Местата от тялото, по които те докосва: какво означават
Любов и партньорство

Местата от тялото, по които те докосва: какво означават

Най-накрая, дами, има категоричен отговор дали той ви харесва или не. Колко пъти ви се е случвало да сте изправени пред дилемата „интересува ли се или не“ и да не можете да разберете отговора?

Колко пъти просто не успяхте да разчетете всички знаци и да се опитате да разберете дали той изобщо си струва времето ви? Защото, ако той не ви харесва и иска да бъде само ваш приятел, вие губите времето си в планиране как да го съблазните. Сега имате отговора. Обърнете внимание къде и как ви докосва и със сигурност ще разберете какви са намеренията му:

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Местата от тялото, по които те докосва

Лицето

Ако той иска да докосне лицето ви, това означава, че иска да се доближи до вас. Бихте си помислили, че лицето не е привлекателно за мъжете и че те гледат само гърдите и дупето. Но не, има някои черти на лицето ви, които заинтригуват мъжете в мига, в който го видят.

Очите са нещо, което повечето мъже първо виждат в една жена и веднага след това са устните.

Устните са най-привлекателната част от женското тяло. Те предизвикват мъжете да си мислят за по-интимни отношения с жените. Добре е да подчертавате устните си с малко червило, за да изглеждате още повече привлекателна и желанаАко се взира в устните ви, определено се интересува и е повече от приятелство.

 

Косата

Когато един мъж докосне косата ви, това определено означава, че е развил някакви романтични чувства към вас. Да приемем, че го познавате от доста време и излизате заедно, но не знаете какво чувства той към вас.

Понякога той ви изпраща смесени сигнали, но това се случва само когато е пиян. Когато се събудите сутрин и го видите отново, той се държи нормално. Той вероятно ви харесва, но не знае как да ви го каже или просто се страхува, че няма да му отвърнете със същото. Както и да е, категоричният начин да разберете е, ако той докосне косата ви, когато е близо до вас.

Ръцете

Докосването на ръката е знак на езика на тялото, който крещи, че той ви харесва. Защо приятел или някой, когото познавате, небрежно би докоснал ръката ви? Въпреки че ръцете се използват, когато хората се срещат и поздравяват всеки ден, когато мъж докосне ръката ви без конкретна причина, това означава, че той изпитва чувства към вас и иска да използва всеки възможен момент, за да ви докосне и да ви почувства.

Въпреки това, не се вълнувайте, ако той ви даде пет или случайно докосне ръката ви, защото това не означава нищо. Но ако той леко ви докосне или внезапно постави ръката си върху вашата, значи, че има чувства към вас.

Бедрата

За разлика от тези други части на тялото, които споменахме, краката са по-деликатните части на женското тяло и наистина няма нужда мъжете да ги докосват, освен ако не са луди по вас. Повечето мъже полудяват по женските крака. Това ги възбужда, особено ако носите пола или рокля и ги излагате на показ с чифт хубави токчета.

Това определено е фетишът на всеки мъж – хубави крака с високи токчета. Ще разберете, че жадува за тялото ви, ако ви докосне по бедрото. Той знае, че бедрата са еротични зони от тялото на всяка жена и се опитва да предизвика еротична реакция и буквално да те възбуди, защото те харесва.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе