Любовен хороскоп за 12 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022: Днес не трябва да слушате никого, освен сърцето си: логиката няма да помогне за решаването на проблеми в любовната връзка, а само ще захранва разногласията. В същото време съществува вероятност да се поддадете на тъмната страна на личността си – не допускайте това. Не давайте превес на негативните емоции. За да избегнете това, звездите на хороскопа съветват днес да пазите любовта си и най-важното – от изблици на необуздани страсти и ревност.

Дневен хороскоп за 12 октомври 2022

Как да защитите дома си, преди да си вземете домашен любимец

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Кои зодии искрят от магнетизъм

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Искате осъзната връзка! Готови ли сте за огънят, който носи със себе си?

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 12 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 12 октомври 2022, в главата на Овена може да има ужасно объркване и всичко това от факта, че мислите за любовта могат да попречат да се концентрира върху други неща и планове. Хороскопът не обещава големи промени в личния живот през този ден, но може да осъществите ново запознанство или лек флирт. Забавните искри в очите ви ви правят изключително привлекателни за противоположния пол, така че, който има връзка, трябва да бъде по-сдържан днес.

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 12 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Хороскопът предупреждава Телците за възможността от изправяне пред вечния конфликт: любов и материализъм. Някои близки хора могат да ви въвлекат в разходи с необмислени действия. Вие отчаяно ще се съпротивлявате на това, но в крайна сметка ще издържите. Вие сте Телци, все пак! Е, за любовта понякога трябва да се водят битки! Има само един начин да успокоите: близките ще ви бъдат искрено благодарни за оказана морална подкрепа.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 12 октомври 2022, Близнаците могат да бъдат в центъра на любовна афера, без те самите да го знаят. Ще долавяте изненадани погледи върху себе си, ще чувате шушукане зад гърба си, ще получавате неясни съобщения. Ако сте готови за нова връзка, тогава може би трябва да обърнете внимание на източника на тези любовни вибрации. В противен случай хороскопът не препоръчва да реагирате на случващото се. В допълнение, бивша любов може неочаквано да си спомни за вас. Друг е въпросът, дали си струва.

Любовен хороскоп за днес, 12 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп за 12 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес половинката на Рака настойчиво ще изисква внимание, така че сутринта трябва да сте готови за молбите и капризите от любимия човек. Според хороскопа Ракът трябва да следва желанията на приятел или приятелка, само по този начин ще бъде възможно да се поддържа идилия в отношенията. Свободните представители на знака също няма да избегнат капризите, но техен източник ще станат близки роднини или приятели.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 12 октомври 2022, Лъвът ще бъде просто очарователен! Освен това силата на вашият чар ще бъде толкова голяма, че може да ви помогне и да успеете, не само на любовния фронт, но и в бизнес сферата. Да, понякога можете да използвате чара си за лични облаги, но хороскопът е доста благоприятен за това. Хороскопът ви съветва, да не изпробвате чарът си върху крехки сърца: съдбата няма да прости, ако накарате някой да се влюби във вас за забавление. Днес не давайте напразни надежди на тези, които ви гледат с влюбени очи.

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днешната Дева е образец на светска мъдрост и извор на колоритни поговорки за любовта и верността. Във всеки случай, така изглежда и на самата Дева. Всъщност нейните преценки днес могат да се възприемат от другите като неадекватни и дори обидни. Девата не трябва да съди отношенията на другите и още повече да споделя мислите си с трети лица. Има големи шансове всичко казано да достигне до обсъжданите, което е изпълнено с открит конфликт или скрита негативност. Хороскопът съветва Девата да не се намесва в семейните дела на други хора днес: любовта е сложно нещо и в нея няма строги правила.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 12.10.2022, във всичко свързано с чувствата, трябва да обърнете внимание на интуицията си! И ако не вярвате в интуицията – просто действайте на принципа “лошо – добро”. Това е напълно достатъчно, за да не направите неволни грешки в отношенията с любимия човек. Ако все още сте свободни, днес именно благодарение на шестото чувство, ще имате шанс да срещнете евентуален кандидат за сърцето ви.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес е възможност да създадете връзка, която ще промени животът ви. Дали е за добро, времето ще покаже. Скорпионът трябва да се вслуша във вътрешния си глас, за да направи правилния избор за себе си. Дали ще намери любовта днес зависи до голяма степен само от вас. Във всеки случай хороскопът ви съветва да не повтаряте стари грешки и по възможност да избягвате нови. Знаейки за склонността ви да стъпвате върху старото гребло, днес трябва да бъдете изключително внимателни.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 12.10.2022, Стрелците ще бъдат много търсени! Сякаш околните се караха на кого да обърнете повече внимание. Семейните Стрелци ще почувстват, че са необходими незабавно на всички членове на домакинството, а Стрелците, които не са се решили на връзка, могат да получат няколко примамливи покани тази вечер. И имайте предвид, че имате малък шанс да дарите с вниманието си всички наведнъж, за да не остане някой обиден. Любовният хороскоп ви съветва, когато правите избор, да слушате по-внимателно чувствителното си сърце.

Любовен хороскоп 12 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес звездите съветват Козирога и любимият човек да се занимават с творчество заедно, без значение от какво естество е. Нарисувайте картина с есенен пейзаж, създайте шедьовър от конуси, създайте икебана, изпечете многоетажна торта. След като дадете воля на творческата си енергия и въображение, вие и вашият избраник днес, не само ще се сближите повече един с друг, но и ще имате шанс да научите много за себе си.

Любовен хороскоп 12 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Хороскопът вещае, че личният ви живот може да стане обект на дискусия днес. Може би някой ще задава твърде откровени въпроси и ще навира носа си в интимните ви въпроси, но най-вероятно вие сами ще искате да споделите тайната и може да направите грешка с довереника. Ако информацията попадне в грешните уши, небрежната откровеност може да се превърне в проблем, така че днес е по-добре да мълчите, ограничавайки се до мистериозна и загадъчна усмивка!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 12 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 12.10.2022, можете да се превърнете в истински магьосник: сега е във вашата власт да угодите на любимия човек. Време е да си спомните какво е искал вашият избраник и да изпълните каприза му! Е, щастието в любимите ви очи ще бъде най-добрата награда! Телецът, който няма към кого да излее любовта си днес, хороскопът съветва да я подари на хора, с които имате работа всеки ден – колеги, роднини, съседи. Направете нещо хубаво за тях. Може би сред тях е онзи човек, който ще заеме свободното място в сърцето ви.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица