Любовен хороскоп 9 ноември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 9 ноември 2022

любовен хороскоп 13 ноември 2022
Астрология

Любовен хороскоп 9 ноември 2022

Любовен хороскоп 9 ноември 2022: Любовният хороскоп предупреждава за възможността за нарушаване на общите планове в този ден. Има голяма опасност всеки един от двамата да разчита на сродната си душа и в резултат на това да се получи нежелано объркване и разногласие. Хороскопът съветва днес да не разчитате на случайността и да проверите договорките и разпределението на отговорностите. Освен това, денят не е много подходящ за срещи, съществува риск да направите съвсем различно впечатление, което е напълно нетипично за вас.

Седмичен хороскоп 7-13 ноември 2022

Дневен хороскоп 9 ноември 2022

Величието на жената е вечно

Кои зодии имат невероятен КЪСМЕТ през ноември 2022 г

Защо всички обичат шоколад и какао

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

Мъдра притча за любовта

Любовен хороскоп 9 ноември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 9 ноември 2022

Днес, 9 ноември 2022, Овните определено могат да изненадат любимият си човек! Хороскопът ви уверява: в този ден ще бъдете като истинска кутия с изненади, която много искате и се страхувате да отворите. Каква изненада ви очаква под красива корица – не се знае! Колко приятно ще бъде, решавате само вие. Във вашите способности, е да превърне сегашната си спонтанност и непостоянство в източник на раздразнение или вълнуващо привличане за вашата мила половинка.

Любовен хороскоп за 9 ноември 2022 г. Телец

любовен хороскоп 9 ноември 2022

Днес съществува риск Телците да изпитат неприятен натиск от половинката си. Любимият човек може да настоява за нещо, което Телецът не харесва твърде много, а моралната умора може да тласне представителя на този зодиакален знак да приеме условия, които не му подхождат. Хороскопът призовава днес да не вземате отговорни решения. Може би най-доброто, което можете да направите, е да забавите отговора. Отложете го, докато имате достатъчно време и енергия, за да разберете всичко.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

любовен хороскоп 9 ноември 2022

Днес, 9 ноември 2022, Близнаците трябва да си направят почивка в отношенията: може да сте готови за развитието на определено събитие, затова е по-добре да отмените срещата. Тези, които отдавна са намерили своята сродна душа, също могат да почувстват, че техният избраник е твърде напорист и ги води там, където всъщност не искате и не се нуждаете. Хороскопът ви съветва да не забравяте днес за собствените си желания и стремежи и при вземането на решения, да се фокусирате върху чувството за вътрешен комфорт.

Любовен хороскоп за днес, 9 ноември 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 9 ноември 2022

Днес Ракът може да направи всичко, което му хрумне… В отношенията с любимият човек в този ден ще бъдете изключително неподатливи. Не се изкушавайте безкрайно да предявявате претенции към другите, без да забелязвате, че самите вие сте източник на изисквания. Хороскопът ви насърчава да разберете собствените си емоции и да се опитате да проявявате повече разбиране към сродната душа. Може би просто се нуждаете от малко нежност в този ден?

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

Днес, 9 ноември 2022, ще имате затруднения при вземане на решение за каквото и да било, още повече по въпросите за чувствата. В главата ви може да е пълна бъркотия, която ще се отрази на поведението ви. С непоследователността си е възможно да предизвикате различни чувства – от леко недоумение до раздразнение. Любовният хороскоп предупреждава: възможна е емоционална буря. Днес хармонията в отношенията зависи от вас, Лъвове! За да не се стигне до конфликт, опитайте се да не променяте решенията си на всеки 15 минути.

Любовен хороскоп за 9 ноември 2022 г. за зодия Дева

Вглеждайки се дълбоко в себе си, днес Девата ще успее да намери сили да коригира ситуацията в отношенията с любимия човек, която изглеждаше безнадеждна. Хороскопът обещава: ще можете да се справите с всяка трудност, имате всичко необходимо за това, просто трябва да повярвате в собствените си сили. Днес Девата може да намери правилните думи и аргументи за труден разговор, да предложи решение, което ще бъде удобен компромис за нея и нейната сродна душа.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

Днес, 9.11.2022, Везните са настроени да завладяват от пръв поглед, но всъщност да внимават, да не предизвикат обратен ефект. Хороскопът ви съветва за възможните проблеми. Е, ако наистина имате важна среща днес, опитайте се да слушате повече, отколкото да говорите на нея. И, докато съставяте своя план за действие, се въздържайте от прекомерна екстравагантност, изберете нещо неутрално.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

Днес енергията на Скорпиона ще бъде понижена и затова ще му бъде трудно да се справи с ентусиазма и енергията на половинката. Ето защо, за да не разочаровате любимия човек с поведението си, по-добре е веднага да му предложите „мързеливо“ забавление. Може би да гледате телевизия, да вечеряте в ресторант или да вземете топла вана заедно. Звездите ви съветват да добавите топли прегръдки.

Какво ви очаква днес в любовта

Днес, 9.11.2022, сърцето на Стрелецът е „склонно към промяна, като пролетен вятър“. Вятърните настроения могат да изиграят неприятна шега, защото ревността на половинката, е почти гарантирана. Освен това, на работа е възможен сладък романс. За един свободен Стрелец днешната непостоянство и спонтанност може да се превърне в случайно запознанство с възможност за бъдеща връзка. Хороскопът ви съветва да бъдете внимателни в отношенията и новите запознанства!

Любовен хороскоп 9 ноември 2022 г. Козирог

Любимият човек може да изисква внимание от Козирога, но представителят на тази зодия днес не е склонен към ухажване и любовни игри. Козирогът предпочита блаженото безделие, така че само свръхусилията от страна на втората половина могат да го накарат да напусне уютния диван. Хороскопът днес обаче предлага компромисно решение: поканете избраника на сърцето да се присъедини към вашето занимание!

Любовен хороскоп 9 ноември 2022 г. Водолей

Любовният хороскоп за днес за зодия Водолей предвещава напълно спокоен и дори малко скучен ден. Но има едно „но“: ако внезапно възникне външна заплаха за връзката или съюза, вие моментално ще се втурнете да я елиминирате. Една неудобна дума от приятел за любимия човек и ще бъдете в защита на сродната си душа с енергията на млад лъв … Е, иначе днес е точният ден да се насладите на радостта да бъдете до някой, който е наистина скъп за вас!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

Днес, 9.11.2022, убеждението на Рибите, че всичко е наред в отношенията им със сродната душа, може да бъде провокирано или частично накърнено. Хороскопът предупреждава: Рибите усърдно затварят очите си за някакъв проблем, който пречи на влюбените сърца да бъдат истински отворени едно към друго. Хороскопът ви съветва, че можете да поемете по два пътя: да се опитате бързо да забравите за проблясъка на прозрението или да разсечете гордиевия възел с един замах.

0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица