седмичен хороскоп 14-20 ноември 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022: Втората седмица на октомври 2022 е запомняща се с това, че ще имате гъвкаво ежедневие в областта на междуличностното общуване. Напълно възможно е много представители на Зодиака да намерят нов общ език, дори с онези хора, с които не винаги са се разбирали добре. Позволете на този период да отмине спокойно, не правете опити да промените ситуацията. По-добре е да се концентрирате върху бизнеса и върху това, което ви обзема мислите най-много. През следващите седем дни, с необходимото старание, ще можете да се издигнете в кариерата на по-високо ниво, а също така и любовните ви отношения да се развият. За да осъществите вашите наполеонови планове, не се страхувайте да демонстрирате твърдост и решителност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022

Съвет за 9.10.2022 към всяка зодия

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 9.10.2022

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Мъдра притча за любовта

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Овен

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Завършихте ли всичките си проекти? Ако не, тогава подсъзнателно ще искате да сте в тишина, далеч от компании. Работата сама ще бъде от полза и ще можете да постигнете повече резултати, отколкото сте очаквали първоначално. И отличен резултат ще повлияе най-благоприятно на вашето самочувствие и разбиране на вашите таланти и възможности. Свободното време допълнително ще даде ново подреждане на житейските приоритети и ценности и възможността да намерите решения на проблема или да се отървете от вътрешните конфликти. Може да се завърнат хора от миналото, да изплуват стари тайни или да се разкрият нови обстоятелства. Доверете се на интуицията и мечтите си – тази седмица те могат да бъдат пророчески за вас.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Телец

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Телци, тази седмица, 10-16 октомври 2022, е най-успешното време за вас, най-вече понеделник сутринта. Това темпо ще се задържи до края на първата половина от седмицата. В четвъртък и петък очаквайте в животът ви неочаквани любовни приключения, чието развитие ще се развие като високоскоростно влакче. Започнали внезапно, те могат направо да избухнат. Бъдете подготвени. Може да получите пари, което ще бъде приятна изненада за вас. Във всички бизнес проекти и предложения, на първо място, отдайте предпочитание на тези, при които незабавно ще получите финансова възвращаемост, това ще стане ваш източник на вдъхновение и енергия и нещата ще вървят още по-успешно. Не се страхувайте да поемате отговорност, ще бъдете страхотни в ръководенето. Отношенията ви с любимият човек ще се освежат и ще се променят доста, а тези промени ще ви подхождат идеално. В събота вечерта трябва да бъдете по-внимателни в ежедневието, не е изключена възможност от дребни разногласия.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Близнаци

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Първите три дни от седмицата, 10-16 октомври 2022, това е най-благоприятното време в проявата на вашата необуздана активност. Понеделник вечерта е идеална за посещение на важни събития. Във вторник не забравяйте да направите подарък на любимият ви човек, този ден е чудесен за признания в любов. Четвъртък и петък са подходящи за ползотворни творчески дейности. В същите дни ви очакват приятни изненади под формата на подаръци и неочаквани парични постъпления, ще е възможно да освежите и разнообразите отношенията си с партньорите, като добавите към тях елемент на непредсказуемост. В събота вечерта не бива да провокирате възникването на конфликтна ситуация, за да не разрушите хармоничната обстановка. Поемете ролята на организатор и отговорността на лидер, дори и в най-сложните процеси. Но ще трябва да се запасите с търпение и да анализирате точно ситуацията.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Рак

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Раци, в понеделник и вторник най-актуална за вас ще бъде темата „аз и партньорът ми“. Ако чувствате, че има пукнатини в отношенията, то във вторник партньорствата ще се развият по най-добрия възможен начин. В сряда и четвъртък вашата активност и нестандартните решения, които ви съпътстват, ще доведат вашите начинания до успех. Тази седмица ще бъде чудесна възможност да вземете важно решение относно вас и любимия човек с цялата си сериозност и отговорност. Ще бъдете водени от желанието да помогнете на страдащите и нещастните, да намерите целта на живота си, която да е от полза на хората. Но, ако в същото време сте твърде скромни и не казвате какво правите, към какво се стремите, ако криете истинските си мотиви и действия, тогава другите няма да могат да видят вашия потенциал и ще го подминат. Може да им се стори, че не правите нищо интересно.

Какво да очакват Лъвовете през тази седмица

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Тази седмица, 10-16 октомври 2022, лъвовете ще се опитат по всякакъв начин да сбъднат детската си мечта. Ако мечтата ви има материална реализация (престижна кола, апартамент в центъра на града или друга скъпа покупка), има всички шансове наистина да я постигнете. Очакват ви незабравими удоволствия, които ви е предопределено да изпитате, като направите ценна придобивка, на фона на която всички други събития от тази седмица просто ще избледнеят. Дните ще бъдат изпълнени с упорита работа, тъй като в името на духовното, емоционалното и материалното равновесие ще сте готови да положите всички усилия, докато накрая постигнете желания резултат. Благодарение на вашите лидерски качества и умението да „запалвате“ хората с идеи, ще успеете. Ще ви бъде лесно да намерите необходимите връзки, само трябва да сте постоянни и да намалите степента на изисквания към околните.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Дева

