връзката ви; да прекарвате, настоящия момент
Любов и партньорство

8 начина да разберете дали връзката ви е сериозна или не

Да разберете дали връзката ви с даден човек е сериозна или не понякога може да се окаже трудна задача. Ако се притеснявате да говорите директно с вашия човек за взаимоотношенията ви, а в същото време получавате смесени сигнали от него, това може да доведе до объркване.

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Въпреки че най-добрият начин да изясните всичко остава директната комуникация, то има някои начини да разберете в какъв етап е връзката ви. Ето и кои са те:

Ако и двамата спите само един с друг, връзката ви е сериозна

Това е огромен знак, особено в свят, в който верността е толкова трудно срещана, за съжаление. Да речем, че все още не сте провели „официалния“ разговор, но сте установили, че не спите с други хора. Това означава, че има вероятност да се улеснявате в сериозна връзка с човека, но изчаквате да станете официален елемент.

Говоренето за бъдещето означава, че ангажиментът е на дневен ред

Може да звучи очевидно, но хората често се фокусират върху настоящето. Това, че сте в сериозна връзка, означава, че се стремите към съвместно бъдеще.

Има твърде много двойки, които просто не се сработват по различни причини, като незрялост, несъвместимост, различни цели и т.н. За да изградите бъдеще, трябва да се съсредоточите върху нивото си на съвместимост. Колко голям е шансът ви да се сработите до края на живота си?

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Връзките разчитат на доверие, а случайните запознанства не

При случайните запознанства хората не взимат нещата толкова сериозно. Ако някой излъже, не се включват истински емоции.

В същото време, ако връзката ви е сериозна, тези неща ще разрушат доверието, а доверието не е нещо, което искате да загубите. Почти невъзможно е да си го върнете и има вероятност да прекарате времето си извинения към партньора си и да се чувствате непълноценни, докато любовта изчезне и от двете страни.

връзката ви
8 начина да разберете дали връзката

Не приемате времето в леглото просто като физическо удоволствие

Макар да не е за всеки, със сигурност има хора, които нямат нищо против да спят с някого за една нощ. Но в края на краищата това не означава нищо повече от движението на океана. Ако връзката ви е сериозна, то интимността трябва да е значима. Това е така, защото там има любовна връзка и тя прави акта нещо повече от просто физическо действие. Откъде знаете? Можете да го почувствате и да го видите в действията на партньора си.

В една връзка сте близки с приятелите на другия

Трябва да използвате срещите с приятели като критерий при измерването на това къде се намирате на времевата линия на запознанствата срещу връзката. Ако сте близки с приятелите му, това е добър знак за развитие на връзкат виа. Не е задължително да ги харесвате всички, но поне полагате усилия.

Разбира се, приятелите му са наоколо, така че те са важни за него, както и вашите за вас. Ако представите някого пред близките си хора, значи той е направил нещо правилно и е заслужил пътя си към вашите приятели. Ако не беше сериозно, никога нямаше да се доближите до тях. Същата е и обратната ситуация.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Търсите емоционална подкрепа един от друг във връзката ви

Една от основните разлики между статута на случайните запознанства спрямо връзката ви е, когато има емоционална свързаност. Когато двама души се съберат в сериозна връзка, независимо от всичко останало, те имат силна емоционална връзка. Любовта е налице, а това е дума, която не се използва в случайните взаимоотношения.

Лицето ви липсва, когато го няма, влагате енергия, за да го направите щастлив, и го включвате в процеса на вземане на решения. Съществува както желание, така и здравословно ниво на нужда да имате този човек в живота си.

връзката ви
8 начина да разберете дали връзката

При случайните запознанства не се дават и не се спазват обещания

Една от основните разлики между това кога връзката ви е сериозна и кога не е липсата на обещания. Когато се срещате небрежно, разбира се, имате изискване да се уважавате, но не дължите на човека нищо. Това означава, че нямате обещания да правите каквото и да било за другия човек.

Това може да означава също, че обещанията не се спазват. Това не е хубаво, но се случва. В една връзка обаче обещанията не само се дават, но и се спазват.

Връзките са свързани с ценно време, прекарано заедно

Случайните запознанства не означават, че винаги сте в спалнята. Въпреки това не се залага на качественото време и разбирателството.

В една връзка качественото време помага за укрепване на връзката ви. Ако установите, че редовно правите неща заедно заради самите тях и на двамата ви харесва, това е знак, че сте доста сериозни.

Вижте още:

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Tagged ,
на горе