към сърцето на мъжа
Любов и партньорство

5 тайни ключа към сърцето на мъжа

Лесно е да съблазниш мъж: достатъчно е да си привлекателна и просто да се усмихваш. Но понякога има „костеливи орехи“, с които обичайният арсенал не може да се справи. За такива случаи има няколко тайни трика, срещу които никой не може да устои.

 

Началото на връзката между мъж и жена е може би най-вълнуващият период. Тогава започват да се появяват чувства, бушуват емоции, проявява се химията на любовта. Това е време на съблазняване, игра на желание, когато се използват различни трикове, за да спечелим сърцето на избраника ни. Ефективността на много техники зависи от умението на жената, но някои винаги работят. И те са пред теб.

Кадифен глас

Вял, кадифен, леко нисък женски глас „разкъсва“ мъжкото спокойствие на парчета. Той започва да се побърква по притежателката на такъв глас и освен нея не вижда други жени. И ако задъхано му говори двусмислени неща, тогава той се топи пред очите й. Сърцето му е отворено и изпълнено само с нея.

Но не е нужно веднага да бягате за цигари: опушеният глас също има свой чар, но кадифеният глас е наситен с желание, сексуалност, а не с тютюнев дим.

 

Скромност и вулгарност едновременно

 

Дневният благоразумен вид на жена, шепнеща леко непристойни шеги на ръба на вулгарното, не остава без повишено мъжко внимание. Полярността на подобно поведение провокира мъжа, той се губи в мнението си за такава жена. И се събужда неговото любопитство. Той е объркан от това какво друго е толкова неприлично, което може да се скрие зад паравана на скромността. И той иска да бъде с нея.

Псувните не са опция! Нуждаем се от по-завоалирана, по-фина вулгарност. Именно това свойство вълнува. Ходенето по ръба привлича мъжа, разпалва интереса му. Ето защо, не се колебайте да бъдете малко свободни понякога, само малко.

 

Докосвания на врата

Той възприема женските докосвания на мъжкото тяло като начало на пълноценен контакт. И погалване на ръката му по време на разговор, и леки весели потупвания по рамото и докосване на гърба с едновременно полупрегръдка – всичко това не остава незабелязано от мъжа. Напротив, той възприема това като показател за по-близката връзка, която е установена между него и жената. И е готов да продължи.

Но едно докосване особено го възбужда – това по врата. Той е уязвим орган на човешкото тяло и ако една жена нежно докосне тази част от мъжкото тяло, тогава той изглежда е в нейната власт. Това е силата на подсъзнанието, което изпада в страхопочитание, когато женска ръка премине по чувствителната кожа на шията му.

Докосване на вратовръзката

 

На пръв поглед простото поглаждане на вратовръзка му е безсмислено действие. Но всъщност действа като сигнал, че мъжът е желан, той е съблазняван. Активира се същото подсъзнание, където подобно поглаждане е свързано с много приятни усещания. Може би са включени и асоциации със сила и покорство, или може би самото присъствие на жена толкова близо до тялото му събужда вълнение, това не е толкова важно. Рецепцията работи, това е основното. Затова трябва да го вземете в арсенала си, за да накарате дори един непристъпен мъж да ви пожелае.

 

Поглед в очите

Предисторията на този метод за завладяване на мъжа отново е в нашите човешки дълбини на ума. В животинския свят погледът в очите означава предизвикателство. Помниш ли как родителите ти те предупреждаваха да не гледаш кучета в очите, за да не те нападнат? Мъжът не е куче, но инстинктите са едни и същи: директният поглед на жената в очите му също е вид предизвикателство за него.

 

Няма нищо по-интересно от любовта, когато умът отказва да работи и в живота започват да се случват невероятни неща, давайки ни море от емоции и впечатления. Ето защо е просто необходимо да се научите как да привличате. И вече знаете пет добри трика за това.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе