Влюбва ли се някога играчът
Любов и партньорство

Влюбва ли се някога играчът

Излизаш с него. Чувстваш се прекрасно в компанията му. И започваш да искаш повече от просто среща и няколко часа с него. Но времето минава, а отношенията ви не прерастват в нищо повече. Виждате се за час или два и не всеки ден. Всеки път се държи различно с теб. Един ден показва интерес, на следващия – не. Дали не си се влюбила в играч? Мъж, който обича да си играе с жените и техните чувства. Е, ако това е така – наистина ти съчувстваме. За съжаление този тип мъже се влюбват само в книгите и филмите.

В живота ли? О, те си остават такива, каквито са – лоши момчета, които не вярват в любовта. Може би има и изключения – поправете ме ако греша. Но в повечето пъти, историята ти с него приключва с не толкова добър край. Или просто ти не осъзнаваш, че всичко, което ти се случва е за твое добро. И ако отношенията ти с него не са преминали на следващо ниво – не е трябвало да стане. Защото ти заслужаваш много повече от човек, който си играе с чувствата на хората. И тези мъже обикновено не обичат дори и себе си. За тях всичко е игра. Дори и любовта.

Представяме ти знаците, които показват, че той е таен играч. Чети внимателно.

Не си прави труда да те опознае

Играчите не отделят от времето си, за да опознаят жената, с която излизат. Те я приемат като поредното развлечение или сексуален обект. Ако той не се интересува от нещата, които харесваш, от мечтите ти, със сигурност този човек не иска да те опознае. Намеренията му към теб са прости – иска да бъдеш в леглото му, но не и в живота му. От теб зависи дали би го позволила.

Държи се различно, когато е пред хора

Когато сте на публично място, той се държи с теб като истински кавалер. Отваря вратата на колата, помага ти да си облечеш палтото. Но останете ли само двамата – превръща се в коренно различен човек. Той не изпитва нуждата да разговаря с теб и през повечето време мълчите. Когато се опиташ да му споделиш нещо хубаво, което ти се е случило, той просто се усмихва. Не казва нито дума повече, нито любопитства, защото той не се интересува от теб и събитията ти в живота.

Недостъпен е

Времето, което прекарвате заедно ти харесва и искаш все по-често да споделяте общи моменти. Може би започваш наистина да се влюбваш и то в грешния човек, за съжаление. Всеки път, когато искаш да излезете заедно или планираш почивка за уикенда, той си намира оправдания? Няма по-зает човек от този, който не иска да те види. Ако той иска да излезе на вечеря с теб – няма да ти се налага да го молиш за това. Колкото по-навреме осъзнаеш това, толкова повече болка и разочарование ще си спестиш.

Не говори за себе си пред теб

Може би повече от всичко искаш да го опознаеш. Мечтаеш за дълбоки и откровени разговори с него. Да сподели своите мечти, страхове и всичко за себе си. Почти не знаеш нищо за него и искаш това да се промени. Но всеки път, когато го попиташ нещо или искаш да ти разкаже за живота си, той сменя темата или ти отговоря с две думи.

Мъжете трудно се разкриват пред жената. Но ако той има сериозни намерения към теб, ще те допусне до себе си. В противен случай, той не намира за необходимо да споделя нищо за себе си. Защото гледа на теб като на поредната жена, с която иска само и единствено да си легне. И нищо повече.

Не иска да те запознае с приятелите си

Може би вече ти е омръзнало от това да те крие от своето семейство и приятели. Искаш да ги опознаеш и да се сприятелиш с хората, които са важни за него. Това е важна стъпка в отношенията между мъжа и жената и тя става осъществима, само ако намеренията и от двете страни са сериозни. Може би той не иска да те запознае нито с приятелите си, нито със семейството си, защото не гледа на теб сериозно. Ти си просто временно развлечение в живота му. И не иска да отделя нито от времето си, нито от енергията си за теб. Тъжно, но факт.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе