хороскоп за октомври 2022 дева
Астрология

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за Септември 2022: Хороскопът за септември 2022 година за зодия Дева характеризира първия есенен месец като спонтанен период, който ще изисква значителни усилия, но и ще даде много. Юпитер, който е отговорен за ограничаването на възможностите на Девата, ще промени модалността на енергията поради текущата астрологична ситуация. Това ще увеличи жизнеността, но ще трябва да решавате проблемите сами. Сега изобщо не трябва да разчитате на обстоятелства, приятели или съюзници. Дори и да си сътрудничите с някого, оставете си максимално пространство за маневриране и проверявайте всичко сами.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022

дева - хороскоп за септември 2022

Хороскопът за септември за зодия Дева вещае, че ви очаква успех във всички сфери на живота. Важно е да не си поставяте сами спънки с прекомерна изискуемост и недоверие в способностите си. През този месец можете спокойно да разчитате на себе си и да се движите по предназначения за вас път. Навигаторът е настроен в правилната посока.

В сферата на работата звездите съветват да не хабите енергия за комуникация, проекти и дела, които очевидно не могат да доведат до продуктивни резултати. Обърнете внимание на поддържането на репутацията – завистливите хора стриктно следят момента, в който очакват, да се спънете и да попаднете в уязвима ситуация.

Ето какво още вещае за зодия Дева хороскопа за месец Септември 2022

В любовта звездите не предвещават необичайни приключения и невероятни запознанства. Всичко ще бъде спокойно и хармонично, според установения ред на отношенията с противоположния пол: среща, запознанство, общуване, букети от бонбони, филмови домино, и така до сериозните перспективи.

Девите в двойка, през септември ще се радват на стабилност и мир в отношенията. Никой и нищо не може да ви скара и раздели. За двойките хороскопът съветва да не си стоят вкъщи, а да си организират съвместни пътувания до интересни събития, разходки, срещи с приятели. Това ще ви осигури нов поглед един на друг, няма да имате време да скучаете и да се натоварвате с домакински задължения.

Относно здравето: хороскопът силно препоръчва на Девите да намалят консумацията на тестени изделия, тлъсти меса и алкохолни напитки. Тези вредни храни силно намаляват енергийния ви баланс. Като цяло, не се очертават сериозни здравословни проблеми. Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са възможните алергични реакции, просто дръжте подходящите медикаменти под ръка.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе