Да поливате мъртви цветя: Когато той обича друга, но е с теб

Да поливате мъртви цветя: Когато той обича друга, но е с теб
Любов и партньорство

Да поливате мъртви цветя: Когато той обича друга, но е с теб

Изневярата е проблем, който засяга милиони двойки по целия свят. Независимо дали става дума за емоционална изневяра, физическа или и двете – последствията могат да са опустошителни и да съсипят връзката ви. Не само нея, но и вас двамата. След изневярата остава страх, доверието е разбито, а сърцето – затворено.

Но понякога картинката не е толкова черногледа, колкото ви изглежда. Въпреки че е един от най-болезнените моменти в живота на всеки, изневярата може и да бъде преодоляна. Стига и двамата да го искате и да положите усилия. Но помнете – веднъж загубено доверие, то никога повече може да бъде като преди – пълно и здраво.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Какво да направиш ако той е влюбен в друга, но иска да остане с теб

Дайте време на себе си и на връзката си

Да, определено в този момент сте изпълнени с мъчителни мисли, които още повече усложняват ситуацията. Поемете си въздух. Релакс.  Ако това е сравнително скорошна новина за вас, тогава все още е вероятно да сте в шок. И светът да ви се срине за секунди.Трябва да знаете, че ако решите да възстановите отношенията си и да се опитате да преодолеете раздялата ще ви бъде много трудно.

Но това означава, че не е нужно да имате всички отговори и решения веднага. Усещането за паника, което вероятно изпитвате в момента, е нещо напълно нормално. Няма нищо странно в това да се чувствате уплашени, объркани, ядосани, наранени или всяка друга емоция, която ви спохожда. Не се съпротивлявайте, колкото повече потискате тези емоции, толкова повече ще се нараните. Оставете всичко да излезе от вас, защото повярвайте, че след това ще почувствате облекчение, за което дори не сте си и мечтали.

Може да отнеме известно време, докато нещата се оправят. Може дори да искате малко лично пространство, преди да решите как да постъпите. Може би все още не знаете дали искате да оставите партньора ви да остане или какво всъщност изпитвате.

Не е нужно да решавате нищо точно сега, преди да сте готови. Свалете напрежението от себе си. Дайте си време.  Знайте, че можете да дадете време на себе си и на връзката си, за да разберете нещата. Добре е да се отлагат всякакви окончателни решения и най-важното – никога не решавайте, когато сте ядосани.

Говорете с него за чувствата му и му споделете вашите

Комуникацията е ключова във всяка връзка. Но реално погледнато също много лесно се разпада. Сега е моментът да сложите всичките си карти на масата и да проведете някои напълно честни разговори между вас двамата. Трудно е да възстановите връзката ви, освен ако не можете да бъдете честни за всичко – както за доброто, така и за лошото, което и двамата може да почувствате.

Сега не е моментът да се въздържате. Въпреки че е невероятно изкушаващо за вас да се отпуснете, а той да слуша. И двамата имате много да слушате и много да говорите и от двете страни. Ако е бил неверен (емоционално или физически), тогава може би ще се почувствате зле.

А той е твърде вероятно да се чувства засрамен и неудобен от това, което е направил. Вместо да направите прибързани заключения за това как точно се чувствате, няма да ви отговори и ще замълчи. Опитайте да останете толкова спокойни, колкото можете. Опитайте се да не се разстройвате, когато той казва неща, с които не сте съгласни. Оставете го да говори, без да го прекъсвате, и го помоли да те слуша внимателно, докато ти споделяш чувствата си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе