Мъжкото сърце обича веднъж. И после умира. Завинаги
Любов и партньорство

Мъжкото сърце обича веднъж. И после умира. Завинаги

И мъжете плачат. За жените. И те имат сърце. Може би не го изживяват по начина, по който нежния пол и не показват толкова открито емоциите си. Но наистина може да ги боли, когато някоя жена нарани чувствата им. Мъжете обичат силно. И имат твърде голямо его. Его, което им пречи да бъдат щастливи. За тях е по-добре да са сами и нещастни, отколкото да пречупят гордостта си и да си позволят не само да бъдат обичани, но и да обичат. Лукс, до който в днешно време трудно може да се докоснеш. Как успяхме да допуснем, любовта да е толкова трудно достижима? Може би времената се промениха. Светът не е същият. Но днес няма да говорим за това.

Ще говорим за мъжете, чиито сърца страдат. За тези, които са преживели раздяла със своето момиче. И ги боли. Ужасно ги боли. Нека бъдем откровени. Признай си, мила, че след раздялата ти с него си била твърдо убедена, че той няма дори да трепне. И след седмица вече ще е с някоя друга, по-интересна от теб. Ще те е забравил и ще е щастлив. И ти ще си в миналото, което след време напълно ще забрави. Да ама не.

За изненада на всички дами, мъжете също страдат. Не се молят за любов и не го показват, защото егото им е прекалено голямо. Но и те плачат тайно през нощта. За онази жена, с която са си казали „сбогом“. За онази, която тайно се надяват да се върне. И за онази, която истински са обичали. Защото женското сърце, колкото и пъти да го нараниш и разбиеш, то ще затупти отново за някого. А мъжкото обича само веднъж. И когато неговата голяма любов си отиде – то умира.  И никога повече не се влюбва.

Представяме ти някои от знаците, които показват, че той също страда след раздялата ти с теб.

Той изчезва

След раздялата ви, той просто изчезва. Не само от теб, но дори и от приятелите си. Може би ще започнеш да се притесняваш за него и ще си мислиш какво ли може да му се е случило. Но дори да му пишеш съобщение или обадиш по телефона, ще останеш без отговор.Той е съкрушен. И има нужда да остане сам, за да изживее болката си. Кой щастлив човек изчезва от всички просто така?

Социалните мрежи не искат да му напомнят за теб

И затова те изтрива. От профила си. От приятелите във Фейсбук и последователите му в Инстаграм. Той не иска да вижда твои снимки и публикации. Трие дори и общите ви снимки. Не иска нищо, което му напомня за теб. За вас. Но в онлайн пространството е лесно – просто „кликваш“ и ти вече не си в списъка му с приятели. Но как ще те изтрие от живота си? Не, не! Как ще те изтрие от мислите си?

Нов град и нова работа

Уау! Този мъж наистина страда за теб. Ако след раздялата ви, той се установи в нов град, това означава, че твърде много го боли. Само по този начин ще може да започне живота си отначало. Дали? Може би е забравил, че човек, където и отиде, навсякъде взима себе си. Не може да избягаш от това, което чувстваш. Дори и най-далечната точка от картата да избереш и тя да се превърне в новия ти дом, тъгата и липсата ще останат в теб. И трудно ще си отидат от теб.

Иска да ревнуваш

Винаги, когато попаднете в обща компания, той започва да флиртува с други момиче, за да те накара да ревнуваш. Малък и стар трик, който всъщност е голяма грешка. Защото не осъзнава, че по този начин той ти доставя удоволствие, че все още му пука за теб. Да, може и при някого да подейства този план, но в повече случаи е пълна загуба на време. Е, мила, този мъж е лудо влюбен в теб. Дай му още един шанс.

Опитва да попречи на твоето щастие

Признаваме, че това не е мъжка постъпка, но не може и да го съдим. Когато човек се остави на емоциите да го владеят и гневът да го контролира, последиците няма да са никак приятни. Разделени сте от месец, а той продължава да се меси в живота ти? Постоянно саботира личния ти живот и работата ти? Може би пише отрицателни отзиви за теб и пуска анонимни оплаквания за твоята работа? Надяваме се да не се стига до там, но бъди внимателна. Мъжът е способен на всичко, когато е наранен. Бъди по-предпазлива и не пропускай да предупредиш човека, с когото в момента излизаш за него. Ти нямаш вина, че той е наранен. Теб също те боли. Но това е животът. И любовта понякога не трае вечно. Не и за вас. Просто на някои хора не им е писано да са заедно. И продължават – поотделно.

Tagged , , , , , , ,
на горе