Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щастливката /СНИМКИ/

Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щасливката
Интересно

Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щастливката /СНИМКИ/

Любовните истории на Благо Джизъса нямат край, а бившата му половинка Полина позна със своето си предположение, че скоро пак ще е влюбен!

Благо Джизъса отново е на крилете на любовта!

Тези дни Поли- бившата на Благо Джизъса признава, че е влюбена в мъж, чието име не назовава, но и дава храна на бившата си половинка, че скоро футболистът ще се влюби в друга. Оказва се, че е вярно и той си го признава без бой тази сутрин при гостуването си при Гала.

Благо Джизъса отново е влюбен! Вижте щастливката /СНИМКИ/

Вижте снимки от приказната сватба на Вики и Явор от „Един за друг“

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Двойно щастие за Вики и Георги от „Един за друг“

Валерия изгони Евгении от снимките на рождения си ден

„Как са нещата в личния ти живот, има ли любов?“, попита Гала спортиста, който и гостува в студиото на „На кафе“, а той без да увърта призна: „Няма да те лъжа, наистина супер много харесвам едно момиче… Много съм влюбен в нея!“, сякаш всичко се случва по сценарии отговори Благо Джизъса.

Водещата се опита да научи името на новата му любов и разбира се Благой Георгиев на секундата разкри самоличността й: „Това е дъщерята на един мой приятел Ванко 1 – Ивана. Момичето е уникално, супер сериозно и отговорно. Знам, че сега след като обявих това в национален ефир, ще се пишат какви ли не глупости, даже вече се и изписаха невярни неща“, сподели още той.

Според думито му те се запознават в клиниката на бившия рапър и впоследствие се намерили случайно в различни общи компании. „За да прерастне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя трябва да отговори на моите чувства. Аз наистина няма какво да крия, обичам я, но знаете за моето минало какво се пише и говори постоянно…“, каза Благо Джизъса.

Футболистът признава, че приема, че играе черната овца във всяка неуспешна връзка, но никога не би говорил лошо за  жение, които е имал.“Ще е грозно ако трябва да говоря за тях. Но всеки път трябва да доказвам и пред родителите и пред нея, че всичко, което говоря не са празни приказки. Искам да я предпазя от всичко, което ще излиза за бъдеще, няма как да го спрем това нещо“, категоричен е той.

Вижте още интересни теми при нас:

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе