Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива

Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива
Любов и партньорство

Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива

„Не планирах да се влюбя в теб и се съмнявам ти да си го планирала. Но в момента, в който се срещнахме беше ясно, че нито един от нас няма да контролира онова, което ни се случва.“

 „Тетрадката“

 

Любовта е объркваща. Тя идва заедно с много възходи и падения. И винаги любовта в началото е толкова перфектна, че дори те кара да се зачудиш дали не сънуваш всичко това. Толкова е прекрасно, съвършено и ти се струва нереално. Красив сън, от който никога не искаш да се събудиш.

Но ако това красиво чувство остане и след това, то тогава е твърде вероятно да си срещнала истинската любов. Да, тя не е сън, а реалност, но за съжаление не всеки има привилегията да я изпита в този живот. Дори във филмите истинската любов винаги идва с малко драма.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че си открила истинската любов

Той се включва във всяка част от живота ти

Когато един мъж обича жена, той иска стане част от живота му и да я представи пред семейството и приятелите си. Не се срамува от нея, а напротив – прави всичко възможно, за да са заедно. Той иска тази жена да остане с него завинаги.

Опитва се да дава повече, отколкото взема

Истинската любов е да даваш и да допринасяш за живота на партньора си. Мъжът, който те обича истински, ще ти даде всичко, което искаш и то по възможно най-добрия начин, който знае. Той ще се грижи за теб, ще те уважава, ще те слуша и ще те обожава. Той няма да изсмуква енергията ти или да те кара да се чувстваш така, сякаш даването е само едностранно. Защото при истинската любов и двамата партньори искат да дават от себе си на другия. Няма егоизъм, гордост и инат.

Той наистина те вижда

Колко хора наистина те виждат? Колко хора чуват това, което не казваш?

Мъжът, който те обича, ще ти обърне толкова голямо внимание, че ще забележи подробности, които никой друг не забелязва. Той ще научи какво те прави щастлива, тъжна, ядосана… Това осъзнаване ще му помогне да те обича още повече. За мъжът, който те обича истински няма да са нужни много обяснения.

Ти ще се разбираш  с него само с един поглед. Той ще вижда това, което остава невидимо за околните, защото любовта е необяснима сила, която ни кара да правим неща, които никога не сме подозирали, че сме способни на тях.

Той е до теб дори и в дъждовните дни

Животът не винаги е слънце и дъги. Може да е трудно. Всеки мъж може да остане до теб в слънчевите дни, но истинското изпитание на любовта му ще бъде в дъждовните дни. Той ще те предпази ли от бурята, която настъпва? Ще бъде ли и до теб, когато опознае и най-тъмната ти страна. Ако да – този мъж наистина те обича.

Ще има предизвикателства, загуби и провали, но правилният мъж ще стои пред теб, когато имаш нужда от защита, зад теб, когато имаш нужда от подкрепа, и до теб, когато имаш нужда от партньор.

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Мазохизъм е да бъдеш с мъж, който обича друга жена

Да поливате мъртви цветя: Когато той обича друга, но е с теб

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе