седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023: През тази седмица ще почувствате повишена креативност. Това е страхотен момент да правите това, което обичате. Може би ще успеете да попълните колекцията си с редки експонати, да нарисувате картина или да напишете стихотворение. В зависимост от талантите на всеки, креативността ще се разкрие по различни начини.

Как да изненадате всяка от 12-те зодии на Свети Валентин

40 съвета за силен имунитет

Сминдух: Знаем ли за уникалните лечебни свойства, които помагат при диабет, инфекции, анемия, храносмилателни нарушения…?

4 лъжички зехтин на ден за здраво сърце

Мързелива програма срещу целулита

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Чеснова вода за неповторим цъфтеж на мушкато и орхидея

Не изхвърляйте портокаловите кори, а си направете тор за стайните растения

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Овен

седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според прогнозата в седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, още в първите дни на новата седмицата за Овните се очаква да имат много задължения свързани с дома и работата, като основният акцент ще бъде върху домакинството. Опитайте се да слушате какво казват членовете на семейството, не настоявайте на собственото си мнение. Сега едва ли е възможно да се постигне компромис, така че основната задача трябва да бъде желанието да не се довеждат противоречията до открит конфликт. Въпреки всичко ще успеете, както вкъщи, така и в работата.

Втората половина на седмицата, ще благоприятства установяването на мир и разбирателство в брачните отношения. Вашите деца ще бъдат опората, която държи семейството ви стабилно. Необвързаните Овни ще намерят утеха и радост в любовта.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Телец

седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023: През първата половина на седмицата ще бъдете увлечени по екстремните спортове. Това ще се усети в поведението ви, което ще стане по-приключенско и непредсказуемо. Характерно е, че точно в този момент се засилва вашата сексуалност, а може би и желанието ви да предприемете по-смели действия, за да удовлетворите инстинктивните си нужди. Междувременно звездите ви съветват да бъдете внимателни и да не се увличате от прекомерно рискови действия.

Тази седмица може да бъде свързана с висок процент на недоразумения. Не забравяйте за мерките за лична безопасност. Това важи и за финансовите въпроси. Ако бъдете помолени да дадете пари назаем, дайте ги, но за кратък период от време.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата за Близнаците ще бъде по-трудно да решават материалните въпроси. Възможно е да се наложи да се справите с ремонта или закупуването на някои вещи, за да замените изгубените или повредените. Отношенията с приятелите ще изискват вашето внимание. Те ще се развиват нехармонично и непредвидимо. Опитайте се да не заемате или давате пари на приятели. Това може да доведе до рязко влошаване на отношенията. Може да не успеете да купите това, за което сте мечтали, и това ще ви разстрои.

Втората половина на седмицата ще бъде свързана с приятни пътувания, интересно общуване, романтични връзки. Може би ще бъдете поканени да отидете извън града или сред природата за кратък пикник.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Рак

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според настоящия седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, тази седмица Раците ще прекарат първата половина от седмицата на вълна оптимизъм и любов. Ще имате много радостни моменти, свързани с отношенията с близки и любими хора, партньори. Може би ще бъдете поканени да посетите някакво тържествено събитие. Също така, може да посетите театрално представление с любимия ви актьор. Като цяло това е благоприятно време, в което трябва да се отпуснете и да се забавлявате.

През втората половина на седмицата обаче приоритетите ви може да се насочат към работа и здраве. Вашето здраве може да бъде провокирано и ще трябва да реагирате бързо, ако почувствате неразположение. Възможно е тези дни да ви се стоварят много неща и грижи. Опитайте се през този период да обърнете повече внимание и на себе си.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата Лъвовете ще могат да разкрият напълно своите интелектуални способности. На първо място, това ще се прояви в укрепване на вашата общителност: ще можете да общувате много и интензивно с напълно различни хора. Вършенето на няколко неща едновременно, които изискват прилагане на умствени усилия, е характерна черта на тези дни. Благодарение на повишената общителност ще сте наясно с всички новини на вашите познати, приятели и роднини. Ако имате любим човек, който живее далеч от вас, в този период може да се осъществи пътуване и среща.

