Любовен хороскоп за м. Февруари, 2022 г.
Астрология

Любовен хороскоп за м. Февруари, 2022 г.

 

ОВЕН

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Овен: През февруари може да се появи някой, с когото ще ви е интересно и забавно, който много ясно ще допринесе за вашето самоусъвършенстване и разкриването на някои от вашите таланти, който ще ви подкрепи морално и ще участва с желание във вашите пътувания и забавление. Вярно е, че първоначално връзката вероятно ще бъде чисто приятелска и ще отнеме много време, преди и двамата да осъзнаете, че сте скъпи един на друг и по любовен начин. Между другото, по-добре е да не бързате с нещата, оставете всичко да се подреди. Ако вече имате сродна душа, тогава взаимното удовлетворение може да доведе до по-голяма близост, до желание да прекарвате повече време заедно, до натрупване на положителни емоции. Намерете сили в себе си да говорите и да разберете всичко, което ви интересува.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Телец: През февруари най-вероятно ще бъдете някак много скептични към всички представители на противоположния пол: ще си спомняте минали любовни неуспехи, психически ще преувеличите негативното, с което някога е трябвало да се сблъскате и затова е малко вероятно някой да си позволи нещо повече. Но след това, когато астрологичната тенденция се промени, вие ще по-наясно с човека и от какви качества имате нужда. Ако вече имате сродна душа, съюзът ще стане много по-силен, плюс някои от вашите лични нужди ще добавят яснота към връзката и ще разберете естеството и мотивите на действията на любимия човек. Ако все още не сте семейни, тогава е възможно да бъде взето решение за създаване на семейство и ако то вече се е развило, тогава и двамата ще започнете да работите по-активно за подобряване на цялостното ви финансово състояние.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Близнаци: През февруари може да изберете обект на внимание някой, с когото ще ви сближат някои общи занимания и да започнете да флиртувате с него. Възможно е в началото това да бъде начин да се забавлявате, да разтоварите ситуацията, по някакъв начин да разнообразите комуникацията и може би да скриете истинските мисли за всичко, което се случва. И едва много по-късно ще започне нещо подобно на романтика, освен ако, разбира се, не се уморите от този човек. Ако вече имате сродна душа, тогава настоящата връзка ще бъде силно повлияна от случилото се между вас в миналото и това ще бъдат не само положителни спомени, взаимна подкрепа и приятни моменти, но и събития, които са причинили вашето недоволство и неразрешени конфликти. Струва си да затворите всички неприятни въпроси, да превърнете дългогодишните обещания в реалност, да коригирате негативното впечатление за себе си.

РАК

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Рак: През февруари можете да започнете един вид експеримент, опитвайки се да изградите връзка с някой, който по принцип никога не е бил смятан от вас за „позицията“ на влюбен партньор. Възможно е емоционалната привързаност на човек, който притежава пълен набор от извънземни черти на характера, да ви даде извинение да започнете да флиртувате с него, за да откриете и обогатите личността си чрез връзка с някой, когото наистина не разбирате. Намирането на общ език с него ще бъде по-лесно, отколкото си мислите. Ако вече имате сродна душа, тогава месецът може да се окаже донякъде напрегнат поради многобройни недоразумения, негодувания. Партньорът е напълно емоционално затворен към вас и необходимостта от лично пространство, точно когато има нужда от вашето внимание.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Лъв: През февруари е вероятно началото на двусмислена любов. Възможно е чувствата ви да се основават на дългогодишна привързаност към друг човек и приликата с него на нов обект на вашата симпатия. Запомнете: нищо няма да работи, ако избраният от вас човек се почувства за постоянно като просто сурогат. Така че ще трябва да спрете постоянно да го сравнявате на глас и мислено с този, когото някога сте обичали. Ако, вече имате сродна душа, тогава ще вземете някакво важно решение по отношение на нея, ще й помогнете по някакъв начин, ще удовлетворите някои от нейните дългогодишни нужди, дори ще се откажете от нещо в името на любимия човек. Всичко това обаче няма да ви попречи да бъдете егоисти и да ръмжете редовно за дреболии, ако изискванията на партньора ви надхвърлят границата на вашата щедрост.

ДЕВА

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Дева: През февруари може да се впечатлите от онези, които лесно надхвърлят и нарушават правилата, които не искат да бъдат добри и прави, а искат да се прославят със своята уникалност и свободомислие. Лекият флирт в името на леко разширяване на личните ви хоризонти няма да ви навреди, но да се противопоставяте на всичко, което цените в името на този индивид, не си струва: чарът и усетът на новостта бързо ще се изпарят и е малко вероятно че ще можете да върнете изгубеното. И да, и вие няма да можете да превъзпитате избраника. Ако, вече имате сродна душа, тогава ще постигнете нови съвместни цели с нея, не само психоемоционалната, но и материалната връзка между вас ще се засили, вашата двойка ще направи ярко положително впечатление на хора, които могат да влияят на партньора.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Везни: През февруари можете да започнете да симпатизирате на някой, който живее в някакъв свят, различен от обичайния, генерира интересни идеи, прави значими научни, лични или някакви други открития. Уникалността и обхватът на този човек първо ще предизвика вашия любовен интерес, а след това ще определи вашето собствено съществуване: вероятно ще станете негов последовател, ще направите същото като него и това ще ви позволи да намерите щастието с този гений като негов спътник / партньор в живота. Ако, вече имате сродна душа, то не са изключени някои дребни неудобства, поради някои материални фактори, особено тези, които нямат значение лично за вас, но са изключително важни за любимия човек. Освен това е вероятно той да ви принуди да вземете решение, за което по някакъв начин все още не сте много готови.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Скорпион: През февруари вашият стил на съблазняване вероятно ще бъде леко смущаващ, отколкото силно очарователен. Възможно е по някаква причина да решите, че черният хумор и грубият сарказъм ще запленят човека, който харесвате по-бързо от всичко друго. Е, или просто искате да изпробвате силата му: ако той или тя не бяга от вашия нетривиален флирт, значи заслужава да бъде с вас. Най-важното е, не прекалявайте. Ако, вече имате сродна душа, тогава ще вземете някакво трудно решение за нея, ще инициирате изключително важно събитие за вашата двойка, ще защитите любимия си от нещо, което ви се струва заплашително, ненужно или просто досадно лично за вас. И вие и вашият партньор ще трябва да положите основите на нещо, което след известно време ще има много положително въздействие както върху съвместният ви живот.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Стрелец: През февруари може да се появи някой до вас, който ще окаже много положително влияние, както върху самосъзнанието ви, така и върху вашето съществуване. Много е вероятно този човек да ви направи по-добър и по-успешен по някакъв начин, да ви покаже начин да постигнете лична свобода и да ви накара да се замислите какво наистина е важно за вас, върху какво трябва да се съсредоточите. Най-вероятно скоро ще искате да се сближите с него, да го наречете свой – това няма да е лесно, но ще бъде силно оценено. Ако, вече имате сродна душа, тогава може активно да протестирате срещу някои от рамката, която тя поставя, е малко вероятно да ви харесат тези нови изисквания. Ако обаче имате сериозни намерения по отношение на този човек или имате брачни намерения към него, ще се опитате да го зарадвате с всичко.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Козирог: През февруари в живота ви може да се появи някой, който ще зависи от вас по един или друг начин, който сам ще ви се довери или който ще ви бъде наложен като подопечник. Възможно е тясното преплитане на вашите съдби с него да доведе до силна емоционална, а след това и любовна привързаност от ваша страна. Но едва ли си струва да чакате реципрочност: този човек може да ви обича, но не по начина, по който бихте искали – най-вероятно той ще ви види като учител или роднина. Ако, вече имате сродна душа, тогава не трябва да й хвърляте оглушителни сцени на ревност и тогава връзката ще стане още по-силна, в нея ще се появи нещо, което ви е липсвало, вие и вашият любим човек ще бъдете обединени от нови материални ценности, дългосрочни планове и сериозни намерения. Много спорни въпроси ще станат ясни.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Водолей: През февруари можете да привлечете любовно внимание с действията, принципите си, хобита и изказвания. Много е вероятно някой първо да бъде впечатлен от вашата личност, а след това да попадне под влиянието на вашата харизма и да се влюби във вас. Но всичко това не гарантира бързото развитие на отношенията: най-вероятно дълго време няма да започнете да възприемате бъдещия избран като представител на противоположния пол, който ви интересува от любов. Ако, вече имате сродна душа, тогава основата на връзката този месец е да направите компромис, способността да свържете своите нужди, желания и намерения с любимия човек в нещо общо, в нещо, което е еднакво важно и за двама ви. И не реагирайте прекалено на желанието на партньора ви да ви контролира – това ще бъде по-скоро израз на любов, отколкото опит за доминиране.

РИБИ

Любовен хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Риби: През февруари може да срещнете някой, чиито опити да ви завладеят ще ви доставят повече дискомфорт, отколкото удоволствие. Възможно е човек, който ви симпатизира, да бъде остър в изказванията си, да насочва там, където имате нужда от намеци, и категоричен, когато предпочитате дискусия и компромис. Въпреки това, има шанс, че когато планетите сменят позицията си, той ще промени стратегията и всичко ще се получи при вас. Ако, вече имате сродна душа, тогава ще я разберете по-добре, ще намерите подход към нея и ще спрете да провокирате прилив на емоции. Освен това, може да получите нещо от любимия човек, което сте чакали дълго време: може да е някакъв подарък или някакво важно решение за вашата двойка. А лично вие трябва да промените нещо във външния си вид, за да угодите на партньора си още повече.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе