Как да го накараш да тича след теб? 12 жокера за мъжката психология

да тича след теб
Психология Любов и партньорство

Как да го накараш да тича след теб? 12 жокера за мъжката психология

Чудите се как да накарате конкретен мъж да тича след теб?

Мъжката психология не е толкова трудна за разбиране. И след като научите някои основни неща, това ще ви бъде полезно във всяка ситуация в живота.

Чували сте, че мъжете обичат преследването, когато става дума за жената, от която се интересуват. Но как да стигнете до този момент?

Можете да овладеете тази малка игра, като същевременно наблюдавате как той ви обръща все повече внимание от ден на ден.

Има няколко безотказни трика, основани на мъжката психология, които можете да използвате, за да постигнете желания резултат.

Представяме ви няколко трика, които ще го накарат да тича след теб

 1. Не го преследвайте

Първото нещо, което трябва да направите,ако искате той да тича след теб е да спрете да го преследвате. Ако искате той да тича след вас, тогава трябва да спрете да го преследвате.

Жалко е, но повечето мъже все още вярват, че жена, която се интересува от тях, е твърде лесна. Това е тъпа гледна точка, но засега това е истината.

Така че, използвайте това в своя полза.

2. Усмихвайте се по-често

 

Ако се чудите как да накарате мъж да тича след теб с помощта на мъжката психология, тогава това трябва да е вашият таен трик. Щастливите хора са много по-привлекателни за всички. След като започнете да се усмихвате, цялата ви енергия става много по-добра. Вие ставате по-жизнени и тази енергия се предава на други хора.

Когато се усмихвате много, хората около вас се чувстват много по-добре дошли и те се свързват добре с вас. Той няма да преследва жена, която никога не се усмихва, защото сериозността е свързана с работното пространство, както и с много скучни моменти в живота.

Ако не мислите, че усмивката ви е красива, тогава трябва да помислите отново. Защото той ще се влюби в начина, по който устните ви образуват усмивка от едното ухо до другото.

 

 3. Бъдете мистериозна

Най-голямата грешка, която жените правят е, че дават цялата информация за себе си на мъжа още на първата среща. Ако искате да помислите какво ще го накара да ви преследва, трябва да разберете психологическите му нужди. Той трябва да ви види като мистерия. В момента, в който станете твърде прозрачна, той няма да ви гледа по същия начин.

След като му дадете всичко, което е търсил, ставате безинтересна за него.

Ако той зададе много интимни въпроси на първата среща, кажете му, че трябва да ви изведе отново, ако иска да знае това за вас.

 

4. Слушайте го с интерес

Толкова е трудно да намериш някой, който наистина се интересува от това, което имаш да кажеш. За мъжете е светият граал, когато намерят жена, която се интересува от техните хобита и нещата, които правят.

Така че, след като проявите интерес към нещата, които той харесва, той ще иска да е около вас много по-често.

Можете да направите това, като зададете повече въпроси. Попитайте го какво прави, защо го прави, как се справя с определени неща.

Всеки обича да говори за себе си. След като ви свърже с чувството за важност, тогава той ще гони това чувство още повече. Вие ще станете неговият основен фокус, защото ще бъдете единственият човек в живота му, който ще предизвика това чувство в него.

5. Фокусирайте се върху себе си

 

Преди да се опитате да разберете как да накарате мъж да ви преследва с помощта на мъжката психология, най-доброто, което можете да направите, е изобщо да не мислите за това.

След като започнете да обичате живота си и да се съсредоточите върху щастието си, той ще тича след вас като луд. Той ще иска да стане част от този невероятен живот.

Също така, жена, която се фокусира върху себе си, ще му позволи да се съсредоточи и върху себе си. Той ще знае, че и двамата ще имате достатъчно време за връзката си, както и за личните си нужди. Това е крайната цел за всеки качествен мъж.

 

 6. Наслаждавайте се на живота си

 

Този е свързан с предишния съвет. Не бива да се фокусирате върху него до точката, в която забравяте да се наслаждавате на собствения си живот. Дори и да не започне да ви преследва веднага, не позволявайте това да ви повлияе. Следвайте нещата, които ви правят щастливи, за да не разчитате на него да се наслаждава на живота.

 

7. Безобидно флиртувайте с други мъже

Един сигурен начин да накарате мъжа да ви преследва, е да му покажете, че имате други възможности. Той ще тича към вас, сякаш сте единственият останал източник на светлина на този свят. Това не означава, че трябва да обикаляте и да сте с всеки мъж, който ви погледне. Но можете да обменяте флиртуващи коментари и погледи, когато човекът, в който сте влюбени, е в стаята.

 

 8. Носете червено

Някой казвал ли ви е, че червеното е цветът, който печели всяко сърце? Ето, вече знаете.

Може да мислите, че червеното не е за вас, но то винаги помага да бъдете забелязани. Това може да включва червено червило или червени обувки, които се съчетават добре с изцяло черното ви облекло.

Когато носите червено по елегантен начин, мъжът, в който се влюбвате, ще ви обърне повече внимание. Червеното е цветът на страстта и любовта с причина.

 

Опитайте го и ще видите колко много променя неговото възприятие за вас.

 

9. Не носете много грим

 

Знам, че сте уморени да слушате това. Толкова много от нас обичат да носят грим като начин на изразяване. Изглежда обаче, че мъжете не го харесват. Те обичат да виждат естествено лице.

Знаете ли как да направите небрежен и естествен грим? Е, вие сте!

 

10. Подсилете егото му

 

Потвърдете неговите теории, покажете му, че ви е грижа, накарайте го да се почувства като крал. Трябва да можете да забележите усилията му и да ги коментирате.

Ако дойде да ви вземе навреме, благодарете му за това. Ако той положи много усилия във външния си вид за вас, тогава му направете комплимент. Този психологически трик ще го накара да се почувства видян.

 

 11. Игнорирайте го от време на време

 

Не пренебрегвайте силата да игнорирате мъжа, когато се опитвате да го накарате да ви преследва, тъй като това е още един аспект от мъжката психология, който можете да използвате в своя полза. Изчакайте малко, преди да отговаряте на неговите смс-и. Когато той дойде при вас, за да говорите, кажете му да ви изчака за момент и продължете разговора си с човека, с когото вече разговаряте.

Накарайте го да изчака малко вниманието ви.

Ако не може да ви има, ще ви иска още повече.

 

 12. Уверете се, че наистина го искате

 

Много жени правят грешката да преследват мъж, без да знаят какво искат. Те стигат до момент, в който опознават човека малко по-добре и осъзнават, че той не е мъжът, когото искат.

 

Когато използвате мъжка психология, за да накарате мъж да ви преследва, трябва да сте сигурни, че това всъщност е мъжът на вашите мечти.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе