10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш
Любов и партньорство

10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

Тези трикове със сигурност ще го накарат да му липсвате, дори и да се срещате отдавна или вече сте женени:

10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

Умишлено „забравете“ вашите неща
Оставете му бележка или вашата обеца, тези неща постоянно ще му напомнят за вас. Всеки път, когато види вашето нещо у дома или в колата, веднага ще си спомни какво сте правили заедно и колко хубаво му е било.

Дайте му лично пространство
Как може да не се отегчи, ако те вижда през цялото време? Жените искат да бъдат около мъжа, но мъжете понякога имат нужда от малко лично пространство, за да помислят и да се заредят. Затова се запишете на йога или танци и дайте шанс на вашия мъж да му липсвате.

5 признака за романтична химия между двама души

Отново заедно с бившия – мисията възможна

 

Не отговаряйте веднага на съобщенията му.
Неучтиво е да го карате да чака, но си струва да отделите само минута, преди да отговорите на съобщението му. Не е нужно да отговаряте веднага на обажданията му. Позволете му да остави съобщение и очаквайте с нетърпение, когато можете да говорите. Направете 10 минути почивка, преди да му изпратите съобщение. Оставете го да мисли за вас, преди да получи отговора ви.

Няма нужда да бързате
Ако забележите, че мъжът ви иска да ускори връзката ви, намалете темпото. Позволете му да ви опознае по-добре. Дайте му възможност да разкрие всички ваши прекрасни качества. Така че той ще иска да ви вижда по-често, за да научи бързо повече за вас.

Носете уникален парфюм
Намерете парфюм, който е сладък и фин и го носете, когато срещнете вашия мъж. Миризмата винаги остава в паметта, така че когато усети тази миризма, той винаги ще мисли за вас.

4 неща, които да знаете, ако решите да си дадете втори шанс с партньора

Toва е възрастта, на която една жена може наистина да направи мъжа най-щастлив!

Оставете малко мистерия
Ако току-що сте започнали да излизате, не му разказвайте цялата си житейска история на една среща. Дайте само намек и го оставете да има желание да разбере продължението на историята.

Приключение с него (и неговите приятели)
Мъжете искат да бъдат основната причина за усмивката на жената. Очевидно няма да му хареса, че някой друг те е накарал да се смееш. Не забравяй да го уведомиш, че си прекарваш страхотно с него и приятелите му. Прекарването на време с него и приятелите му ще те направи още по-привлекателна в очите му. Никой не иска да срещне сериозен досадник.

10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

Покажете интерес към някой (или нещо) друг
Мъжете мразят съперници, ако една жена наистина им е интересна. Ако сте на среща, небрежно намекнете, че някой друг иска да ви покани на среща. Ако сте женени, намекнете на съпруга си, че наистина обичате да прекарвате времето си в грънчарското ателие или в градината. Само не прекалявайте – ревността трябва да е умерена.

Нова визия
Облечете рокля, която ще го накара да иска да ви прегърне за малко по-дълго, докато танцувате. Ако излизате вечерта, сложете малко по-ярък грим и оформете косата си така, както той харесва. Нека вашият елегантен образ остане в паметта му дори след партито.

Накарайте го да иска повече
Ходете с него на събития и разходки, гответе му най-вкусната храна, бъдете забавни и общителни, но го накарайте да спечели целувка за довиждане. Накарайте го да иска да чуе заразителния ви смях. Бъдете щедри и същевременно недостъпни. Тази тактика определено ще го накара да му липсвате, когато не сте заедно.

Тези съвети изглеждат много прости, но трябва да се следват. Дисциплината е ключът към успеха. Дори и да сте заедно от много години, положете малко усилия и вашият мъж ще иска повече от вас

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе