котките са пратеници
Домашни любимци

Безспорни факти за котешката интуиция

За безспорните факти за котешката интуиция може да се говори много. Но въпреки това продължават да се тиражират и много спекулации с необичайни истории за котките.

Все повече факти излизат в публичното пространство, че котките са пратеници на земята от неземни сили. Изпратени ни, за да бъдат наши закрилници и пазители!

Защо котките обожават да спят върху хората?

Признаци, че вашата котка ви закриля

Безспорни факти за котешката интуиция

Докато една част от любителите на пухкавите животинки, вярват в извънземният им произход, други са уверени в лечебните им способности.

Съществува, обаче и трета категория хора, които не вярват нито на едното, нито на другото. Дори вярват, че котките са недоброжелателни.

Разбира се, всеки има право да вярва, според собствените си виждания и разбирания.

Как да дефинираме словосъчетанието котешка интуиция?

Както знаем, сетивата на котките са много по-силно развити от тези на хората, а дори и на кучетата.

Точно, поради тази причина, котките са в състояние да предусещат неща, за които ние нямаме способност. Например вибрациите на земната кора по време на земетресения, приближаването на цунами или вулканично изригване.

Котката ще усети опасността предварително и ще предупреди стопаните си за нея. Докато тя самата ще се опитва да избяга, междувременно ще започне яростно да драска по вратата, силно да мяука и да се държи странно.

Метеорологичното време, също може да се предскаже по поведението на котка. Ако вашето мъркащо коте се свие на топка, това е предвестник на студ, опънато като колбас на пода – на следващият ден се очаква горещо време.

Как котешката интуиция помага на хората? Доказателства и примери от живота.

# Когато имате гости.

Котката отлично умее, да разграничава и разпознава миризмата на собственика, неговото поведение и стъпки. Ако някой нахлуе в дома, тогава котката веднага ще почувства недобронамерените действия на лицето и ще започне да се държи неспокойно – или ще предпочете, да избяга, да се скрие, или просто ще отиде да види кой е нахлул.

# Ако имате тревожни мисли или сте болни.

Вашият любвеобилен домашен любимец винаги ще ви се притече на помощ, ако се чувствате тъжни или болни. Най-често котката ляга върху гърдите, корема или гърба на човека, започва да мърка, облекчавайки спазмите и психическата болка. Как ли усеща тези неща? Какво мислите за интуицията на котката?

# Котката много бързо усеща истинският характер на хората.

Не всеки знае, че котките не понасят зли и подли хора. Чрез своето, почти безпогрешно шесто чувство, мъркащите същества ги усещат на мига. Ето защо, ако котката ви дебне или се държи странно с някой от гостите, имайте едно на ум, че на този човек не може да му се има доверие.

# Ето ме, върнах се у дома!

Котките са в състояние да намерят пътят обратно към дома, дори ако са били откарани с кола, увити в одеяло и т.н. Това се дължи на факта, че мустакатите раирани любимци са си изградили в съзнанието си специална карта на района, базирана на високоенергийно ниво.

Безчет са случаите, в които котките се завръщат у дома след изминати десетки километри, независимо колко време ще им отнеме това. Докато някои хора могат да се изгубят само на няколко пресечки от дома. Кой в този случай, ще има нужда от „котешката“ карта?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе