седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022: Новолунието във Скорпион ще ни зарежда със спокойствие, хармония и адаптивност. Слънцето е небесното тяло символ на лидерство, светлина, сила, контрол. Намирайки се в този сектор, знакът на партньорството, трябва да „споделите“ доброто си благоразположение положение с партньора, а затъмнението ще „спусне“ мъгла от илюзии. Когато настъпи затъмнение в Скорпион, първото нещо, което трябва да направим, е да изместим фокуса от себе си към партньорите, да помислим как да градим в отношенията с тях. Да отсеем грешките, които допускаме, защо се случва дадено нещо и как можем да му повлияем. Нека се запитаме: доколко правилно е нашето мислене и отношение ни към партньора?

Частично слънчево затъмнение и новолуние на 25 октомври 2022: започва кармичен процес на промяна. Какво точно трябва да се направи и какво да се избягва?

Дневен хороскоп 23 октомври 2022

Любовен хороскоп 23 октомври 2022

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 23.10.2022

Съвет за 23.10.2022 към всяка зодия

Фантастичен успех: Три знака на зодиака, чийто живот ще се промени от Ноември

Трите най-успешни зодии за 2023 г

Кои зодии ще имат голям късмет през седмицата 24-30 Октомври

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Овен

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Тази седмица е свързана предимно със срещата на Венера със Слънцето. А, като че ли, всички обстоятелства, взаимоотношения и диалози водят до една точка с наближаването на уикенда. Любовните истории могат да се възродят или обогатят. Ето защо, е разумно да общувате за вашите нужди с тези, на които държите и които обичате наравно със себе си. Емоциите, с които започва седмицата, ще дадат тон и ще ви заредят с вдъхновение, но само ако им позволите. Оставете ги да текат и да преминат през вас. Важно е да обърнете внимание на нуждите на тялото си и да се поддържате в активност и здравословна рутина.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Обичам се такъв, какъвто съм.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Телец

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Телци, тази седмица, 24-30 октомври 2022, едно започнало събитие е на път да достигне своя край и докато някои неща са към финала, други тепърва започват. Това е време на подготовка и поставяне на основи за големи промени, в които сте готови да се впуснете. Подхранвайте близки взаимоотношения с хора, които желаят да растат с подобно темпо на вашето. Имайки предвид благосъстоянието на някой друг, можете да направите добро и да помогнете там, където нещата изглеждат твърде застояли, за да бъдат върнати към живота. Дайте любовта си и ще съзрете с изненада колко много хора ви обичат за това. Във вашия свят има блясък, който трябва да бъде показан и ценен.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Любовта е моята божествена награда.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Близнаци

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Тази седмица, 24-30 октомври 2022, докато планетата Меркурий преминава през Везни, всякакви идеи могат да изглеждат полезни, дори и да са доста рисковани. Доверете се на инстинкта си и не забравяйте, че някои грешки са по-добри от страха от провал. Със ясна и категорична концепция за себе си можете да изградите нещо невероятно и възнаграждаващо. Отдайте се на това, което ви притегля и издига вашето самочувствие, за да можете да достигнете онези висоти, към които искате да се придвижите. Няма причина да стоите на пътя си без да посока и без движение.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм уверен и концентриран.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Рак

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Някои хора си заслужават уважението, други не. Не давайте твърде много възможности там, където границите вече са сериозно подкопани и не вярвате, че положителният резултат е възможен. Въпреки, че някои ситуации ще изискват търпение, това не трябва да ви стресира и демотивира. Вместо това можете да обърнете в посока, която зарежда мир и радост сърцето ви. Не можете да обърнете нещата за една нощ, ако искате да запазите чувството за стабилност. Все пак това не означава, че не могат да се направят някои малки стъпки в правилната посока. Припомнете си идеала и любовта, които искате да видите в света и уверено се насочете към него.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Вселената ви отговаря с усмивка на добрите постъпки.“

Какво да очакват Лъвовете през тази седмица

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Тази седмица, 24-30 октомври 2022, е свързана изцяло с връзки, особено тези личности, които са в животът ви от известно време. Трябва да се предприемат някои стъпки, за да може растежът да се осъществи без твърде много препятствия. В случай, че срещнете известни затруднения, говорете с мъдри и авторитетни личности. Спрете се и надникнете в сърцето си, преди да търсите каквато и да е форма на справедливост. Това ще ви даде стабилност, за да действате по възможно най-справедлив начин. Краят на седмицата може да насочи необвързаните Лъвове към нови емоционални приключения и страстни връзки. Отделете време, за да отработите емоциите, които изплуват на повърхността.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Давам и получавам любов с лекота.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Дева

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Планетите поставят акцент върху здравето и външния вид, променят се и показват желание за нови житейски перспективи. Агресивността и напористостта могат да бъдат провокирани, както в вас, така и от вашите партньори. Понякога не съвсем тактични, но партньорите също могат да проявят интерес към външния ви вид и да ви насърчат да се грижите за себе си. В една връзка може да има желание да се отървете от задължения. Но периодът може да окаже и положително въздействие върху установяването на взаимни навици, общи традиции и да направи отношенията по-ясни. Основното нещо е да не се вглъбявате прекалено в партньорството, да обърнете внимание на себе си.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Избирам радостта в живота.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Везни

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Везни, през тази седмица, 24-30 октомври 2022, ще се окажете пред дилема, дали нещата биха се развили по различен начин с определени стъпки, предприети навреме. Все пак, не е късно да коригирате някои проблеми, дори и да се съмнявате в себе си. А някои неща си струва да опитате, дори ако накрая не постигнете желаният резултат. Дайте си време за растеж във всяка посока, която е необходима, за да задържите положителните емоции в живота си. На работното място ви очакват нови начини за кариерно развитие. Опитайте се да запазите баланс между професионалния и личния живот, особено ако напоследък сте отделяли твърде много внимание само на едно от двете. Време е да обърнете внимание на важните неща от живота.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Ценя личното си пространство.“

Ето какво вещаят звездите за Скорпионите, според хороскопа за тази седмица

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Скорпиони, от 24.10-30.10.2022, енергията между Марс и Нептун ще замъглява и затруднява никои житейски ситуации. Въпреки това, отношенията ви с хора, които ви обичат, ви помагат да достигнете до нови прозрения. Имате шанс да излекувате части от вас, които са създавали объркващи проблеми в миналото. Моментът е добър да потърсите помощ и да проведете подкрепящ диалог за вашето психологическо и емоционално благополучие. Опитайте се да запазите фокуса. Ако се работите по няколко неща наведнъж, всички те ще вървят гладко и ще бъдат достатъчно задоволителни в края на седмицата. Дръжте целите си под контрол на всяка стъпка по пътя. Имайте контрол върху нещата, които са наистина важни за вашите вътрешни потребности.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм търпелив със себе си.“

Хороскоп за тази седмица за всички от зодия Стрелец

седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Стрелци, за вас ще започне мистичен период: минали връзки може да се усетят, може да сте въвлечени в странни проекти или дела, сякаш не можете да държите нишката на контрола. Не трябва да се напрягате и да се защитавате от това. Напротив, ще има повече ползи, защото това състояние може да провокира подобряване на благосъстоянието и умственият ви капацитет. По-добре е, да се отпуснете на новия поток, да го оставите да внесе в съзнанието ви ново фино знание, началото на връзка, изградена върху емпатия, да ви даде докосване и подбуди към поезия.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Продължавам да обогатявам мъдрите си вярвания.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Козирог

седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Тази седмица, 24.10-30.10.2022, ще възникват много неща в ума ви, но не всички ще вървят точно по план, въпреки че ще очаквате повече. Отделете малко време, за да оцените всичко, което е направено правилно. С подходяща основа ще имате шанс да изградите нещо по-голямо, отколкото сте очаквали. Но имайте нужното търпение, за да издържите още известно време и да се придържате към вярванията, които са ви довели дотук. Нещо определено не е наред в областта на взаимоотношенията. Разровете се в емоциите си и разберете първо себе си, за да можете да работите върху контакти, които изискват повече близост, и такива, които вече не желаете да поддържате. Вашите граници трябва да останат гъвкави и в унисон с текущото ви емоционално състояние.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Уважавам себе си и чувствата си.“

Седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022 Водолей

седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Седмицата, 24.10-30.10.2022, ще достигнете точката на яснотата. Добрите неща отнемат време, затова и тази ситуация може да отнеме известно време. Опитайте се да не натоварвате ума си, когато сърцето ви трябва да бъде последвано и изслушано. Емоциите никога не са грешни, но те могат да ви накарат да мислите въз основа на някои погрешно установени вярвания. Ако сте се придържали към мрачни мисли, време е да ги пуснете и да видите красотата в собствения си живот, точно такава, каквато е. Възможностите са много, но бихте били готови да оставите всичко зад гърба си за някои от тях. Вие сте израснали и сте надраснали определени взаимоотношения и емоционални връзки, които вече не служат на вашето щастие. Насладете се на пътуването и се освободете от това, което ви е тежало.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Прегръщам идващата промяната.“

Седмичен хороскоп за зодия Риби

седмичен хороскоп 24-30 октомври 2022

Въпреки, че някои истини отнемат време, за да бъдат открити, те носят лекота на вътрешния ви свят и ще се радвате, че сте научили за тях, докато осмисляте и осъзнавате последствията. Ако нямате доверие на някого, доверете се на инстинкта си, дори и този човек да не ви е направил нищо лошо в момента. Спазвайте границите си в безопасност още известно време, докато се почувствате защитени. Не е нужно да бързате с каквито и да е разговори и не сте длъжни да изразявате мнението си за неща, които не искате да споделяте. Бъдете търпеливи с другите и със себе си и намалете темпото, ако почувствате необходимост, дори ако това идва от външен натиск.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „В безопасност съм, когато вярвам в моята истина.“

Tagged , , , , , , , , ,
на горе