Как да играете с играч: Начини да го победите в собствената му игра

Как да играете с играч: Начини да го победите в собствената му игра
Любов и партньорство

Как да играете с играч: Начини да го победите в собствената му игра

Чудите се как да играете с играч и да го победите в собствената му игра, за да го накарате да съжалява за всяко свое действие? Тогава сте на правилното място.  Всички сме имали някакъв опит с играчи, независимо дали са разбили нашето сърце или сърцето на наш приятел (или в момента се опитват да го направят).

Знаем начина, по който играят. И понякога сме наясно, че той е играч, но все пак в крайна сметка сме изиграни. Или по-скоро позволяваме да бъдем такива. Играта му е силна. Той е толкова очарователен и добре изглеждащ и винаги знае правилното нещо, което да каже. Той успява да ви накара да повярвате на всяка негова дума и да ви накара да се почувствате изключително специални.

Скоро се озовавате в лабиринт от лъжи, без да знаете изхода или каква е истината. И когато ти покаже истинската си същност, най-накрая разбираш, че те е надиграл. Колкото и безнадеждно да се чувствате, винаги можете да го победите в собствената му игра и да му покажете, че с вас не може да си играе по този начин.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да играете с играч

Игнорирайте го

Играчите са свикнали да привличат внимание винаги и навсякъде. За да го изиграете, първо трябва да привлечете вниманието му и повярвайте ми, игнорирането му е идеалният начин да го направите. Но бъдете внимателни, не искате да ударите на камък. Това, което трябва да направите, е да го игнорирате учтиво. Накарайте го да се почувства така, сякаш не искате да си губите времето с него и че той трябва да се постарае повече, ако иска да ви впечатли.

Трябва да се държите достатъчно незаинтересовано, така че той да се чуди защо магията му не е подействала върху вас. Накарайте да изглежда, че имате по-добри неща за вършене, отколкото да говорите с него и да се извинявате с очарователна усмивка. Играта започва.

Признайте съществуването му, но леко

В зависимост от типа игра, която играете, тази стъпка може да дойде след няколко дни или дори часове след като сте се запознали. Усмихнете му се и се представете. Не му позволявайте да ви покани на танц или среща или да ви къпе в комплименти. Играйте играта, като използвате вашите собствени правила.

Оставете го с объркано изражение на лицето, защото той не е свикнал да си разменя ролята с жертвата си. След това той веднага ще започне да мисли, че е направил нещо крайно нередно, което е причината да си тръгнете на първо място.

Покажете му, че си прекарвате страхотно

Повярвайте ми, за всеки мъж няма нищо по-привлекателно от това да види една жена да си прекарва страхотно (без него). Независимо дали се забавлявате с вашите приятелки, справяте се отлично с работата си или просто се наслаждавате на време сами, момчетата обичат момичета, които са уверени и влюбени в живота си.

Покажете му, че живеете живота си пълноценно и не се нуждаете от мъж, за да бъдете щастлива.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската любов – красивата мечта на всяка жена

Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива

Лудост: Да се влюбиш в най-добрия си приятел, който не отвръща на чувствата ти

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе