седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023: Разположението на планетите през първата половина на седмицата предразполага към възможност за разтоварване от стреса и емоционалното напрежение. Заемете се с онази дейност, която ще допринесе за това. За някои това може да е отдих на открито, а за други – гледане или практикуване на спорт. Също така, това е подходящ период за участие в обществени събития.

Втората половина от предстоящата седмица е много подходящо време за всякакви активни действия и инициативи. В същото време ще бъдете и доста оптимистично настроени. Но преди да пристъпите към активни действия, опитайте да прецените обективно посоката на прилагане на вашите усилия.

Таро прогноза за всички зодии за седмицата от 6 февруари до 12 февруари

Женски хороскоп за седмицата от 6 до 13 февруари 2023 г.

Живот в настоящето: Защото днес е най-добрият ден

На 7 плюса – 1 минус: правилото на хармоничните връзки

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Кокиче – символ на нежна красота и лек за много болести. Приложение в народната медицина, рецепти и противопоказания

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Как да си направите безвреден прах за пране

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Овен

седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

За Овните звездите предвещават сбъдване на най-съкровените желания. Периодът от понеделник до сряда ще бъде страхотен. Ще бъдете изпълнени с енергия и сила, както и ще получите много радостни новини. Например, може да ви бъде подарено нещо, за което отдавна сте мечтали. От ваша страна също не пестете подаръци. Опитайте се да не забравяте за приятелите си. В приятелска компания ще ви бъде лесно и забавно.

През втората половина на седмицата периодът на оптимизъм ще продължи. Междувременно могат да възникнат спорове с авторитетни за вас хора: родители или началници.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Телец

седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Тази седмица всичко ще върви добре за Телците. Периодът от понеделник до сряда ще бъде свързан с радостно и обещаващо събитие. Може би ще бъдете повишени или ще получите подарък, за който отдавна сте мечтали. Най-вероятно ще започнете седмицата, като се изкачите на по-високо стъпало в живота.

Втората половина на седмицата обещава много приятни събития. Единственият възможен проблем ще бъдат трудностите с някои институции. Бъдете внимателни, когато шофирате, не нарушавайте правилата за движение.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, Близнаците са известни с любовта си към пътешествията. Ако е възможно, отидете на туристическо пътуване за цялата седмица. Тогава вашите възможни и немислими очаквания със сигурност ще се сбъднат. В началото на седмицата ви очакват нови впечатления, приятелски срещи и запознанства. Мислете само с положителни мисли и не забравяйте да си пожелавате желания: някои от тях може да се сбъднат тази седмица. Основното нещо е да вярвате в късмета.

През втората половина на седмицата звездите ви съветват да си дадете почивка. В противен случай може да не пощадите силите си и да почувствате умора до уикенда.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Рак

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според настоящия седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, тази седмица Раците ще успеят да се отърват от някакъв вреден навик. Например, ако искате да се откажете от пушенето, тогава в навечерието на новата седмицата сериозно обещайте на себе си и на другите, че започвате да водите здравословен начин на живот. Това обещание ще ви подейства магически и ще ви улесни да спазвате думите си.

Втората половина на периода няма да се различава драстично от първата. Поредицата от приятни събития и нови преживявания продължават. Семейните представители на зодия Рак се съветват да бъдат по-толерантни към слабостите на брачния партньор. Не бързайте да отправяте критични забележки към любимия човек за неговите грешки и неправилни преценки.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, семейните представители на зодия Лъв ще усетят значително подобрение в брачните отношения през тази седмица. Може би любимия човек ще направи нещо много значимо, което ще оцените. Например, той може да ви даде нещо, за което отдавна сте мечтали. Сега е най-доброто време да изведете връзката си на следващото ниво, като стъпите на доверие и любов. Не се разделяйте нито за минута с партньора си, това допълнително ще обогати и укрепи връзката ви.

През втората половина на седмицата си струва да организирате няколко дни за почивка и релакс. Внимавайте с какво се храните, за да не повлияете негативно на храносмилателната система.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Дева

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, готови ли сте да засенчите всички и да привлечете вниманието на другите? Научете се да приемате комплименти и подаръци. Не се съмнявайте и не мислете, че това е прецедент. По отношение на парите също ви очакват приятни бонуси и знаци на съдбата. Тук също е важно да не отказвате, да признаете, че наистина го заслужавате.

Дори да сте имали неприятно преживяване в миналото или болезнена връзка – не го проектирайте сега в настоящия момент. Време е да се отворите към този свят и да се доверите на водещата нишка. Ако страховете все още не са толкова лесни за разбиране и преодоляване, курс за личностно развитие ще ви помогне.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Везни

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, тази седмица ще бъде страхотно време за Везните. През този период може да се случат значими събития, които ще доведат до началото на брачни отношения. Свободните представители на знака да посещават по-често празнични събития: именно там може да се осъществи запознанство с вашата сродна душа. Ако имате любим човек, то през тази седмица очаквайте любовни признания или предложения за брак. През тези новогодишни дни не бива да си стоите вкъщи.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, фокусът на вашето внимание ще бъде насочен към обмена на информация и комуникация с околните, тъй като интелектуалният и професионален статус ще бъдат приоритет за вас. Обстоятелствата ще ви подтикнат да бъдете по-щедри, да отделите време за духовно развитие, образователни или дори политически събития.

Въпреки, че сме в началото на месеца имате възможност да обогатите образованието или квалификациите си. Заявете се с решителност, гъвкавост на мисленето, погледнете всичко, което се случва от различни гледни точки. Много е благоприятно да се решите на дълго пътуване или да общувате с представители от други култури – това също ще направи вашето виждане по-богато.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Стрелец

стрелец февруари 2023

През тази седмица Стрелците ще подобрят отношенията с роднини и брачни партньори. Възползвайте се от възможността и поздравете от сърце всички, с които не сте намерили общ език. Вашият жест на добра воля ще бъде оценен подобаващо. През този период брачните отношения ще придобият друг вид, в положителен аспект.

Ако имате деца, организирайте богата културна програма за вашето семейство. Например отидете на кино или театър, за да гледате любимия си актьор. Тогава нуждата ви от нови преживявания ще бъде напълно задоволена. В края на седмицата звездите ви съветват да не харчите пари за скъпи подаръци, по-добре е да обърнете повече внимание на близките ви.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, това е отличен период за подреждане на мислите и приоритетите. В понеделник и вторник нещата свързани с естетика и красота ще вървят в желаната от вас посока. Можете да излезете и да направите желаните покупки.

От сряда до петък, е препоръчително да си изясните какво ви тревожи. Отношенията могат да се влошат, поради изплуващите детайли и просто нетърпимост, експлозивност. Във всеки случай, в този период трябва да говорите откровено за всичко. При срещи с непознати се пазете от завист и гняв, избягвайте напрегнати ситуации. Прекарайте уикенда си приятно, но активно. Намерете начин да донесете радост на себе си и на близките си.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Водолеите тази седмица трябва да бъдат по-често с любимия човек. Изненадайте го с оригинална изненада. Фентъзи и фантастика за това ще имате повече от достатъчно. Не бъдете стиснати, бъдете щедри с подаръци и изненади, това определено ще бъде оценено. Ако имате дете и имате възможност, подарете му нещо красиво и полезно. Тогава радостта му няма да има граници. Освен това, не пропускайте забавните дейности.

В края на седмицата не трябва да сте откровени за личния си живот със случайни спътници: думите ви могат да бъдат използвани срещу вас.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 зодия Риби

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023, ще изпитвате силно желание да се отпуснете. Може би сте уморени от делата и грижите от скорошно събитие или мероприятие. Ето защо, си дайте възможност да поспите и да релаксирате за собствено удоволствие. Ако не сте натоварени със семейни грижи, тогава смело реализирайте плановете си. Запасете се с интересни книги и вкусни лакомства и просто се отпуснете.

Междувременно за хората, които търсят своя духовен път в живота, това е уникално време, благоприятно за релаксация, медитация, четене на мантри, молитви и изучаване на източни духовни практики. Това е подходящият момент спокойно да преосмислите живота си. В края на седмицата се въздържайте от посещения на нощни заведения.

Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2023 Изкуствена трева за двор – алтернатива на райграса

infomax-logo-50-15-HW Тракийската гробница в Казанлък – паметник на една любовна история- 2

Tagged , ,
на горе