Любовен хороскоп 25 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 25 октомври 2022

любовен хороскоп 30 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 25 октомври 2022

Любовен хороскоп 25 октомври 2022: Днес е чудесен момент за разрешаване на любовни конфликти: хороскопът обещава, че в този ден съзнанието със сигурност ще надделее над емоциите, така че влюбените да могат да подредят нещата без излишно негодувание. Опасността на деня може да се нарече желанието да решите някои проблеми сами, без участието на сродната душа, а по-скоро – за нея. За да избегнете недоразумения, свързани с това, помнете основното пожелание на всички сватби: “в добро и зло”. Смисълът на тази мъдрост е, че едното върви с другото.

Любовен хороскоп ноември 2022

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Дневен хороскоп 25 октомври 2022

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Стобските пирамиди – природен феномен, част от природната съкровищница на Величествена България

Сродни души – хора преродили се от миналото

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г.

Любовен хороскоп 25 октомври 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 25 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 25 октомври 2022, в отношенията с любимият ви човек можете да си позволите повече от обикновено: в този ден е почти невъзможно да ви откажат! Хороскопът обещава: в този ден мечтите ви могат да се сбъднат, само трябва да намекнете за тях на сродната си душа! Чудесно е, ако днес можете да посветите време на любовта и нейните най-интимни моменти. И, ако нещо ви пречи да сте близо до любовта ви – не забравяйте за месинджърите, подгответе почвата за следващата среща с помощта на гореща кореспонденция!

Любовен хороскоп за 25 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 25 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес сте изпълнени с първична интимна енергия и затова можете да съблазните всеки и всичко! Любовният хороскоп ви уверява: днес сте толкова горещи, че можете да изгорите и нараните, така че не бива да бъдете несериозни и да използвате силата на своя чар срещу случайни хора. Съсредоточете се върху този, който наистина ви интересуват и го уловете във фантазиите си!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 25 октомври 2022, ако личният ви живот се е превърнал в сиво ежедневие, време е да добавите ярки цветове към него! Долу скуката и навика – време е да съживите връзката и ако сърцето ви е свободно – организирайте излет за красиви кандидати. Дори когато нещата са натоварени, отделете време в натоварения си график, за да изпиете чаша кафе със сладък колега или да вземете от любимата торта на любимият ви човек на път за вкъщи. За да изпитате приятното чувство на влюбване, са достатъчни само няколко романтични щрихи, които можете да скицирате сами!

Любовен хороскоп за днес, 25 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 25 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Под влиянието на мощното Слънце ще усещате хармония и спокойствие през целия ден. Затова този ден е подходящ за общуване в семейния кръг. Днес е чудесен ден да подобрите отношенията си с човека, на който държите. Подходете обаче към разговора спокойно и равномерно, за да не таите обиди в бъдеще. Необвързаните трябва да се погрижат за себе си днес и ще почувстват любовта към себе си.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 25 октомври 2022, ще искате да завладявате и покорявате! Имате нужда от вниманието на противоположния пол повече от всякога и затова просто трябва да предизвикате възторг у колеги, съседи или случайни минувачи. Хороскопът предлага да обърнете специално внимание на собствения си външен вид от ранно сутринта: облечете се стилно, но привлекателно и излезте на лов за сърца! Да, и не забравяйте да публикувате свежи снимки в социалните мрежи.

Любовен хороскоп за 25 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако се състезавате с някого за вниманието на харесван човек, днес е моментът да дадете на конкурента си битка! Разбира се, не в ръкопашен бой … Този ден е много подходящ за атака на сърцето на вашия избраник. Във войната всички средства са добри и затова правете това, което сметнете за добре, дори и да надхвърля някои граници: съблазнявайте с привлекателен външен вид, предлагайте невероятното, пленявайте и очаровайте. Хороскопът е обнадеждаващ: грабнете вниманието на човекът, който харесвате още днес, и той ще се влюби във вас!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 25.10.2022, е моментът да се влюбите в себе си: в този ден вие сте истински привлекателни и не става въпрос толкова за външния ви имидж, а за специалната енергия, която ви превръща в лакомство. Хороскопът ви приканва да не сте срамежливи и да се разкриете пред света в пълната си красота и блясък. Не се страхувайте да бъдете център на вниманието, не крийте очите си, когато някой хване окото ви! Е, ако имате връзка, тогава днес ще бъде страхотен момент да потвърдите статута си на най-чаровен и привлекателен в очите на любимия човек!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Ако искате тръпки, романтични, ежедневни или всякакви други подобни емоции, ще трябва да ги постигнете сами. Въпреки това, не се разочаровайте, защото това изобщо не означава, че партньорът не се интересува от нищо свързано с вас. Напротив, вашият любим човек ще оцени усилията, които полагате, дори и да са напълно необикновени. Ако, вече сте уморени да бъдете самотни, тогава това настроение, примесено с нестандартен подход към запознанството и общуването, бързо ще ви извади от редиците на свободните хора.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 25.10.2022, ако сте влюбени трудно ще сдържате чувствата си и можете да направите глупости. Хороскопът предупреждава за “решителни стъпки”, граничещи с истерично поведение, както и за прекомерна откровеност. Ако изпитвате служебна романтика, ще бъде напълно излишно да кажете на колегите за това. Не трябва да обсъждате подробностите за временно недоразумение с любим човек с приятели или роднини. За да запазите личното си щастие, днес трябва да проявите дипломатична сдържаност!

Любовен хороскоп 25 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес използвайте топлината си, за да разтопите ледената броня на човека, с когото общувате почти всеки ден. Това е трудна, но увлекателна задача, към която трябва да подхождате много отговорно. Напишете му хубава бележка или отправете няколко комплимента. Помислете, че това е последният ви шанс да се свържете с него, защото наистина е така. Но ако все още няма реакция от негова страна, това вече не е ваш проблем, защото сте направили достатъчно.

Любовен хороскоп 25 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Чувствайте се като магьосник! Всяко изразяване на любов и искрени чувства ще донесе много радост и щастие в живота на вашите близки, а те няма да ви останат длъжни, в това отношение! Помилвайте децата, обадете се на родителите си, приютете бездомно коте в къщата (добре, съгласни сме, може би отидохме твърде далеч тук – достатъчно е само да нахраните котето). Животът е толкова кратък, не го пропилявайте в излишни битки.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 25 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 25.10.2022, ролята на жертвата е близка до вас, но няма да ви отива. Ще бъдете склонни да се засягате от любимия човек по всякакъв повод. Дори и да не е наоколо, мисълта ви може да се вкопчи в миналото му действие или дума и да развие цяла мелодрама от тях. Хороскопът настоява: спрете да се самосъжалявате! Ако наистина сте недоволни от нещо, анализирайте причините, подгответе аргументи и говорете директно със сродната си душа по тема, която ви вълнува.

0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица