Как ще ви хванат в изневяра в зависимост от зодията ви
Астрология Любов и партньорство

Как ще ви хванат в изневяра в зависимост от зодията ви

Добре, нека бъдем честни, никой не е застрахован да бъде хванат в изневяра. В крайна сметка, по един или друг начин, половинката ви ще разбере какво правите зад гърба й. Независимо дали не сте много добър лъжец или не прикривате следите си твърде добре, трудно е да запазите толкова голяма тайна твърде дълго.

Ясно е, че ако прибягвате до изневяра, значи нещо не е наред във връзката ви. Ако има проблем, наистина трябва или да работите върху разрешаването му, или просто да прекратите отношенията с човека до себе си.

Всяка ситуация е различна и всеки има свои собствени причини за извършване на деянието. Но вероятно трябва да знаете, че шансовете да ви хванат са доста големи, така че по-добре бъдете подготвени за последствията.

В случай, че сте любопитни да знаете как точно ще ви хванат в изневяра, всичко, което трябва да направите, е да погледнете към звездите.

Всеки има слабост, включително и вие, и когато лъжете, нещата започват да се разпадат. Затова вижте как вие ще бъдете хванати да изневерявате въз основа на вашия зодиакален знак. И може би следващия път просто се замислете, преди да продължите.

Овен.

Вече знаете колко импулсивен и избухлив можете да бъдете – това може да е най-големият ви провал. Със сигурност ще влезете в огромен спор с половинката си, ще се ядосате малко и просто ще излезете и ще си признаете, без дори да го осъзнавате.

Телец.

Известно е, че сте притежателни по отношение на тези, на които държите – включително тези, с които може да спите. Вашата половинка трябва да види, че нещо се е случило, когато вашата притежателна природа се измести от тях към някой нов.

Близнаци.

Ще станете супер непоследователни с ангажиментите си с половинката си. Ще отмените в последната минута планове, които двамата сте направили. Постоянно ще се опитвате да вместите другия в ограниченото си свободно време, тъй като прекарвате голяма част от него с любовник. След известно време партньорът ви ще започне да задава въпроси, на които ще ви е трудно да отговорите и е въпрос на време да ви хванат в изневяра.

Рак.

Вашата несигурност напълно ще ви издаде. Хората, които са прекалено несигурни, естествено предават това чувство на партньора си. Знаете, че изневерявате и вашата несигурност ще избухне, карайки ви да се запитате дали и вашият значим човек може да изневерява. Всичко това съмнение и несигурност определено ще накара партньора ви да разпита веднага.

Лъв.

Със сигурност ще бъдете малко мързеливи, когато става въпрос за покриване на следите си. Изтриването на текстови съобщения, имейли и измислянето на достоверни извинения не е вашата сила. Рано или късно партньорът ви ще намери доказателствата, които ви свързват с вашата изневяра.

Дева.

Ще станете по-критични към всичко, което вашата половинка прави, защото ще започнете да го сравнявате с тайния си любовник. Може да си мислите, че сте по-умни, но в крайна сметка ще го направите, без дори да го осъзнавате. Това със сигурност ще задейства някои аларми в главата на партньора ви.

Везни.

Вие сте майсторът на измъкването от това да ви хванат в изневяра! Партньорът ви може да ви зададе дузина въпроса за това къде сте прекарвали цялото си време или защо сте се държали странно, но вие ще направите или кажете всичко, за да излезете чисти. В крайна сметка историята ви ще стане малко невероятна.

Скорпион.

Вие, Скорпионите, сте естествено потайни, така че не е напълно изненадващо, че ще бъдете хванати в ситуация на измама. Вероятно можете да пазите тайната много по-дълго от повечето знаци поради това колко сте затворени. Но дори и най-добре пазените тайни имат начин да се разкрият, ако продължат достатъчно дълго.

Стрелец.

Вашите лъжи ще се върнат като бумеранг при вас. Разбира се, оправданията ви може да изглеждат добре измислени и разумни, но те ще се натрупват, докато не избухнат. Те ще продължат да стават все по-смешни, докато вече не можете да сте в крак с тях. В крайна сметка истината трябва да излезе наяве, колкото и да не искате да ви хванат в изневяра.

Козирог.

Наистина си мислите, че знаете всичко, нали? Е, вероятно трябва да знаете, че всъщност не е така. Тъй като мислите, че знаете всичко, случайно ще пропуснете важно доказателство за деянията си. Това ще доведе вашата половинка право към истината.

Водолей.

Можете да бъдете  супер темпераментен Водолей и това ще бъде най-големият ви провал. Със сигурност ще се ядосате за нещо и това ще отвори вратите на Ада. Преди дори да имате възможност да се спрете, ще си признаете цялата история с гняв. Дори няма да разберете, че сте се издали, заслепени от яростта, която изпитвате в момента.

Риби.

Имате това силно желание да избягате от реалността и да си вземете почивка от живота си за известно време. Тази идея може лесно да се прояви в любовна афера и преди да се усетите, тя може да стане дори повече от това. Ще се опитвате толкова усилено да създадете нова реалност за себе си, че ще се изгубите в нея и дори няма да направите опит да я скриете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе