Какво да правите, ако човекът, по когото си падате, не е готов за връзка

Какво да правите, ако човекът, по когото си падате, не е готов за връзка
Любов и партньорство

Какво да правите, ако човекът, по когото си падате, не е готов за връзка

Да разберете, че човекът, по когото си падате, не е готов за връзка, понякога може да бъде болезнено. Вместо да се самосъжалявате обаче, далеч по-добър вариант е просто да затворите страницата и да продължите напред. Не стойте наоколо и не чакайте, избягвайте преследването в социалните мрежи. Защото да разберете кой е онзи човек, който е застанал до него на последната му снимка, няма да ви помогне в процеса и да излекува раните ви, напротив. Също така престанете да питате приятелите си с какво се занимава той.

Да, можете да бъдете приятели с него, но създайте здраво приятелство. За да направите това, опитайте се да изхвърлите от съзнанието си идеята за вас и него. Ако трябва да бъде, ще бъде, но опитите ви да форсирате въпроса няма да ви доведат до така наречения щастлив край.

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето някои неща, които трябва да направите, ако той не е готов за връзка:

Наслаждавайте се на настоящия момент

Разбира се, вие искате ангажимент от него, но не можете да му го наложите насила. Не можете да промените мнението на друг човек, без значение от темата. Така че, вместо да се тревожите за това, наслаждавайте се на момента и хубавите неща, които ви се случват.

Познайте своите граници и ограничения

Трябва да имате граници и очаквания за поведението на другите хора. Не бъдете хора, които само угаждат на другите или са резервен вариант. Мъжете няма да ви уважават, ако сте такава. Трябва да имате граници за това какво ще му позволите да прави. Не се задоволявайте с нещо по-малко от това, което в действителност знаете, че заслужавате. Ако той не е готов за връзка с вас, по-зле за него.

не е готов
акво да правите, ако човекът, по когото си падате, не е готов за връзка

Избягвайте да прекарвате твърде много време с него

Харесвате го много и може би дори се влюбвате в него. Но ако той не иска да се обвърже с вас, защото не е готов за връзка, тогава не прекарвайте много време с него. Може да си мислите, че това ще промени мнението му, но вероятно няма да е така. Както се казва, далеч от очите – далеч от сърцето.

Приемете, че той не е единственият за вас

Понякога просто трябва да приемем ситуацията такава, каквато е. Ако той не се ангажира с вас и не е готов за връзка, значи не е мъжът за вас. Той го знае в сърцето си и затова не сте във връзка с него. И така, защо бихте искали да бъдете с някой, който не иска да бъде с вас? Трябва да намерите някой, който наистина иска.

Освободете се от всяка фалшива реалност или фантазия

Може би не сте в състояние да приемете, че той не е готов за връзка. Затова е възможно се придържате към надеждата, че това ще се случи някой ден. Но трябва да спрете да го правите. Фантазирането за това как би изглеждал животът с него само ще ви направи по-нещастни. Прекъснете загубите си и продължете напред с високо вдигната глава.

не е готов
акво да правите, ако човекът, по когото си падате, не е готов за връзка

Бъдете най-добрата версия на себе си постоянно

Трудно е да не приемате лично, когато някой не е готов за връзка с вас, но вие сте готови. Причините са си в него самия, а не във вас като личност. Така че се съсредоточете върху това давате най-доброто от себе си и да показвате най-истинската си същност. Опознайте себе си и използвайте това единствено време, за да израснете като личност.

Дори въпросният човек да не е готов за връзка, това не значи, че вие не трябва да сте. Опитайте да не зависите толкова от него и постепенно ще видите как той заема все по-малко място в живота ви. А кой знае, може би пък това ще ви отвори вратите за нова любов, която е по-близо, отколкото предполагате.

Вижте още:

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

4 съвета как да се справите с ревността

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Навици, които съсипват и най-здравия брак

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Tagged ,
на горе