преживяване в леглото 2; да спи
Любов и партньорство

8 признака, че иска да спи с вас

Дали той иска само да спи с вас е въпрос, който много жени си задават, когато започват дадена връзка. Вярвате или не, можете да разберете доста рано дали той търси нещо истинско, или иска да ви вкара в леглото просто за физическо забавление.

Ако говорим за втория случай, то е добре да го знаете навреме. Освен това той може да си мисли, че може да му се размине подобно поведение с вас, но много греши, защото трябва да го поставите на мястото му възможно най-скоро.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Първо обаче ето някои от признаците, които може би пропускате, че той просто иска да спи с вас:

Той не изглежда много заинтересован веднага

Когато се запознахте първоначално, доколко той наистина изглеждаше заинтересован? Това е важно, защото човек, който ви харесва веднага и се опитва да бъде ангажиран с вас, е човек, който иска нещо повече от това да спи с вас. Ако той е изглеждал незаинтересован, докато не сте започнали да флиртувате, може би иска просто да ви вкара в леглото.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Първият път, когато разговаряхте, всичко беше дълбоко на повърхността

Всъщност не сте обсъждали нищо стойностно, защото той вероятно не се е интересувал от това. За него най-важното нещо за вас вероятно е бил цветът на бельото ви. Внимание – червен флаг.

да спи
8 признака, че иска да спи с вас

Той споменава външния ви вид повече от личността ви и други качества

Човек, който иска само да спи с вас, обикновено не се интересува от това какъв човек сте отвътре, а по-скоро от това как изглеждате отвън. Замислете се дали винаги, когато той ви прави комплимент, това никога не е за това колко сте забавна или колко сте умна. Винаги е за това колко сте привлекателна или колко страхотно изглеждате с някоя дреха. Това не са комплименти на човек, който ви иска заради нещо повече от тялото ви.

Разговорите ви някак си винаги завършват с приказки за леглото

В крайна сметка всичко се превръща в мръсно и палаво. Може да водите страхотен разговор за деня си и за това какво сте правили, но той винаги ще го обърне към намеци за леглото

Дори и да се опитате да върнете нещата в правия път, той ще ви разсейва с разговори за интимност, вероятно защото просто иска да спи с вас.

Той пише първи само късно вечер или когато иска да се сдобрите

По принцип вие дърпате тежестта във връзката, докато не стане дума за леглото. Тогава обикновено той е първият, който инициира всякакви разговори за него или дори закачки. Това е един от най-големите признаци, че той просто иска най-вече да спи с вас, затова трябва да внимавате.

 

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Никога не задава сериозни въпроси за вас

Винаги, когато говорите, става дума за едни и същи стари неща. Той наистина не полага усилия да ви опознае отвъд това как изглеждате гола. Чувствате се така, сякаш той вероятно изобщо не ви познава, дори и да сте били интимни. Всъщност може би това е единственото нещо, от което той е имал нужда.

преживяване в леглото; да спи
8 признака, че иска да спи с вас

Никога не е споменавал нищо, свързано с връзката

Никога не ви е карал да мислите, че сте във връзка, и никога не е повдигал въпроса за това, че сте във връзка. Човек, който всъщност ви харесва и иска да бъде с вас, със сигурност поне ще говори за връзки. Ако този човек не го прави, той може просто да ви използва, за да спи с вас.

Вашите „срещи“ са винаги у дома

Един от признаците, че той иска само да спи с вас, е, че никога не излизате навън. Дори и да се оплаквате от това, той може да отвлече вниманието ви, като каже нещо за това как единственото, което иска, е да се завие с вас в романтична обстановка.

Но в действителност той не иска това да се превърне в нещо повече от връзка. Оставането вкъщи също така улеснява пътя към спалнята.

Ако забележите някои от тези признаци, то сериозно трябва да се замислите за взаимоотношенията си с този човек. Ако той иска единствено да спи с вас, а вие копнеете за нещо повече, то трябва рано да прекратите тази връзка. Такъв тип отношения са допустими, единствено ако и двамата предварително са се договорили за това и са наясно с това. Ако обаче само единият приема нещата сериозно, то това рано или късно се превръща в проблем.

Вижте още:

Кои зодии искрят от магнетизъм

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

Аромат, който привлича любовта – как да си направите парфюма на Афродита

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Как лесно да изберем парфюм

Твоята чувствителност е СИЛА!

Tagged , ,
на горе