Заблуда: Не се преструвай, че всичко е наред, когато не е, само защото го обичаш

Заблуда: Не се преструвай, че всичко е наред, когато не е, само защото го обичаш
Любов и партньорство

Заблуда: Не се преструвай, че всичко е наред, когато не е, само защото го обичаш

Заблуда – когато любовта надделее разума. Ами ако тези, на които държим, умишлено искат да ни наранят? Това е плашеща мисъл, независимо дали говорим за нашия романтичен партньор, приятели или други любими хора.

Всъщност не говоря само за различните любови. Говоря за съвсем други цели на една връзка. Да бъдеш заблуден от някой, когото обичаш, не е нещо, което бих пожелала на някого, дори и на най-големия си враг. Мога само да си представя разбитото сърце и емоционалните белези, които това може да причини. Ето защо ви предлагам списък с неща, които трябва да направите, за да разберете дали позволявате на човека до вас да ви манипулира.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Заблуда – какво да направите, когато мъжете ви ви манипулират

Доверете се на себе си

Имате ли онзи инстинкт, който ви дава усещането, че знаете нещо без никакво логично обяснение, дори когато срещате някого за първи път? Например, ако имате чувството, че някой лъже, можете да проверите това, като му зададете въпроси и видите как ще реагира. Ако казват истината, техните отговори ще съвпадат с това, което мислите.

Ако лъжат, те ще се въртят и ще гледат настрани, опитвайки се да сменят темата възможно най-бързо. Ако това се случи, със сигурност ще се доверите на интуицията си и ще избягате от тази ситуация.

Как да играете с играч: Начини да го победите в собствената му игра

НЕ! Сърцето не е играчка и никой няма право да си играе с него

 

Бъдете честни

В този случай трябва да сте честни със себе си. И имам предвид напълно честен. Наистина ли вярвате, че сте заблудени, или умът ви си играе номера? Ако наистина вярвате, че сте заблудени от някой, когото обичате, опитайте се да погледнете ситуацията обективно. За съжаление, сега знаете какво е чувството да бъдеш предаден.

Запитайте се дали имат вероятна причина и мотив да ви заблудят и какво биха спечелили от това. По време на този процес най-важното нещо е да бъдете напълно честни със себе си относно това, което се случва и как се чувствате.

Обърнете внимание на ситуацията

Ако всички отговори на тези въпроси са възможни, тогава наистина може да сте измамени. Всъщност вие сте влюбената и заблудена, а той е умният, който съсипва живота ви и оставя емоционални белези за цял живот върху психичното ви здраве. Това, което трябва да направите сега, е да се справите със ситуацията. С други думи, трябва да прецените какво се случва в живота ви и дали вашият любим наистина е имал средствата и мотива да постъпи с вас по такъв начин.

Съберете повече доказателства

Ако трябва, опитайте се да останете възможно най-дълго с този, който ви заблуждава, за да съберете възможно най-много доказателства. По този начин ще докажете, че подозренията ви са верни. Това може да е доказателство, че партньорът ви изневерява, приятелят ви лъже за това с кого излиза или член на семейството крие информация от вас. Снимките и съобщенията биха били най-добрият вариант.

Независимо от доказателството, основното е да имате солидно доказателство, което няма да позволи на другата страна да ви манипулира. Ще използвате това по-късно, за да им покажете, че знаете истината, и да покажете на себе си, че сте били прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мъжкото сърце обича веднъж. И после умира. Завинаги

Влюбва ли се някога играчът

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе