Как да изненадате всяка от 12-те зодии на Свети Валентин
Астрология Любов и партньорство

Как да изненадате всяка от 12-те зодии на Свети Валентин

С началото на месец февруари голяма част от двойките се замислят какъв подарък да направят на своите половинки за Свети Валентин. Може да не бъде скъп подарък, а просто жест, който да направи щастлив вашия партньор. С романтика във въздуха, палавост в очите и аромат на червени рози, сезонът на любовта е тук. Най-накрая настъпи това време от годината, когато двойките ще се вълнуват, обмисляйки най-добрите идеи за изненада за партньора си по случай Свети Валентин.

Тъй като всеки човек е уникален, желанията му около Деня на влюбените също се различават, като това зависи и от зодията му. Докато Стрелците обичат да бъдат изненадвани с приключения, Раците предпочитат да прекарват деня, сгушени с партньора си в уюта на дома.

Ако се затруднявате да откриете как да накарате любимия си човек да се чувства обичан, ценен и специален на този ден, нека звездите ви се притекат на помощ.

infomax-logo-50-15-HW Кристиано Роналдо се похвали с подарък от шейховете за $780 000 – часовник от бяло злато и каишката от кожа на алигатор

infomax-logo-50-15-HW Посланието на Седмицата на висшата мода в Париж-по-малко дързост, повече класика

Ето какво можете да вземете за Свети Валентин на всяка една зодия:

Овен

Страстните овни винаги са нетърпеливи да научат нещо ново и да участват в някакво приключение. Изненадващо е, че те са и безкрайно романтични. Перфектният Свети Валентин за тях би бил този, в който партньорът им ще ги поглези с времето си и ще ги заведе на боулинг или на кратък поход. Те няма да имат нищо против, ако изпробвате някои нови неща в спалнята.

Телец

Чувствителният земен знак е склонен към по-хубавите неща в живота. Телците харесват червено вино, изискани ястия, бижута, дрехи и продукти за лична грижа. Тъй като обичащият комфорта Телец в повечето случаи не обича промени, партньорът им трябва да определи датата и мястото и да ги информира предварително.

Свети Валентин

Близнаци

Притежаваща афинитет към знанието, социалната пеперуда на зодиака желае изненади, които разширяват интелектуалните й граници, като същевременно им позволяват да бъде социална. Вашият партньор Близнаци с удоволствие ще посети театрално представление, екскурзия в музей или дори стендъп комедийно шоу, за да научи повече за хумора. От джаджи и книги до настолни игри – тези подаръци със сигурност ще направят деня им по-добър.

Рак

Състрадателните Раци предпочитат да останат в своята черупка дори и на Свети Валентин. Когато са влюбени, те искат да се чувстват сигурни и свързани. Ако подарите на партньора си Рак масаж, това ще улесни връзката и ще го накара да се почувства обичан. Можете също така да ги зарадвате и да го изненадате с предмет, който сеа планирал да купи.

Лъв

Хората, родени под този огнен знак, обичат нещата да са грандиозни. Същото важи и за очакванията им в деня на Свети Валентин. Организирайте нещо специално, което да се откроява и да ги постави в центъра на вниманието. Например, те биха се зарадвали на вечеря на свещи в луксозен ресторант. Персонализиран часовник или дреха също ще привлекат вниманието им.

Свети Валентин (2)

Дева

Известни със своята практичност, идеите за подаръци за Девите винаги се ограничават до предмети от бита, които те могат да използват. Но дори и тези изключително организирани хора обичат да бъдат глезени. Те също заслужават да получат цветя, шоколадови бонбони или скъпи парфюми, независимо от пола си. В деня на Свети Валентин те биха искали и предмети за лична грижа.

Везни

Управлявани от Венера, планетата на красотата, изкуството, богатството и просперитета, Везните имат висок вкус към естетиката, симетрията и лукса.

Въпреки че оценяват внимателния подарък, неща като скъпи свещи, фини бижута, копринени вратовръзки и слънчеви очила също ще оставят следа. Освен това се уверете, че са красиво опаковани.

Скорпион

Мистериозните Скорпиони са страстни. Освен чувствеността, техните интереси включват фитнес, повишаване на квалификацията и победа в живота.

Страстната любов е задължителна, за да направите Свети Валентин специален за тях. За подаръци можете да им подарите познавателен курс по техен избор, фитнес джаджи, златни бижута или фини черни дрехи.

Свети Валентин (3)

Стрелец

Най-авантюристичният знак от зодиака обича времето си на открито. Перфектната среща за Свети Валентин за тях ще бъде в сред природата.

Времето край езерото, планинските преходи или дейности като скокове с бънджи ще отключат за тях същностни спомени. Търсите нещо просто? Изненадайте ги с живописен пикник или нетрадиционна храна за Свети Валентин.

Козирог

Доминиращата мисъл на този влюбен в работата си човек е да достигне следващия важен етап. За тях всичко е свързано с постиженията и целите.

Партньор, който разбира тяхната страст и ги изненадва с необходимост, като специален курс или оборудване, което им помага да постигнат плановете си, със сигурност ще направи деня им по-добър.

Свети Валентин

Водолей

Хората, принадлежащи към последния въздушен знак на зодиака, са креативни, иновативни и хуманитарни. Освен това те обичат нежните подаръци.

В деня на Свети Валентин те биха се радвали да бъдат изведени на танци, на среща за рисуване или скулптиране, на караоке вечер или на нещо съвсем нестандартно като магическо шоу.

Риби

Състрадателните и дълбоко емоционални Риби се грижат безусловно за партньора си, като междувременно пренебрегват неговите изисквания.

Какво по-хубаво от това партньорът им да ги оцени за всичко, което правят за другите? Подмладяващата вана със солена вода, сеансът по йога, музикалната терапия, спа и масажът ще им помогнат да се освободят от задържаните емоции и ще им позволят да дишат. На Свети Валентин това ще бъде перфектен подарък за тях.

Както виждате, има толкова много идеи за подаръци, с които може да зарадвате половинката си на Свети Валентин. Разбира се, вие го познавате най-добре, така че се съобразете и с личните му предпочитания и вкусове. И не забравяйте нещо много важно, материалните неща не са най-важните. Свети Валентин е страхотен повод да покажете любовта си един към друг, но не го правете само в този ден от годината, а във всеки.

Вижте още:

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе