дневен хороскоп за 9 октомври 2022
Астрология

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022: Днес ще заявите пред целият свят вашата мощна енергия и сила на волята. Въпреки, че повечето хора от Зодиака рядко показват тези черти от характера си. Вие ще отговаряте за въпросите, свързани с духовното развитие. Възможно е да имате много комуникация с братя и сестри, приятели. Ако управлявате разумно тази енергия, можете да очаквате отлични резултати в този ден. Хороскопът ви съветва, да не приемате тези обстоятелства с твърде голяма емоционалност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Грандиозни промени през Октомври за три зодии

Див кестен – съкровище от природата

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Всичко за ползите от маслините

9 доказателства, че този мъж е твоята съдба

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022 Овен

дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 9 октомври 2022, ще търсите най-близката изходна врата, находчив ход, който искате да ви помогне да избягате от матрицата и да се завърнете към истинското ви Аз. Но звездите ви подсказват, че не сте дошли тук, за да бягате. Вие сте дошли тук, за да живеете, да празнувате, да се радвате, да бъдете щастливи, да присъствате във всеки един момент. Така че, поемете дълбоко въздух, погледнете се в огледалото и привлечете силата към себе си. Вие сте дошли тук, за да повдигнете колективното съзнание, от защо, действайте по изпълнението на вашата цел.

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022 Телец

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Не си хабете енергията, за да мислите за това, как другите хора възприемат вашите постъпки и творения. Никога не се е случвало. Днес от вас се иска да се настроите към портала на сърцето си и да творите за радостта от съзиданието. Ако откриете, че душата ви пее своята песен, значи сте на прав път, Телци. Хороскопът вещае, че когато става въпрос за взаимоотношения, може да почувствате дълбоко чувство на благоговение. Бъдете благодарни за всичко, което хората внасят в животът ви и за всички начини, по които ви напомнят за божествеността, която живее вътре във вас.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 9 октомври 2022, ще почувствате нежността е вълшебните думи. Днес сте призовани да развиете своите уникални способности, да експериментирате с нови форми на изразяване и да изразите себе си, както никога досега. В същото време, откажете необходимостта от външна проверка. Това е вашето пътуване и не го сравнявайте с това на другите. Така че, единствените въпроси, които звездите ви съветват да си зададете, са: това носи ли ми радост и събужда ли чувство на блаженство в мен? Запомнете: Вие сте там, където трябва да бъдете, Близнаци. Развийте уникалните си способности.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Креативността и интуицията идват от едно и също свещено място, Раци, и това е нещото, което трябва да осмислите днес. Наблюдавайте себе си как се чувствате, усмихвате ли се повече или напротив. Внимавайте за това, което копнее да се роди във вас в този момент. Сърцето ви нашепва настоятелно и ясно. Ще отговорите ли на телефонните обаждания, деца на луната? Нещо ще ви подсказва, че проектите, за които сте помолени да вдъхнете живот, вече могат да донесат повече красота и хармония в света. И така, не се отклонявайте от изпълнението на вашата заветна цел. Не се страхувайте да вплетете магия в гоблена на живота по свой уникален начин. Не възпрепятствайте творческата енергия.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

В този ден, 9 октомври 2022, помислете, дали си струва да играете старите игри на дърпане на въже. Вече не се интересувате да действате от съзнанието на жертва. Разбирате, че всичко върви според божественият план и че забавянията и трудностите, също са ви довели до този момент от вашето съществуване. Звездите силно ви съветват, днес да предложите на цялата Вселена сърце пълно с благодарност и любов. Вие сте точно там, където трябва да бъдете, и повярвайте, че големи неща ви предстоят! Отворете сърцето си за любимият човек.

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022 Дева

дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Когато мисията ви е толкова голяма, съвсем естествено е да се чувствате самотни от време на време. Но тази изолация е илюзия, Деви. Днес сте призовани да отворите сърцето и ума си за възможностите за това, което можете да създадете заедно и как можете да направите повече място да обичате и да бъдете обичани от тези във вашия свещен кръг. Хороскопът настоятелно ви съветва: прекарвайте време с онези, които ви напомнят, че домът е крепост и сила, независимо колко дълъг е списъкът ви със задачи. Не се крийте от чувствата и емоциите.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 9.10.2022, ще разберете, че и в конфликтът има добра страна. Вместо да се опитвате да намерите решение, просто се успокойте и присъствайте. Бъдете като страничен наблюдател, докато тази буря се събужда отвътре и проследете от кои аспекти на егото ви иска да ви освободи. Понякога личностният ни растеж ни сблъска лице в лице с трудни ситуации и това е, което трябва да приемете днес. Хубаво е, че имате силата да блеснете през всичко това. Повярвайте, ще срещнете напълно нова версия на себе си от другата страна на този хаос. Стремете се към най-добрата версия на себе си по всяко време.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 9.10.2022, ще осъзнаете, че определен аспект от животът ви не се отнася за някой друг, а само за вас и точно днес. Става въпрос да се научите как да се представяте по начин, който не сте виждали досега. Така че, вземете възходите и паденията по пътя, докато се връщате към себе си. Ти си този, който търсиш и с времето това ти става все по-ясно и по-лесно. Някои от вас може да преживеят невероятни чувства и събития със сродните си души. Знайте, че Вселената винаги ви дава най-доброто в точният момент. Време е да се покажете в пълният си блясък, без да се притеснявате от нищо.

Какво да очакват Стрелците в този ден

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Истината е, че всички ние просто искаме да бъдем видени и чути, нали така, Стрелци? Днес повече от всякога ще искате да бъдете обичани и приети такива, каквито сте. Но какво се случва, когато започнем да разчитаме на външни източници и на тази привързаност към чуждото одобрение? Ако това е вярно във вашия случай, хороскопът ви съветва да направете крачка назад. Направете я и се запитайте защо предприемате дадени действия, въпреки червените знамена. Имайки това предвид, вие ще можете да извикате силата си обратно. Вие сте собственият си източник на радост и благоденствие.

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022 Козирог

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес ще се чувствате като мистиците на зодиака. Бунтовници и революционери. Ще почувствате, че вие сте тук за това. Родени да посеете семената на промяната в колективното съзнание, е една част от вашата свещена цел. Така че, доверете се на божествените знаци. Доверете се накъде ви води вашият вътрешен компас. Нищо не е твърде голямо или непостижимо за вас! Помислете как можете да промените бъдещето днес.

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022 Водолей  

дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Бъдете благодарни за това, което работи и още по-благодарни дори и за това, което не работи в момента. Знайте, че висшите сили имат план за всеки един от нас. И понякога този план изисква да пътувате до дълбоките и тъмни ъгли на психиката. Хубаво е, че сте надарени със силата на алхимията, способността ви да превръщате раните си в мъдрост и болката си в сила. Днес оставете креативността да се развихри във вас с пълна сила.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 9.10.2022, изключително много ще ви вълнува един въпрос – какво ли става под повърхността, какви ли се крие там? Вие сте тук за това, Риби. В този ден, хороскопът вещае, че ще откриете много истини за сее си. Ще успеете да свалите още един пласт от фалшивото, ще ви се даде възможност да се срещнете със себе си. Не се страхувайте от това, кое е правилно и кое не е. Вие преминавате през интензивен период на пробуждане и вашите предци няма да ви изоставят в този важен момент на преход и осъзнаване.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе