съвет за 16.10.2022
Астрология

Съвет за 12.10.2022 към всяка зодия

Съвет за 12.10.2022: Говорете открито с любимият човек за това, какво трябва да промените във връзката си, за да бъдете още по-щастливи.

Дневен хороскоп за 12 октомври 2022

Любовен хороскоп за 12 октомври 2022

Седмичен хороскоп 10-16 октомври 2022

Родени между Дева и Везни (19 – 25 септември):  Красиви хора, както вътрешно, така и външно

Как и защо избираме родителите си, при които да се родим?

Грандиозни промени през Октомври за три зодии

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Този съвет на астролога за 12.10.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 12.10.2022 зодия ОВЕН

Не позволявайте дребните спорове да ви пречат на по-важните неща днес. Ако някои хора искат да повдигнат въпрос, които ви напряга, спазвайте дистанция и не хабете енергията си.

Съвет за 12.10.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Днес не е нужно да изкривявате истината – бъдете толкова директни, колкото искате. Само чистата истина, колкото и да е трудна, ще ви помогне да се справите с проблемите.

БЛИЗНАЦИ

Днес, 12.10.2022, според планетите, трябва да направите някои подготвителни работи, преди да продължите напред. Не пренебрегвайте това.

Съвет за 12.10.2022 зодия РАК

Ако принудите ума си за нещо, за което не е подготвен, енергията ви ще спадне. Не прекрачвайте границите си, колкото и голяма да е наградата.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес – 12.10.2022, е:

Звездите силно ви съветват да не се опитвате да бъдете най-добрият във всичко, което правите. Нека другите имат момент на слава.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Забравете дребните разговори и безсмислените занимания днес – всяка секунда и всяка минута трябва да се използват. На първо място, не се оставяйте да бъдете разсейвани.

Астро съвет за зодия ВЕЗНИ

Опитайте се да говорите само хубави неща за всичко около вас, дори и да ви е трудно. Защото, когато изговаряте позитивно заредени думи, вие се зареждате с позитивизъм.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Днес планетите ви съветват, че трябва да се контролирате и да не се забърквате в рисковани приключения.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 12.10.2022: Ако сте привлечени от най-красивите неща, които често са и най-скъпите, звездите ви съветват да започнете, да правите информиран избор. Бъдете внимателни към финансите си.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Устоявайте на желанието да се намесвате в личният живот на други хора днес, защото нищо добро няма да излезе от това. Бъдете там, ако имат нужда от вашата помощ.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Намирате се в период на мир и стабилност, така че се отпуснете и се наслаждавайте на заслуженото удоволствие.

РИБИ, вашият съвет за днес, е:

Уверете се, че знаете какво се очаква от вас, преди да се присъедините към нов план или проект. И ако по някаква причина шестото ви чувство ви подскаже, че нещо не е наред, тогава откажете, ако е възможно.

Tagged , , , , , , , ,
на горе