Как всяка зодия да се справи с тъмната си страна през 2022 г

Как всяка зодия да се справи с тъмната си страна през 2022 г
Астрология

Как всяка зодия да се справи с тъмната си страна през 2022 г

 

Всеки от нас има своя тъмна страна, която внимателно се опитваме да скрием, но която от време на време все пак се разкрива. По-долу ще говорим за тъмната страна на всеки един от нас, в зависимост от зодиакалния знак, под който сме родени, и как през 2022 г. можем да потиснем импулсите му.

Овен

Водени сте от силен състезателен дух. Искате винаги да сте първи, дори ако това означава, че трябва да направите нещо грешно.

От друга страна, ако някой се опита да ви заобиколи, вие го приемате като лична обида и започвате да го мразите за това.

През 2022 г. се опитайте да се научите да работите в екип и тогава ще забележите, че сте станали много по-успешни в професионален план.

Телец

Представителите на това съзвездие обичат парите и се считат за най-материалистичните хора на планетата.

Телеците оценяват нещата по тяхната парична стойност. Те също са перфекционисти. Така че, в опит да изглеждат перфектно, жените Телец могат да прекарват много време пред огледалото. Те намират за напълно нормално да харчат огромни суми за дрехи и козметични продукти, които могат да им помогнат да скрият недостатъците си.

Тази година те по-добре да се съсредоточат върху спестяването на пари и да спрат да купуват ненужни артикули.

Близнаци

Вие анализирате хората, гледайки ги през очите на критик. И ако отворите уста и покажете гнева си, не се учудвайте, че ще бъдете игнорирани.

Казвате това, което намирате за важно (за вас), без да осъзнавате, че язвителните ви реакции могат да наранят много други хора. Думите са забравени, но неприятното чувство остава.

Ако искате да поддържате близки отношения с приятелите и семейството през 2022 г., бъдете по-сдържани и толерантни.

Рак

Тези хора са склонни да виждат чашата като полупразна. Те са песимисти. Освен това са много чувствителни – дори най-малкият проблем може да ги извади от равновесие. Ето защо приятелите на Рака винаги подбират внимателно думите си, страхувайки се да не би да ги разстроят.

Ако искате спокойна 2022 година, опитайте се да погледнете на света от различен ъгъл. Ако е необходимо, приятелите ви винаги ще ви помогнат.

Лъв

Като цяло Лъвовете са очарователни и грижовни личности, но често насочват любовта си към… себе си.

Родените под този знак имат нужда от внимание и ще направят всичко възможно, за да се откроят от тълпата. Лъвовете вярват, че светът се върти около тях.

През 2022 г. трябва да помагате на другите повече. Това ще ви даде спокойствие и уважението на другите.

Дева

Очаквате другите да правят това, което искате. И ако това не се случи, веднага им слагате етикети, без да искате да чуете нищо. Ако мнението на някой друг не съвпада с вашето, то значи (според вас) е фундаментално погрешно. Външно проявявате самочувствие, граничещо с арогантност, макар че отвътре не сте толкова самоуверени.

Ако през 2022 г. не започнете да се съобразявате с мнението на другите хора и не приемете помощта на приятели, тогава ще трябва да решавате проблемите си сами, което ще бъде изключително трудно.

Везни

Везните са склонни да избират грешни партньори в живота за себе си. И когато видят, че връзката не върви, им липсва смелост да се отдалечат от този, който ги кара да страдат.

Освен това Везните са достоен конкурент на Девата в борбата за статута на най-мързеливия знак на зодиака.

Опитайте се да поставите себе си на първо място и да подредите нещата в личния си живот тази година. Намерете партньор, който ви цени.

Скорпион

Имате цялото време на света, но искате всичко да е перфектно. Винаги търсите недостатъци в нещата и недостатъци в хората.

Не понасяте гнева и грубата сила. Вие също обичате да контролирате, така че знаете как да определите перфектно време за решаващата атака.

Ако не искате да стигнете до състояние на пълно физическо и психологическо изтощение, през 2022 г. е препоръчително да разпределите задачите между колегите на работа и с партньора си у дома.

Стрелец

Може да се сравни с буря. Нищо не е по-важно за вас от вашите желания. Искате всичко да бъде по ваш начин, понякога дори с цената на благополучието на другите хора. Страданието на другите не е ваш проблем.

Ако някой ви се изпречи на пътя, можете да го прегазите. И не ви интересува какво мислят другите за вас.

Тази година ви съветваме да започнете да се съобразявате с желанията на другите хора. Това ще направи живота ви по-спокоен и пълен. Освен това вашите приятели винаги ще бъдат на ваша страна.

Козирог

Козирозите нямат чувство за хумор, а също така са изключително недоволни от невъзможността си да обичат или да бъдат обичани.

Всичките им мисли са насочени към разработването на стратегии за натрупване на състояние и обществено влияние. Безмилостното преследване и упоритостта им позволяват да спечелят силата, която желаят. Но щом Козирозите достигнат върха, те веднага се превръщат в луди тирани.

Ако успеете да станете добър лидер през 2022 г., ще спечелите признанието и лоялността на вашите подчинени, които ще работят за вас през цялата година.

Водолей

Те вярват в своето превъзходство над другите хора и че малцина могат да се равнят с тях. Водолеите работят усилено, за да постигнат мечтания живот. За това те са готови да направят всякакви жертви, включително да развалят отношенията си с приятелите си.

Но веднага щом Водолеите получат това, което искат, животът става скучен, защото нищо друго не ги мотивира.

2022 ще бъде година на изпитания за тях във всички сфери на живота, така че определено няма да скучаят.

Риби

Вътре във вас живеят десетки противоречиви хора, а външно постоянно приемате мирогледа на един от тях.

Струва ви се, че сте само на една крачка от психозата, която отчаяно се опитвате да скриете от другите. По отношение на вас нищо не може да се каже със сигурност, защото само вие знаете колко конфликта сега се развиват в главата ви.

През 2022 г. трябва да говорите с някого. Въпреки че избягвате само да мислите за темата, която ви притеснява, ако споделите проблема с друг човек, тогава може би ще се почувствате по-добре, по-лесно и, кой знае, може би заедно ще успеете дори да намерите решение на този проблем.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе