Седмичен хороскоп за дните от 15 до 21 май 2023

Седмичен хороскоп от 15 до 21 май 2023

Седмичен хороскоп за дните от 15 до 21 май 2023

Седмичен хороскоп за всички зодии: Добре дошли в новата седмица – от 15 до 21 май 2023 г., която звездите ви съветват да започнете с любов към вас и всичко около вас. Ако имате големи планове, не губете време, а действате още в първия ден от новата седмица. Ако се заемете с важните дела бързо ще се справите с тях, ще постигнете страхотни резултати, повече от очакваните. Това е добър момент да помислите за бъдещето и да обсъдите идеите си с хора, на които имате доверие.

Според седмичен хороскоп, през втората половна от седмицата са вероятни някои неочаквани събития, странни явления и невероятни съвпадения. Най-вероятно те ще предизвикат интересни мисли, ще ви насочат върху какво да се съсредоточите в близко бъдеще.

Седмичен хороскоп за дните от 15 до 21 май 2023 Люлка за градината – видове и предназначение

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Това е страхотно време за финансов растеж! Вашата енергия ще бъде много привлекателна, така че не пропускайте възможността да установите нови и да затвърдите настоящите бизнес отношения. Подходящо време за големи покупки, инвестиране, търсене на нови източници на доходи. И в личния ви живот периодът ще бъде прекрасен. Ще имате възможности, особено за романтични и вълнуващи приключения със сродната душа, с елементи на „красив живот“. Чувствайте се свободни да приемате покани за високопоставени и луксозни събития, да посещавате елитни заведения – така ще дадете сигнал на Вселената, че сте готови да повишите още нивото си на потенциал. Само бъдете умерени в храненето, пазаруването, взаимоотношенията.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Най-доброто, което можете да направите, е да обърнете внимание на най-важния човек в живота си – себе си! Инвестицията в себе си, във външния ви вид, израстването на вашата личност ще бъде много благоприятна. Личностно израстване, творчество, търсене на вътрешна хармония – посветете на това възможно най-много време, енергия и дори финанси. Не се страхувайте да поставите себе си в центъра на живота си. Изненадващо ще намерите, както сили, така и време за всичко и за хората около вас и никой няма да се обиди от вашето поведение. Просто не давайте енергията си на онези, които я „вампиризират“, а в замяна те ви дават само негативизъм или подкопават самочувствието ви. Слушайте сърцето си и се научете да разбирате хората.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Нека тази седмица вашата пътеводна светлина да бъде интуицията. Всеки я има в себе си, дори и тези, които казват, че не чуват подканите на подсъзнанието и не виждат знаците наоколо. Само за да чуете този тих глас, трябва да възстановите силата си, нивото на енергия. Останете насаме със себе си, за да се справите с мислите и емоциите си. Опознайте вътрешния си свят, доверете се на сигналите на тялото си. След такива периоди на „вътрешна тишина“ ще имате сили да помагате на другите, а може би дори да се задълбочите в самопознанието и да започнете все по-надълбоко да изучавате всичко свързано с духовния свят.

Рак 22 юни – 22 юли

Тази седмица вашето присъствие ще бъде много необходимо на близките си, постоянно ще бъдете молени за подкрепа, защото съпричастността ви към хората е безкрайна и трогателна. Много лесно ще давате правилни, мъдри съвети и надежда на другите. Но вашите собствени емоции и мисли ще бъдат като в мъгла, ще ви бъде трудно да ги изразите така, че да ви разберат. Да, и ще бъде трудно да разберете себе си. Изживейте дълбоко емоциите си, не бягайте от тях, като се включвате в шумни компании. В обществото може да бъдете обзети от срамежливост и несигурност, което само ще увеличи вътрешното напрежение. Не вземайте важни решения под силно емоционално влияние и впечатления.

Лъв 23 юли – 22 август

Седмицата ще бъде активна и от вас ще се изисква общуване. Ще ви вдъхнови и ще ви даде нови, ярки идеи. Ако сте мечтали за свой собствен проект, бизнес, сега е чудесен момент да го оживите, докато вашата творческа енергия и четенето на уликите на Вселената са възможно най-чувствителни. Тайната на успеха е в творческия подход и необичайните начини за решаване на проблемите. Ключът е да дадете почивка на вашия вътрешен перфекционист. По-добре да не го правите перфектно, отколкото да не го правите изобщо и да съжалявате за пропуснатите възможности.

Дева 23 август – 22 септем.

Ще искате да бъдете подкрепени с факти. Ще искате цялата информация да бъде проверена и доказана, както и думите на хората, за да сте сигурни. Теоретичните възможности ще ви се струват досадни. Има един недостатък в този вид предпазливост – довеждайки всички малки неща до идеала, можете да пропуснете точния момент, когато трябва да приложите много „точни знания“ и те ще останат нереализирани. Опитайте се да постигнете баланс и не надценявайте летвата на изискванията – нито по отношение на себе си, нито към другите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Ще излъчвате вълни на чар и привлекателност. Не се изненадвайте, ако получавате комплименти и подаръци – приемайте ги с благодарност. Това не е случайност или грешка, вие наистина го заслужавате. В областта на финансите също може да ви очакват приятни промени, като най-вероятно доходите ще дойдат от много неочаквани източници, а парите да постъпят по вашата сметка чрез партньори или просто хора около вас. Не се страхувайте да се доверите на света, да покажете чувствата си. Ако е имало минало негативно преживяване, сега е идеалният момент да го излекувате сами или да се справите с него с помощта на опитен консултант или добър специалист.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Седмицата ще ви даде усещане за вътрешен комфорт, удовлетворение и хармония. Вие ще се чувствате спокойни и хората ще бъдат привлечени от тази ваша невероятна духовна светлина. Отношенията с партньора ще бъдат изпълнени с разбирателство и хармония. И ако все още сте свободни – не е ли време да допуснете романтиката в живота си и да позволите на другите да ви показват признаци на внимание? Бъдете честни с себе си – това е ключът към успеха в бизнес делата. Ще ви бъде лесно да намирате общ език и да постигате разбирателство с почти всеки човек. Дипломатичността и вътрешната хармония ще ви донесат отлични резултати.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Не изисквайте прекалено много от другите, ще им бъде трудно да отговорят на вашето ниво на изисквания. Понякога хората просто не могат да разберат какво точно не ви подхожда, защо не сте доволни от резултата. Не се дразнете – напълно възможно е това, което ви изглежда очевидно и нормално, да е откритие за хората и те просто да не виждат какво трябва да се промени или до какви последствия могат да доведат действията. Формулирайте своите искания и изисквания ясно, подробно, но без емоции. Не правете всичко сами и не контролирайте всяка стъпка. Ако дадете пространство за независимост и отговорност на хората, понякога резултатът е дори по-добър от очакваното.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Седмицата ви ще бъде изпълнена с творчество, интересно общуване, романтични събития, нови знания, предложения, проекти. Ще се заредите с прекрасни емоции и енергия. Изживейте този период със състоянието на дете – искрено се наслаждавайте на случващото се. Децата не се страхуват, че „нещо не е наред“. Те са честни със себе си и вярват, че светът ги обича. Ако имате деца – прекарвайте време с тях, давайте им любов, карайте ги да се усмихват и да се чувстват щастливи.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Най-важното е времето в компанията на любимите ви хора. Всичко друго е суета. Комфорт, атмосфера, срещи в семейния кръг, подкрепа на близки и сърдечни разговори – това е много важно за вас сега. Просто не изисквайте внимание и грижи, не бъдете капризни и не се обиждайте от заетостта или не достатъчното внимание на близките. Намерете баланс, така че другите да получават внимание и топлина от вас – тогава те ще бъдат по-внимателни към вашите нужди. Това е страхотно време за покупка на недвижими имоти, ремонт, пренареждане, почистване, а също така и за обучение.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, за вас се очертава активна седмица. Тази активност ще бъде концентрирана в учене, получаване и предаване на информация, създаване на нови запознанства, сключване на сделки, насърчаване на вашите интереси – не се страхувайте да действате. Енергията ще се генерира като че ли от само себе си, идвайки за конкретни задачи. Пътуванията или командировките могат да бъдат планирани напълно успешно. Просто не се опитвайте да „прокарвате“ своите интереси и да манипулирате другите. Ключът към успеха е поддържането на баланс на интересите на всички страни.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за дните от 15 до 21 май 2023

на горе