5 причини, поради които той ви държи наоколо, дори да не е готов за връзка

5 причини, поради които той ви държи наоколо, дори да не е готов за връзка
Любов и партньорство

5 причини, поради които той ви държи наоколо, дори да не е готов за връзка

Защо изобщо един мъж ви държи наблизо, ако не е готов за връзка. Вероятно в това няма особен смисъл, нали? От една страна той не откликва на чувствата ви, но от друга всячески се стреми да ви държи в живота си. В действителност обаче има причини за това мъжко поведение, някои от които може да са по егоистични подбуди, но други далеч не толкова.

infomax-logo-50-15-HW Турнето Eras на Тейлър Суифт е първото с приходи над 1 милиард долара

infomax-logo-50-15-HW Георги Господинов: Има една родина, която всеки напуска

И така – той иска да ви държи в живота си, дори да не е готов за връзка. Ето и възможните мотиви:

Страхува се да бъде сам

Трябва да направим едно важно уточнение. Това, че някой се плаши от мисълта, че може да бъде сам, далеч не е равносилно на това, че желае да е в сериозна връзка. Вероятно понякога му харесва женското общуване. Може би той просто иска да има с кого да излиза, когато пожелае и затова да се среща с вас, но да не иска обвързване. Това не би било нередно, ако и двете страни са наясно с условията в този тип взаимоотношения. В случай, че вие изпитвате романтични чувства към него, по-добре е да спазвате дистанция, защото иначе ще продължите да таите надежда за връзка, която обаче може и да не се осъществи.

за връзка
5 причини, поради които той ви държи наоколо, дори да не е готов за връзка

Той не иска да ви нарани

Има много мъже, които се плашат от това да наранят чувствата на една жена и дори да не са готови за връзка, да не си го признават. Може би не иска да ви види как плачете или просто е твърде страхлив, за каже истината. Затова просто чака, докато ви писне от него и сама се отдръпнете.

Той не иска никой друг да ви има

Това е напълно егоистично, но се случва. Егото му е толкова голямо, че той може да не е готов за връзка, но в същото време и да не иска някой друг да бъде с вас. Не е защото е лудо влюбен във вас, не го забравяйте. Той може дори да ви вижда като свое „притежание“, което не може да даде на друг. Това поведение обаче може да ви заблуди, защото вие мислите, че той ви ревнува и таите надежда за нещо повече, а в действителност намеренията му да са съвсем различни.

Харесва му да спи с вас

Той може да не е готов за връзка, дори и вече да имате някакви изградени взаимоотношения. На какво обаче се основават те? Всички знаем, че мъжете обичат преживяванията в леглото. А мъжете се отдават на интимност по различни причини от жените. Много жени имат нужда да бъдат емоционално свързани, за да спят с някого, но за мъжете често това е просто физическо удоволствие. Така че, защо той би се отказал от това, ако не го карате да се обвързва сериозно с вас? Отново ще повторим – ако и двете страни сте съгласни на този тип отношения, добре, но внимавайте да не бъдете наранени.

за връзка
5 причини, поради които той ви държи наоколо, дори да не е готов за връзка

Той иска да бъде ваш приятел

Не всички мъже ви държат наоколо по егоистични причини, дори да не са готови за връзка. Възможно е той да ви харесва като човек. Това означава, че вероятно се наслаждава на личността ви, на разговорите ви и се забавлява с вас. Но може да не вижда романтично бъдеще с вас. Така че, той се държи неангажиращо, за да може да излиза с вас, но не иска да има обвързваща връзка. Не избираме в кого да се влюбим, би трябвало да го знаете. Така че понякога просто трябва да приемете, че чувствата му може да не са тези, които очаквате и няма виновни за това.

Ако обаче той не иска връзка с вас, трябва да поставите необходимите граници, ако е нужно. В противен случай рискувате да се получат недоразумения, а никой не печели от това.

Вижте още:

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged , ,
на горе