Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12
Астрология Психология

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Зодиакалният знак на всеки от нас може да разкаже много за характера ни и да разкрие черти от него, които на пръв поглед изглеждат скрити. Днес ще ви представим и класация за най-злите зодиакални знаци. Започваме с челните места и постепенно ще стигнем до най-добродушните представители на зодиака.

  1. 1. Скорпион

Без твърде много драматична пауза, бързаме да разкрием, че наградата за най-злата зодия отива при Скорпиона. Личността на представителите й е пълна с изключително много сложни слоеве, но тези характеристики, които ги отличават най-много от другите, са тяхната хитрост и потайност. Послушайте нашия съвет и внимавайте за лошата страна на хората от тази зодия.

  1. 2. Лъв

Лъвът е царят на животните, като това до не е случайно. Представителите на тази зодия искат да държат нещата под контрол и са ненадминати в това да заговорничат, за да постигнат целите си. Съвсем естествено е знакът, който обича вниманието, да има зловреден ум. Лъвът обича да бъде звездата на шоуто и ще направи всичко, за да остане в центъра на вниманието. Той е най-вероятният зодиакален знак да стане известен и не е готов да остави шанса да се изплъзне през пръстите му.

  1. 3. Дева

Девите могат да бъдат определени като зли гении. Това е една от най-интелигентните зодии, въпреки че често представителите й използват мозъчната си сила, за да измислят коварни планове. Девата може да изглежда, че действа сладко и невинно на повърхността, но под всичко това вероятно крои много хитри планове.

  1. 4. Овен

Като един от трите огнени знака, личността на Овена е естествено бодлива и никога няма да се остави да бъде разхождана навсякъде. Овенът определено е взривоопасен и може да бъде много зъл, докато се наслаждава да планира отмъщението си.

  1. 5. Телец

Всички знаят, че Телецът е една от най-упоритите зодии, но знаете ли също колко е зла? Телецът не е зодиакален знак, който лесно се подминава. Представителите й наистина имат проблеми с прощаването и продължаването напред, когато се почувстват засегнати.

  1. 6. Козирог

Козирогът не се противопоставя на заговорите. Той е известен със студения и пресметлив характер, което го прави истинска сила, която околните трябва да имат предвид. Козирогът е умен знак и винаги избира мъдро своите битки. Притежава интелект, с който може да надхитри абсолютно всеки.

  1. 7. Водолей

Водолеят също има своите зли моменти. По природа личността му е доста спокойна и свободолюбива, докато не се почувства в капан или в неудобни ситуации. Винаги, когато Водолей се почувства нападнат или притеснен, злата му страна е склонна да излезе навън, макар по принцип това да е доста положителен зодиакален знак.

  1. 8. Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са едни от най-приказливите. Те искрено се радват да бъдат заобиколени от други хора и дори не биха помислили да правят зли планове. Хората от тази зодия често са свързвани с мира и любовта.

  1. 9. Рак

Като един от най-чувствителните зодии, не би трябвало да е изненадващо, че Ракът не е по-високо в класацията ни за злина. Ракът е любовник, а не боец и бяха от конфликти и драми при първа възможност.

  1. 10. Стрелец

Стрелецът е всичко друго, но не и зъл. Ако трябваше да назовем една безгрижна и щастлива зодия, веднага бихме избрали именно тази. Като най-забавния зодиакален знак, Стрелецът е прекалено зает да пуска шеги, вместо да се концентрира върху световното господство и други зли въпроси.

  1. 11. Риби

Рибите мразят лошите вибрации. Като животното, хората от тази зодия се опитват да минат плавно между проблемите и да избегнат негативизма, където е възможно. Рибите са едни от най-хубавите зодии и колкото и пъти да нараняват чувствата им, те никога няма да реагират негативно и да потърсят отмъщение.

  1. 12. Везни

Везните са най-добродушният зодиакален знак. Те толкова любящи по природа и толкова се грижат за собственото си благоденствие и това на останалите, че няма никакъв шанс да бъдат зли.

Tagged , ,
на горе