ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)

дневен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)

Дневен хороскоп за 4 август 2022: Днес социалният живот ще кипи и ще се стреми да привлече вниманието ви изцяло. И ако на работното място не е добре прието, да откажете участие в някаква обща кауза, тогава е по-добре да не отговаряте на подобни призиви, които все по-често чувате напоследък. Хороскопът предупреждава: ако днес обръщате твърде много внимание на общественото благо, рискувате да нямате време да разрешите проблемите си или да помогнете на любимия човек.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Тамянът и неговото въздействие

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Витамин В1-за добро настроение и разграждане на мазнини

НАД 20 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, ДА ПИЕТЕ ШИПКОВ ЧАЙ

ПЕРФЕКТНИЯТ КОРЕМЕН РЕЛЕФ: 5 ЕФЕКТИВНИ УПРАЖНЕНИЯ ЗА КОРЕМ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Научете от настоящият дневен хороскоп за 4 август 2022, какво са ни подготвили звездите от небесната карта за този ден.

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 4 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Овни, този ден е благоприятен за строители, за хора, занимаващи се с поддръжка на оборудване и предоставяне на услуги. За всички останали това ще е най-натовареният ден от седмицата – обстоятелствата ще се стекат така, че и най-лесно планираните неща могат да бъдат отложени. Но като цяло този ден ще бъде успешен за активните хора, които са свикнали да използват всяка благоприятна възможност за изпълнение на плановете си. Вечерта си позволете да се отпуснете и да се почувствате по-млади.

Дневен хороскоп за 4 август 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Телци, отношенията ви с партньора ще бъдат изпитани за здравина и ще изискват внимателно обмисляне. Не пренебрегвайте фините сигнали, които съдбата ще ви изпрати днес! Вашето бъдеще, до голяма степен, зависи от това колко добри решения вземате. Денят е благоприятен за упражнения и здраве. Доброто настроение ще бъде ключът към градивния и успешен завършек на този ден.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Близнаци, каквото и да предприемете днес, 4 август, ще бъде предизвикателство за вас. През първата половина на денят има шанс да срещнете дребни трудности и притеснения, чието разрешаване е по-добре да не отлагате. Семейните представители на тази зодия не бива да предявяват високи изисквания към близките си. За да поддържате добра форма, винаги спете достатъчно и бъдете по-често на открито. Следете кръвното си налягане, ако напоследък изпитвате периодична сърдечна болка.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 4 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Раци, информацията, която ще получите днес, може да е много важна. В продължение на няколко седмици планетите ще ви помагат и ще ви носят късмет. Ще разрешите безопасно всичките си притеснения. Звездите сочат, че в началото на деня ще трябва да поемете ръководството в обществените дела. Обърнете внимание на храносмилателните органи, не преяждайте. Не забравяйте, че дългите разходки са полезни за вашето здраве.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 4 август, ще успеете да спечелите много ползи на себе си, както и на околните, ако внимателно планирате деня си и не губите време. Най-плодотворната част от денят ще бъде периодът от зори до обяд. Наблизо могат да се появят хора с интересни проекти. Не се отказвайте от новото. Ще успеете да разрешите част от проблемите си благодарение на приятели. Не е изключена лека мигрена, кратка разходка, която значително ще спомогне да се отървете от нея.

Дневен хороскоп за 4 август 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 4 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Деви, ако през този ден действате решително, разчитайки на интуицията, а не на сложни изчисления, можете да постигнете впечатляващи резултати. Хороскопът вещае, че вътрешният глас няма да ви подведе. Представителите на ангажираните в професии, свързани с интелектуален труд, трябва да бъдат особено внимателни, с повишеното влияние на Сатурн, което е знак з повишен риск от грешки. Добър ден да се погрижите за себе си. Отделете време за вашето физическо и емоционално здраве.

 

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Везни, добър ден за преговори и обсъждане на планове за бъдещето. Семейните представители на вашата зодия ще получат добри новини. Хороскопът вещае, че късметът скоро ще се усмихне на предприемачите. Между другото, астролозите съветват да харчите пари за развитие на собствен бизнес, а не да ги държите в банка. Поради геомагнитните колебания метеозависимите хора днес могат да почувстват болки в ставите. Опитайте се да избягвате прекомерната физическа активност.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, на 4 август, всичко ще бъде във ваши ръце, много ще зависи само от вашето решение. Ще успеете да преодолеете бариерите, които са възпрепятствали напредъка ви. Ще трябва да вземате решения бързо, тъй като най-вероятно няма да има време за дълги размисли. Има опасност от гняв и конфликт с околните. Поддържайте вътрешното равновесие, спазвайте умереност във всичко. И най-вече внимавайте с ястията с месо и брашно.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Стрелци, опитайте се днес да простите на хората, които наскоро са ви обидили. Забравете за тях и изхвърлете негативните емоции. Очаква ви рутинна работа, ще трябва да действате по ясен план. Възможни са дребни разногласия с колеги. Опитвайки се да постигнете целта си, да промените нещо в живота си, трябва правилно да управлявате наличните ресурси. Здравето днес няма да ви създава проблеми.

Дневен хороскоп за 4 август 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Козирози, през този ден ще изразходвате невероятно много сили и енергия, за да направите това, което сте намислили. Можете да намерите правилното решение, ако пренебрегнете съветите на роднини и приятели. Семейните трябва да се заемат с общ проект с половинката си, това ще е от голяма полза за връзката ви. Запазете мнението си за себе си, в противен случай не е изключен излишен скандал. Бъдете особено внимателни, ако имате проблеми със стреса. Не е изключено обостряне на някои състояния на психиката.

Дневен хороскоп за 4 август 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 4 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Водолеи, днес не трябва да разчитате на емоциите в своите преценки и решения. В противен случай са възможни негативни ситуации, до истински бедствия. През следващите 24 часа може да развиете жажда за знания и способността да ги придобивате. Не е желателно да харчите големи суми пари, да давате или заемате. Спазвайте умереността в храната, в противен случай до вечерта може да почувствате леки стомашни неразположения. Днес стомахът и чревният тракт ще бъдат особено чувствителни и уязвими.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 4 август 2022 (четвъртък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Риби, днес тялото ви ще бъде в страхотна форма, а спокойствието и работоспособността ще ви помогнат да се справите с всички задачи. Денят ще протече спокойно. Ще се справите успешно с всякакви дела, свързани с работата и дома. В някои случаи е по-добре да се доверите на компетентен специалист, вместо да се опитвате да решите всичко сами. Звездите предупреждават представителите на вашата зодия срещу прекомерна емоционалност. Избягвайте злоупотребата с алкохолни напитки, пазете се от бързо шофиране и работа с остри и режещи инструменти.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе