6 тайни как да събудите горещата си страна
Любов и партньорство

6 тайни как да събудите горещата си страна

Да събудите горещата си страна понякога може да бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Необходими са само малко усилия и намиране на време за вас самите, въпреки забързаното и натоварено ежедневие, в което вероятно живеете. Не го правете, само за да станете по-привлекателни за вашия партньор, а и за да се чувствате по-комфортно в кожата си.

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето и някои тайни как да събудите горещата си страна:

Купете горещо бельо

Нищо не може да ви накара да се чувствате по-гореща от носенето на предизвикателно и красиво бельо. Не е нужно да го разкривате пред целия свят. Но само съзнанието, че носите нещо толкова интимно и нежно под обикновеното си облекло, може да ви накара да се чувствате по-добре и да събудите горещата си страна. Наречете го „вътрешна увереност“, ако искате!

6 тайни как да събудите горещата си страна
6 тайни как да събудите горещата си страна

Поглезете се

Случвало ли ви се е да искате да си купите онзи луксозен продукт за разкрасяване? Продължавайте и си го вземете (стига да не натоварва много джоба ви, разбира се). Горещите хора се обичат и се глезят през цялото време. Хайде, вие сте толкова привлекателна, че заслужавате най-доброто от нещата. Ако не вярвате, че заслужавате от време на време да се поглезите, било то с козметика или с аксесоари, значи не се чувствате истински добре със себе си. Обичайте себе си и си угаждайте от време на време и ще откриете горещата си страна.

Подчертайте най-добрите си черти

Ако имате големи уши и не ги харесвате, няма проблем да носите косата си спусната надолу, за да ги закриете. Трябва обаче да подчертаете и някои от най-добрите си черти. Ако имате страхотна кожа и ключици, но не харесвате ушите си, вдигнете косата нагоре. Не крийте горещата си страна и страхотните неща, които имате, само защото те могат да изложат на показ нещата, които не харесвате. Хората ще обърнат много повече внимание на сияйната кожа и деколтето, отколкото на ушите ви.

Не бъдете несигурни в по-малко привлекателните си черти

Всички имаме нещо, което не харесваме в себе си. Но те вероятно не са толкова забележими, колкото си мислите, затова не позволявайте на горещата си страна да бъде дълбоко скрита у вас, само заради тях. Когато гледаме себе си, сме склонни да се фокусираме върху частите от нас, които не харесваме, като ги правим да изглеждат по-големи и по-значими. Другите хора обаче гледат на вас по съвсем различен начин! Техните очи са привлечени от по-добрите ви черти, дотолкова, че дори няма да забележат частите, в които сте несигурни. Така че няма смисъл да губите време и енергия, за да прикривате „лошите“ си черти, защото никой не ви гледа!

горещата си страна
6 тайни как да събудите горещата си страна

Уважавайте себе си и ще бъдете уважавани

Ако не уважавате себе си, няма как да бъдете уверени. А ако не сте уверени в себе си, никога няма да знаете как да откриете горещата си страна, поне в най-добрия възможен вариант. Научете се да уважавате себе си и считайте, че сте достойни да бъдете уважавани от другите, независимо дали става въпрос за приятелите ви или за собствения ви партньор.

Не позволявайте на приятелите си да ви приемат за даденост или да ви подхвърлят, сякаш не сте важни. Когато сте около хора, които ви обичат и уважават, собствената ви самооценка ще нарасне и ще се научите да бъдете по-уверени. И винаги помнете следното – да уважаваш себе си не е признак на егоизъм. То показва, че познавате собствената си стойност.

Дайте воля на шантавата си страна

Да бъдеш шантав и да имаш забавен характер е изключително привлекателно. Ако по природа сте такъв човек, не крийте това около хората, които харесвате. Не всеки притежава това качество и то може да бъде изключително привлекателно за правилните хора. Може да не ви изглежда, че така ще събудите горещата си страна, но то е стъпка в правилната посока към постигане на крайната цел.

Вижте още:

Как да комбинираме дрехите си правилно и да изглеждаме стилно

5 пикантни интимни пози, с които да влудите вашият партньор в леглото

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Интимност по график? Защо не!

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Как да се отървем от колит: 5 магически точки

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Tagged , ,
на горе