Любовен хороскоп за 9 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022

любовен хороскоп за 9 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022: Този ден ще бъде много благоприятен за изразяване на желания и изява на цялата чувственост, която излъчвате. Отървете се от страховете и започнете да се наслаждавате на животът и любовта по нов начин. Във връзката ще имате смелостта да се потопите в нови преживявания. Ако сте във връзка, очаквайте прекрасни отношения и можете да се насладите на романтичен и много страстен ден. Ако сте необвързани, тогава това е идеалният ден, за да намерите своята сродна душа – човекът, който винаги сте търсили и който ви разбира и допълва.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 9 октомври 2022

Истинският мъж не се отказва, когато стане трудно! Ако я обичаш истински – ще се бориш за нея

Истинска любов с отворени очи

Щастлива жена=Щастливо семейство

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 9 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 9 октомври 2022, ще започнете денят с късмет в любовта и с много висока активност. Влиянието на Венера, вашата планета на любовта, ще донесе успех и подобряване на всичките ви взаимоотношения. Според хороскопа, този ден ще бъде изпълнени с приятни изненади, неочаквани обаждания, романтични срещи, забавления и оживен любовен живот. Отидете на кратко пътуване. Това ще се отрази много освежаващо на връзката. Защото малко пътешествие с партньора, ще послужи за възстановяване на страстта ви. Освен това, този ден ще ви улесни да се справите с нещо от миналото, което ви е наранило и най-накрая ще ви помогне да затворите тази страница, веднъж завинаги.

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 9 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Това ще бъде вълшебен ден за вас, както за обвързаните така и за необвързаните. Приключенията, ярките срещи и възможността да започнете романтика ще бъдат на дневен ред. Поемайте рискове, бъдете проактивни и не чакайте другият да направи първата крачка. Стартирайте нови идеи и планове без страх, защото успехът е гарантиран. Венера ще ви подаде ръка за помощ, увеличавайки силата на вашето съблазняване. Ще изглеждате много по-привлекателни и ще можете да привличате околните като магнит.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за днес, 9 октомври 2022: Сътресенията, които са съществували във връзката ви, може да се появят отново, ако не контролирате лошото си настроение и се оставите да бъдете увлечени от мрачните мисли. Ако в момента връзката върви гладко, защо трябва да си припомняте отново и отново стари обиди и минали проблеми? Ако сте необвързани, оставете се да бъдете увлечени от своите страсти и желания. Но преди всичко, игнорирайте онзи глас в себе си, който ви пречи да изразите чувствата си от страх от провал.

Любовен хороскоп за днес, 9 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп за 9 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес ще имате късмет в любовните отношения, защото ще сте много по-наясно с нуждите си. Най-доброто, което можете да направите, е да не се връщате към грешките, които сте претърпели в миналото. Ще има много възможности за забавление и ситуации, в които ще усетите подкрепата на приятели и колеги. Ако сте необвързани, тогава има вероятност да стартирате положителен романс. Много щастлив ден за любовта ще бъде 9-ти, тъй като ще се влияете от пълнолунието.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 9 октомври 2022, ще се отпуснете и ще забравите за стреса, който ви е причинила работата. Необвързаните Лъвове ще имат романтични възможности, когато са навън с приятели или семейството. Тези, които са във връзка, могат да имат своите възходи и падения, стига да не се поддавате и да се стремите към искрен диалог с партньора си. Борбата за власт може да се промъкне във връзката ви и да обърка отношенията ви. Внимавайте как се изразявате, защото може да обидите тези, които ви обичат.

Любовен хороскоп за 9 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Бъдете подготвени – космосът ви готви приятна изненада! Това може да е случайна среща с някого, в когото ще се влюбите от пръв поглед, или страстна среща с някой от вашето минало. Пълнолуние в огнен Овен ви изпраща любовна магия и може да почувствате желание да се откажете от плановете си и да станете спонтанни. Комуникацията и откровеният диалог с партньора ще ви помогнат да разберете какво се случва в главата ви и какво чувства сърцето ви.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 9.10.2022, Венера ще ви направи много по-привлекателни и другите ще уловят тези ваши вибрации, а силата ви на съблазняване ще се увеличи. Това ще бъде благоприятен ден за любовта. Вашият партньор ще ви се отдаде изцяло и ще изпълни всичките ви желания. Ако все още сте свободни, тогава любовта ще ви преследва, ще ви заобиколи и ще тича след вас. Без значение какво правите, романтиката ще бъде около вас. Съвсем друг въпрос, е дали вие самите сте готови да отворите сърцето си пред някого. Време е да действате, а не да мислите.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Можете да преживеете вълнуващи приключения и да откриете нови начини да се наслаждавате на радостите от живота, без да си поставяте ограничения. Преди да мислите за бъдещето и да го планирате сами, говорете с партньора си и го изслушайте какво има да ви каже. Докато не завършите вътрешното си търсене и не изясните идеите си, любовта трудно ще блесне. Пълнолуние в огнен Овен ще ви донесе много цвят и вълнение във вашия свят. Направете точно това, което ви носи най-много страст и най-дълбока радост.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 9.10.2022, ще бъде идиличен ден за тези, които са в двойка. Ще бъдете изцяло отдадени на страстта и романтиката и ще усещате хармонията и щастието, които ще ви заобикалят във всичко, което правите. Уран, планета на дълбока промяна. Той ви кани да помислите върху вашите нужди и ценности и да се научите да живеете независимо от другите. Пълнолунието на 9-ти в Овен ще ви донесе светлина във всички романтични неща.Това ще ви помогне много по-ясно да видите по кой път да вървите и какво трябва да направите.

Любовен хороскоп 9 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Ще бъдете заобиколени от любов. Звездите препоръчват да не насилвате нищо, оставете животът да тече по свой собствен път. Днес ще почувствате, че любовният ви живот започва да набира положителна инерция. Това ще бъде добър момент за вас във всичко, свързано с любовта и чувствата. Слънцето ще ви даде дари със специално излъчване и цялата си магия, за да постигнете щастие в любовта.

Любовен хороскоп 9 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес ще можете да преодолеете страховете и ограниченията си и да започнете да изследвате нови пътища. Само, ако опитате нещо ново, можете да предотвратите същото да се случва отново и отново. Фокусирайте се върху отношенията си и направете всичко от ваша страна, за да възстановите хармонията в тях. Трябва да бъдете открити с партньора си и да го/я накарате да се влюби отново във вас, защото напоследък го/я пренебрегвате и това доведе до охладняване на отношенията и емоционална дистанция между вас.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 9 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 9.10.2022, пълнолунието в Овен ще ви донесе вълнуващи разговори и гениални идеи. Умът ще ви води към нещо специално и трябва да разберете накъде да поемете. Това ще бъде страстен ден, пълен с романтични моменти. Ще намерите отговори на всички въпроси, които са се въртели в главата ви и ще изживеете вълшебни моменти. Ще имате много нови идеи в главата си за бъдещето, но ако сте прекалено нетърпеливи към партньора или близките си, е възможно те да им се противопоставят, така че не се налагайте, а се опитайте да убедите.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица