Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

как да повишите своя личен магнетизъм
Психология

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Всяка жена притежава свой личен магнетизъм, дори и да не осъзнава това. Но как може да го „извади“ на бял свят и да се възползва от позитивите му?

Женствеността и привлекателността са от изключително значение в съвременния свят, те са в състояние да ви помогнат навсякъде, независимо с какво се занимавате и какви са вашите мечти.  Затова сега ще се опитаме да ви помогнем да ги разбудите в себе си и да ги извадите на показ пред света.

Ето основите на женската привлекателност, според психолозите.

Основно състояние на любов към живота

Това е основата. Просто е, дами: обичайте живота, обичайте любовта, обичайте себе си – и всички хубави неща ще бъдат привлечени от вас, включително и мъжете. Оптимизмът, „розовото“ възприемане на света, влюбването в живота и в себе си ни дават най-мощния фактор на привличане!

Много енергия се изразходва за вътрешни конфликти, борба, страхове, конфронтация със себе си – просто ние сме си такива, неспокойни същества.

Би било хубаво да изкарате от ума си всякакви вредни претенции към света, както и токсични чувства като негодувание, гняв, критика и осъждане. Те носят отрицателни вибрации и карат нашия вътрешен магнит да отслабва.

Ясно е, че има различни периоди: понякога плътна черна мъгла обгръща ежедневието ни и ни кара да се чувстваме безпомощни и уплашени. Но дори и тази ситуация може да бъде приета спокойно и именно жената, която притежава силен вътрешен магнетизъм ще се справи с нея с лекота. Защото тя обича живота и знае, че след дъжда винаги идва красивата дъга и птичките започват отново да пеят.

Състоянието на удоволствие

На първо място, това е способността да се наслаждавате на себе си и това, което ни заобикаля. Животът на жената трябва да бъде наситен с удоволствия: начина, по който се храним, как се движим, как изглеждаме – всичко!

Научете се съзнателно да изпитвате удоволствие всяка минута от деня си. Можете дори да напишете списък с „това, което ме радва“, нека бъде възможно най-дълъг и вашата задача ще бъде да въплъщавате нещо от него всеки ден.

Енергийно ниво

Тук има чар, смях, усмивка, психологическа привлекателност, личен вътрешен блясък и активност – всичко това го придобиваме неусетно веднага, когато е налице любов към живота.

Ако усещате, че енергията ви е ниска, започнете с минимална физическа активност. Това повишава заряда и е единственият естествен начин за повишаване на допамина.

Ако мислите, че всичко в живота е безнадеждно лошо – спортувайте. Ако човекът, на когото държите, ви е изоставил – потичайте в парка, идете на фитнес или се запишете на курс по танци. Винаги отвръщайте с физическа активност на неприятностите и така ще се заредите с нови сили, които ще ви помогнат да ги преодолеете по-леко и безболезнено!

Съберете мъжкото внимание

Всеки ден, когато излизате от вкъщи, си казвайте мислено: „Днес ще привличам постоянно вниманието на мъжете и се къпя в него“ – и забележете какво ще се случи след това. Ако вярвате в утвърждението, то ще заработи с пълна сила.

Защото, едва ли е нужно кой знае колко голямо усилие, за да си позволите да бъдете такава, каквато ви е създала природата – красива, магнетична, чувствена и желана!

Не забравяйте, че когато искаме да се борим с тъмнината, понякога е нужно просто да дръпнем завесите!

Tagged ,
на горе