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Цялата ви енергия, щедрост и неуморност ще бъдат концентрирани на придвижването напред по социалната и кариерна стълбица. Но не само и не толкова социалният статус е важен за вас, а възможностите, чрез които можете да направите повече добри дела и да донесете повече ползи. Затова си струва да се уверите, че недоброжелателите не хвърлят сянка върху вашата репутация. Най-продуктивните дни за вас ще бъдат сряда и четвъртък. В сряда публичните изяви с ваше участие ще бъдат особено успешни. Не гасете творческите импулси в себе си, вашата смелост и дързост ще бъдат оценени от другите. Насочете енергията си към спокойни дейности, като например да спортувате или да направите малки промени в дома си. В края на седмицата не са изключени неочаквани парични постъпления.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Везни

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Везни, началото на седмицата, 10-16 октомври 2022, ще ви принуди да се сблъскате с препятствия и забавяния във финансовите дела, както и някои промени в отношенията с партньора. Вашата полезна „храна“ сега е информация, знания, учене, нови хоризонти. Желанието за развитие е прекрасно, но е важно да останете здраво стъпили на земята в своите духовни търсения и философски стремежи. За вас е важно, не само да изградите своята база от знания, но и да я приложите с помощта на вече натрупан опит. Тогава няма да сбъркате – коя информация ще ви бъде полезна и коя не, и от такова практическо приложение отново ще придобиете нов опит, който ще ви позволи да не се съпротивлявате на промените в живота си и постепенно да разрешите вътрешните си конфликти . Вслушайте се в съветите на мъдър, опитен човек – те ще ви бъдат много полезни.

Ето какво вещаят звездите за Скорпионите, според хороскопа за тази седмица

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Скорпиони, от 10.10-16.10.2022, ще имате повече гъвкавост в решенията си. Комуникативните умения ще се повишат, ще ви стане по-лесно да създавате запознанства и да преговаряте. Понеделник е чудесен за непланирани срещи с началници, ще бъдете чути и разбрани правилно. Вашите благоприятни дни ще бъдат понеделник, вторник и сряда. Този период трябва да използвате, за да демонстрирате вашите умения. Във вторник ще има страхотна възможност да направите шикозен подарък на любимия човек. За вас е много важно да сте себе си, да поставите всичко в душата си „на рафтовете“, защото вие сте най-важният човек в живота. Ако не си дадете възможност да си починете и да преосмислите, това ще доведе до вътрешно напрежение, което рано или късно ще се отрази.

Хороскоп за тази седмица за всички от зодия Стрелец

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Стрелците ще имат състезателен старт тази седмица. Ще се включите в „борбата“ буквално навсякъде, както у дома, така и на работа. В битката за лидерски позиции в службата ви очаква ярък успех. Но в „борбите“, които ще се развият на личния ви фронт, няма да е съвсем така. Вашата сродна душа ще направи всичко, за да защити авторитетът си. Нивото на вътрешното напрежение се доближава до критична точка. Трябва го пуснете навън, или наоколо ще прехвърчат искри. Ако не сте във връзка или докато се съмнявате в човека до вас, тогава изучаването на психология, езотерика, духовност ще ви помогне да „охладите пламъка“. Подобно успокоение ще ви окаже много приятен „страничен ефект“.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Козирог

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Тази седмица, 10.10-16.10.2022, няма да е особено забележима за вас. Все пак, в сряда не пренебрегвайте приятелските партита, зарадвайте приятелите си с външния си вид, внасяйки свежест в разговорите на маса. През уикенда се настройте за интензивна комуникация и ако в събота това ще бъде по-скоро решение на бизнес проблеми, което ви държи в напрежение, тогава в неделя най-вероятно ще бъдете истински разпространител на щастие. Е, има ли толкова спешна нужда да се дърпа всичко наведнъж и да се решават много проблеми паралелно? Това няма ли да изглежда като суетене, а не като ефективност в очите на околните? Следователно можете безопасно да намалите оборотите.

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022 Водолей

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Още в началото на седмицата, 10.10-16.10.2022, ще имате постижения на любовния фронт, както и в творческата сфера. В средата на седмицата можете да разчитате на активно спонсорство от вашите партньори. Важните решения, които вземете отговорно през уикенда, ще се отразят на бъдещето ви. Не давайте обещания в неделя вечер, тъй като хората ще бъдат склонни доста да преувеличават. Времето с любими хора и деца, романтична среща или творческа вечер ще помогнат за успокояване на ума. В края на краищата любовта, свободното творчество и децата не зависят от мнението на други хора и лесно се впускат в приключения. Добавяйки детска спонтанност, вие вече ще бъдете отворени за промени, ще имате дълбоко вътрешно разбиране, какво искате и как ще стигнете до него.

Седмичен хороскоп за зодия Риби

седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Риби, най-продуктивните ви дни тази седмица ще бъдат четвъртък и петък. Тогава ще можете да разрешите много ежедневни въпроси, които ви вълнуват, да се заемете с подреждането на служебните дела и да се съсредоточите върху усърдната работа. В сряда, когато водите предварително планирани преговори, трябва да се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе. В четвъртък и петък вашите партньори могат да ви зарадват с неочаквана проява на нежност и грижа, като силно да ви изненадат с поведението си. Информацията ще стане много важен ресурс за вас, така че може да има моменти на прекомерно любопитство или нетърпение. Но все пак не трябва да изпадате в крайности.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе