любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 11 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 11 юни? Бъдете внимателни с непознат, който се появява в живота ви. Помислете, дали можете да разчитате на неговата надеждност. Избягвайте да влизате в спорове с вашия любим човек или членове на семейството, за да поддържате хармонични отношения и да предотвратите никому ненужно огорчение.

Как да помогнете на партньора си, ако е стресиран

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: енергията на този ден ви насърчава към уединение. Най-вероятно ще искате да се концентрирате върху важна за вас работа или просто да обмислите спокойно перспективите за връзката си. Ако искате да бъдете в компанията на избрания от вас човек, идеалният фон за среща няма да бъде шумно събитие, а тет-а-тет у дома на свещи. В този ден ще искате да видите и чувствате до себе си само онзи човек, който ви е истински близък.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес, в отношенията с любимия човек, Телецът е в състояние да извлече много положително дори от най-обикновените неща – от съвместното готвене за вечеря, разходка в парка, четене на книга на глас един на друг…. Всъщност, точно това трябва да направи Телецът днес: да забравите за проблемите, да се наслаждавате на всяка минута заедно. И най-важното, не усложнявайте нищо: рецептата за днешното щастие е спокойствието и лекотата.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес Близнаците ще имат потребност от задушевен разговор с любимия човек. Независимо дали се срещат, почти не се познават или живеят заедно от дълго време, днес е идеалният момент да отворите сърцето си и да се свържете един с друг. Дори ако Близнаците са семейни от много години, това има голям смисъл: взаимното разбирателство е нещо, върху което трябва да се базирате. Без това дори и най-страстните връзки постепенно се променят.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес на Рака няма да му е лесно да се почувства като романтик – денят изобщо не го предразполага към това. За да направи нещо за любовта си обаче, Ракът днес не е нужно да тръгва на бой с дракон. Можете просто да дадете на любимата ви душа малки, но толкова приятни признаци на внимание – например да я предразположите да сподели нещо с вас, нещо което от дълго носи в себе си. Или пък да подарите нещо, за което тайно мечтае от дълго време. Имате избор.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес звездите съветват Лъва да бъде откровен с познатите си от противоположния пол – дори ако запознанството току-що е станало. Честност, искреност, чистосърдечност, откритост – тези качества ще бъдат най-ценени в общуването днес. Ако Лъвът се настрои на доверчива вълна, той няма да съжалява. Но опитът да се скрие или изопачи нещо днес лесно може да предизвика напрежение с човека, който не е безразличен към него.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: естественият чар и харизмата свършиха своята работа. Девите отново блестят с привлекателност, което не може да не привлече противоположния пол. Днес е време за романтика. Отидете на среща, организирайте романтична вечер или признайте чувствата си на някой, който отдавна не ви е безразличен, както и той/тя към вас. Вселената ви даде невероятен шанс за любов – използвайте го правилно. Покорявайте с красотата си, време е за любов.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес Везните трябва да се замислят дали не са поставили летвата на любовните си очаквания прекалено високо? Може би изискванията на Везните към кандидатите са твърде високи за сърцето им? Звездите днес призовават да гледат по-реалистично на нещата: едва ли има човек на света, който да отговори напълно на техните романтични мечти. И ако е така, отколкото да търсят недостатъци в потенциалните ухажори, Везните трябва да се вслушват в гласа на сърцето си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес Скорпионът ще се отличава с повишена придирчивост! Може би критиката ще му се стори оправдана, но мърморенето на може да се превърне в източник на разочарование и негодувание за любимия човек. Така че, ако Скорпионът не иска да посвети целия ден днес, за да разбере кой е прав и кой крив, той ще трябва да държи придирчивостта си под контрол.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес на Стрелците може да се наложи да помогнат на някого в любовни отношения. Това може да бъде просто приятелско участие, съвет или пълноценен обмен на романтично преживяване. Стрелецът не трябва да се смущава и още повече да избягва подобни теми: днес е в неговата власт да накара двама души да станат все по-близо един до друг благодарение на неговата намеса. Така че, днес може да направите света на някого малко по-добър.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес в отношенията с любимия човек Козирогът трябва да избягва крайностите, въпреки че денят ще го склони към това. Неговите преценки ще бъдат много точни, а дипломатичността обещава да е на високо ниво, така че бъдете внимателни и най-невинният разговор да не премине в недоразумение. Дори и да ви се струва, че сте абсолютно прави, не забравяйте, че срещу вас е любимия ви човек.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес Водолеите ще имат шанс да споделят съкровени тайни с някого относно личния си живот! Приятел, роднина или дори колега може да го покани на много откровен, поверителен разговор. Най-вероятно Водолеят ще бъде посветен в тайните на любовните отношения на други хора и в същото време ще може да сподели опита си по този въпрос. Днес не бива да се стесняват да обсъждат чувствителни и дори „забранени“ теми. Основното нещо е да не разпространявате тайните на другите хора.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес, дори в любовта, Рибите ще бъдат доминирани от лявото полукълбо – тоест областта на мозъка, която отговаря за логиката и прецизните преценки. Това означава, че когато става въпрос за нови запознанства, днес Рибите ще направят избор не в полза на красивите очи, а в полза на надеждността. Ако имате любим човек, ще ви трябва повече от една гореща целувка, за да успеете отново да започнете да мислите, както обикновено – със сърцето.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 11 юни 2023

на горе