Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

10 признака, че жената, която обичате ви изневерява
Любов и партньорство

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Истината е, че когато един мъж е решил да изневери на своята половинка, независимо дали е до нея или на стотици километри от нея, той ще го направи. Но няма как да пренебрегнем факта, че при връзката от разстояние шансът за здрави и пълноценни отношения е много по-малък, а страхът от изневяра е по-голям.

Казват, че когато сърцето ти е пълно, очите не търсят, но дали наистина е така? Може ли емоционалната връзка, която имат двама души да се запази, след като са на стотици километри един от друг. Рискът за отчуждение е дебне от всички страни, заедно и с този от изневяра. И в края на краищата, колкото и да са влюбени двама думи, ако не се виждат дълго време, те просто започват бавно да изстиват един към друг. И да запълват липсата с друг.

Знаци, че той ти изневяра

Не споделя как е минал денят му

Няма никакво значение, че сте далеч един от друг. Този мъж, който те обича, ще иска да сподели с теб как е минал денят му. Дори ще бъде нетърпелив да ти се обади вечерта и да ти разкаже всичко. Но ако за твоя партньор това няма смисъл и не ти споделя нищо за това как преминава ежедневието му и как върви в работата, то тогава е най-вероятно, че нещо във връзката ви не е наред и може би любовта и интереса бавно са започнали да си отиват.

Още по-лошо е ако започне да се оправдава, че няма време за телефонни разговори, тъй като работи до късно през нощта. Може би има доза истина в думите му, но вероятността за изневяра е много голям, ако неговото поведение продължи по-дълго.

На лъжата краката са къси

Никой не е напълно чист и невинен. Дори най-милите, любезните, най-лоялните и заслужаващи доверие мъже лъжат от време на време. Но когато невинните лъжи започнат да се събират, тогава трябва да започнете да забелязвате и да се запитате това наистина ли е човек, на когото можете да се доверите, или лъжата е в тяхната природа.

Когато гаджето ти от дълги разстояния казва малка лъжа след малка лъжа, рано или късно той ще се оплете в тях и ти ще усетиш, че нещо не е наред. Тогава не се притеснявай да зададеш директно въпросите и да бъдеш по-настоятелна. Не заслужаваш партньор, който да те мами.

Започва да говори колко трудна е връзката от разстояние

Защо мъжете биха останали с жената, която е далече от тях, дори и когато те започнат да изневеряват с някоя друга? Не е ли по-лесно да кажеш в очите на своя партньор, че това е трудно и непосилно за теб и не може повече да продължаваш така? Нима твоята жена заслужава това долно поведение, което би я наранило ужасно много, когато разбере?

Но когато този мъж няма достатъчна смелост да изрече истината такава, каквато е, ще започне да изтъква за липсата на физическа интимност, несигурността на дългосрочното бъдеще с надеждата, че ще ти спести неприятностите, които той е създал.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе