Възвишените хора – висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Дневен хороскоп за 21 май 2023
Психология

Възвишените хора – висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Възвишените хора – висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете. По какво бихте могли да разберете, ако самите вие или ваш близък е от възвишените хора – висши души?

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Пътят към мечтите, се нарича действие – 5 стъпки

Защо не забелязваме малките неща, които са ежедневно пред очите ни?

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Представяме ви 10 ясни признака, по които лесно ще разпознаете възвишените хора

Първи признак – ясно изразяват мислите си

Възвишените хора – висши души знаят какво да кажат в сложна ситуация, но с прости и разбираеми думи. В присъствието на тези хора вашите вътрешни страсти неусетно започват да се утаяват, а вие започвате да се чувствате много по-добре и по-спокойни. Техните думи са като магия, защото могат значително да повлияят на живота и вътрешното ви състояние.

Хората с възвишена душа притежават уникално чувство за хумор. Но много често има се случва да не разбират шегите на другите хора, които за момента съществуват на по-ниски вибрационни честоти.

Възвишените хора - висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Втори признак – външен облик на възвишените хора – висши души

Външният им вид по нищо не издава реалната им възраст. Това е така, защото душата е с вечна природа и колкото по-чиста е тя, толкова по-чист и свеж е външния облик. В повечето случаи възвишените хора – висши души изглеждат с 10 години по-млади. Т.е. тялото е достигнало необходимата фаза на физическо развитие, след което продължава процеса на саморазвитие.

Обикновен чертите на лицето са правилни, пропорционални и много красиви. Това са много добри хора, както външно така и вътрешно. Добротата им е ясно изписана на лицата. Самата енергия на външния вид, образът, който живее вътре в тях, в подсъзнанието, всъщност дава този ефект. Мъдрите хора казват: Красотата отвътре си личи и отвън.

Във висшите светове външността пряко отразява вътрешното състояние, следователно там всички души са красиви, както и телата им, които са по-фини, тъй като резонират на по-високи честоти.

Възвишените хора – висши души ще ги познаете и по очите. Хиляди погледи сте срещали в живота си, но точно този… Точно тези очи са някак различни – дълбоки, сияещи и искрени. В тези очи сякаш е побран целият Космос и цялата Вселена. Невероятен поглед – очи, гледащи във вас и отвъд вас. Определено ще се почувствате различно, ако срещнете такъв човек в реалността.

В тези дълбоки очи няма да видите гняв, ярост, осъждане, завист, но със сигурност ще видите чистота, съчувствие, честност. Те винаги блестят, независимо какво се случва вътре в сърцето им.

Когато такъв човек ви погледне, може да не изпитате никакви емоции, но със сигурност ще усетите лекота. Всичко е толкова гладко, спокойно, уравновесено, защото тази личност няма да ви съди, а ще ви приеме такива, каквито сте. Чувство за Божествен мир.

Трети признак – надеждност и отговорност

Хората подсъзнателно усещат сигурност и лесно им се доверяват. Те, възвишените хора – висши души, няма да ви разочароват, няма да ви предадат.

Те спазват обещанията си, разбират отговорността за думите си и са готови да помогнат на всеки от сърце. От тях струи енергията на благоприличието, морала, лоялността, както към работата, така и към хората.

Четвъртият признак описва тяхното поведение в обществото

Възвишените хора – висши души не се държат грубо или агресивно, имат премерен речник и не осъждат хората. Чувствайки перфектно природата на всеки човек, чрез думите и делата си те излъчват благородство.

От тях няма да чуете да делят хората на бедни и богати, те не се интересуват от материалното състояние на околните. Те много добре знаят и помнят, че преди всичко сме души, а след това всичко останало. Ако имат възможност, винаги са готови да помогнат и не се отричат от обещанията си.

Духовно развитите хора не се опитват да се адаптират към определени кръгове в обществото, напротив те държат на своята индивидуалност. Често, несправедливо или поради незнание, биват заклеймявани като индивидуалисти, неадаптивни или необщителни. В повечето случаи това не е така. Те просто са себе си!

Когато сте в компанията на такъв човек ще се чувствате приятно, хармонично и спокойно. Това се дължи на излъчваната от него енергия.

infomax-logo-50-15-HW Кой е нарекъл богомилите на Запад катари?

Петият признак е желанието за уединение

Много често възвишените хора – висши души се чувстват комфортно в по-спокойна обстановка и на места, където няма голямо струпване на хора. Те обичат прекият контакт с живата природа. Това е техният ресурс. За тях почивката е единение с околната среда. Защото те разбират цялата илюзия на този свят и не обичат да участват в ничий сценарии.

Възвишените хора - висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Шести признак – отлична комуникативност

В разговор с тях имате възможност да получите надеждна информация или много мъдри съвети. Думи, които може би ще чуете за първи път в живота си, такива, които не бихте могли да чуете от друг тип хора. Можете да се потопите в променено състояние на съзнанието, където настъпва промяна в мирогледа и след такава комуникация постепенно ще започнете да си изяснявате много житейски ситуации.

Седми, много съществен, признак, е честността

Възвишените хора – висши души са честни пред себе си, честни и пред хората. Те открито говорят за проблемите, за вашите скрити таланти, способности, мечти. За това какво трябва да се промени, за недостатъците, за това какво ви забавя по собствения ви път. Те могат да кажат всичко, но с подходящите думи, без да нападат, без да обиждат, без да съдят.

Възвишените хора не се опитват да угодят на никого, не ласкаят и не обичат да бъдат ласкани, не се съревновават с останалите сякаш са на състезание. Те са такива, каквито са по природа и не се смятат за нещо повече от всяко живо същество. Да сте наясно със своите силни и слаби страни. Притежават чудесни човешки качества: откритост, честност, светлина и любов.

Осми признак – невероятна вътрешна сила, неразрушимо ядро

Каквито и да са условията им на живот в момента или пък са имали тежко детство, нелюбящи родители, възвишените хора имат вътрешната сила да преминават през това с чест и достойнство. Приемат истината такава, каквато е и продължават напред. Намират начин да затворят тази страница и да преминат към следваща – чиста и бяла. Вземат перото и със спокойна ръка започват да творят собствения си живот.

Възвишените хора трудно ще се пречупят от трудните житейски моменти. Понякога можете да срещнете такъв човек, който просто изглежда, че е преминал през целия ад на земния живот, а в същото време очите му блестят, сърцето му е пълно с любов и доброта. За вас може да се окаже необяснимо как така е запазил тази светлина в себе си, след като е минал през такъв мрак в живота си… Но все пак е преминал през тъмните дни на душата.

Деветият признак е липсата на гордост

С цялата си душевна мъдрост, знания, те няма да демонстрират надмощие над обикновените хора. Възвишените хора няма да ви натрапват своите мисли, чувства, мироглед и информация. Просто ще споделят с вас знанията и мъдростта си, до които са достигнали с много труд и изпитания. Ще споделят с вас от вътрешната им светлина и нищо няма да ви поискат в замяна.

Осъзнавайки цялата сила на своето съзнание и способността да влияят на хората, те никога няма да се изкушат да манипулират никого. Те знаят, че тези техни способности трябва да бъдат използвани само за добро и нищо повече!

Изключителни стратези, но не желаят да се изтъкват с това сред обществото.

Дори и да се занимават с дейности в областта на езотериката, те не създават големи и глобални проекти, в резултат на които да целят известност. Ще работят тихо, далеч от светлините на прожекторите. Ще помагат тихо. Търпеливо ще продължат своята земна мисия.

Те вътрешно усещат, че са дошли от бъдещето, изпреварили времето си. Попаднали в центъра на системата е доста опасно занимание за тях, заради цялата тази напластена негативност едва успяват да поддържат светлината си. Това е толкова трудно изпитание, дори и за най-силните души.

Истински и неподправени, това са възвишените хора – висши души.

Всеки от нас е срещал подобни случаи в реалния живот или в интернет, когато един чист светъл човек от сърце носи и дарява добро на хората… За жалост често са потърпевши, но те имат сили да се изправят и да продължат напред.

Реално погледнато това е доста труден път и избор.

Признак № 10 е скромността, с която са изпълнени

Няма да ги видите да се самоизтъкват, да говорят за собствените им заслуги, способности и да се самовъзхваляват. Те са отлични балансьори, всичко е в рамките на духовните и материалните мерки.

Възвишените хора не живеят с чувство за надпревара за марки, мода, пазаруване, финансово и материално състояние. Те ценят времето си, енергията си, ресурсите си и знаят как правилно да ги разпределят. Те вътрешно разбират къде си струва да инвестират и къде не.

Разбира се, това е малка част от признаците, по които можете да разпознаете възвишените хора – висши души във вашето обкръжение. Обикновено веднага ще ги усетите, особено по енергията, която струи от тях. Около тях се носи невероятна топлина и чувство за спокойствие. С тях времето тече с друга скорост.

Срещате се за първи път, а чувствате толкова силно, че този човек някак си ви е скъп, ценен, любим, познат…

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Душата ти ме повика

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

Tagged , ,
на горе