Втората половина на седмицата се очаква да бъде свързана с проблеми в работата и семейството. Може да се наложи да бързате между офиса и къщата, опитвайки се да стигнете навреме навсякъде.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Дева

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата на Девите им се очертава добро време за общуване с приятели, пътуване и запознанства с нови хора. Вътрешното желание за обновление ще намери жив отклик във външните събития. Например, може да бъдете поканени на вълнуващо пътуване с приятели, където ще се заредите с много положителни емоции. Но освен това, в наши дни нуждата от собствена независимост нараства. Ако преди сте били изправени пред ограничаващи влияния, сега е моментът да постигнете свобода за себе си: този път никой няма да ви пречи.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана с финансови загуби. Когато купувате лични вещи, не трябва да вземате това, в което се съмнявате.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Везни

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата на Везните се препоръчва спокоен и премерен начин на живот. Психическо и емоционално равновесие – към това трябва да се стремите сега. Това е благоприятно време за духовни практики, използване на специални техники за обучение за саморегулиране на вътрешните функции на тялото. По-специално, можете успешно да прилагате техниката на автогенното обучение, да медитирате или просто да четете молитви. Всичко това ще се отрази благотворно на вашето цялостно благосъстояние.

Втората половина на седмицата за семейните Везни може да бъде период на трудности в отношенията с партньора. Може да ви се струва, че той крие нещо или не ви казва. Звездите ви съветват да поговорите честно и открито, нещата ще се подредят.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, още в първите дни на новата седмица ще изпитвате потребност да се откъснете от суетата на ежедневието и ще мечтаете за нещо приятно. И най-добре е да направите това в кръг от хора, чиито интереси и хобита съвпадат с вашите. Опитайте се да намерите възможност да прекарате време с приятели и съмишленици. Ако нямате толкова обширни приятелства в реалния живот, те могат да бъдат заменени от комуникация в Интернет, в социални мрежи, във форуми или в общности, където сте се вписали.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана с промяна в благосъстоянието.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Стрелец

стрелец февруари 2023

Според седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата Стрелците ще имат прекрасно време, в което ще получите много нови приятни преживявания. Може би това ще бъде свързано с вълнуващо пътуване или събитие. Също така, през тези дни можете да срещнете интересен човек, който ще стане ваш духовен учител за известно време. Необвързаните е възможно да срещнат своята сродна душа. Връзки, които започват сега, могат да се превърнат в пълноценно партньорство или съюз.

Втората половина на седмицата може да ви постави пред трудна дилема: обърнете повече внимание на кариерата или семейните въпроси. Опитвайки се да стигнете навреме навсякъде, рискувате да не завършите нищо.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата звездите съветват Козирозите да се борят активно с вредните навици. Сега можете относително безболезнено да се отървете от някои от тях и да ги замените с нещо полезно за тялото и духа. Ето защо, отказвайки се от нещо, си струва да запълните празнотата с нещо ново. Например, когато се откажете от пушенето, развийте навика да рисувате. Тези дни подобна замяна ще бъде изненадващо лесна. Също така е подходящо време за медицински процедури, насочени към закаляване и подсилване на организма.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, звездите вещаят, да отделите повече време за личностно развитие и задоволяване на вашите нужди. Това е благоприятен период за промяна в имиджа ви, както и за разширяване на кръгозора. Водолеите тази седмица най-вероятно ще почувстват повишаване на интелектуалните си способности, което ще повлияе положително на способността да решават всякакви житейски проблеми.

В края на седмицата се препоръчва да се въздържате от нови запознанства, особено ако са с романтични пристрастия. Подобни връзки едва ли ще ви зарадват заради съпътстващите ги слухове и клюки.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 зодия Риби

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Според седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023, през първата половина на седмицата физическото и емоционалното състояние ще са в пряка зависимост от обстановката у дома и на работното място. Опитайте се да поддържате идеален ред, както и да обърнете специално внимание на вашето благосъстояние. Основното нещо е да не бъдете лениви, за да контролирате добре работата и да се грижите за вашето здраве. Приютете бездомно животно, ако имате тази възможност. Ако вече имате домашен любимец, тогава грижите за него ще ви доставят голямо удоволствие.

Втората половина на седмицата ще извади на преден план скрити досега проблеми в партньорствата: например въпросът за пропуквания в доверието.

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 Проектиране на червен интериор за 2023

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 Син цвят в интериорния дизайн

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023 4 стаи в зелен цвят – изберете една

Tagged , ,
на горе