Любовен хороскоп 23 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 23 октомври 2022

любовен хороскоп 23 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 23 октомври 2022

Любовен хороскоп 22 октомври 2022: Това е денят, в който можете да установите свои собствени правила или напълно да ги промените, ако вече не ви устройват. Денят ви зарежда с необичаен чар и решителност, така че всички думи ще изглеждат верни в очите на противоположния пол. Интересното е, че дори непланирани ситуации ще се окажат много сполучливи.

Частично слънчево затъмнение и новолуние във Везни на 25 октомври 2022: започва кармичен процес на промяна. Какво точно трябва да се направи и какво да се избягва?

Дневен хороскоп 23 октомври 2022

Хороскоп за 2023 зодия Риби

Фантастичен успех: Три знака на зодиака, чийто живот ще се промени от Ноември

Трите най-успешни зодии за 2023 г

Кои зодии ще имат голям късмет през седмицата 24-30 Октомври

Мъдра притча за любовта

Притча за делфина и човека

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 23 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 23 октомври 2022, вашият любим човек, по някакъв странен начин, няма да разбира правилно думите ви. Той дори ще направи изводи, които ви се струват неочаквани и абсурдни, в които няма абсолютно никаква логика. Но нищо не може да се направи, просто трябва да се изненадате от богатото въображение на партньора си. Той явно знае как да направи от мухата слон и да стане откривател на нещо достойно за Нобелов лауреат.

Любовен хороскоп за 23 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 23 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Вашите мисли ще бъдат оригинални и нетривиални. Благодарение на това ще можете да взимате бързи и неочаквани решения, които ще се отразят много благотворно на любовните ви отношения. И дори да се окажат грешни, вие ще можете да коригирате ситуацията. Да, и наблизо ще има любим човек, който ще ви подкрепя във всичко. Той ще бъде вашият отличен критик и здрав разум.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 23 октомври 2022, любимият човек ще се гордее със своите заслуги, ще иска да се похвали пред вас с постиженията и опита си. И дори да ви се струва, че сте постигнали повече в живота или го правите по-добре от него, опитайте се да не го обиждате, а го подкрепете с усмивката. Разбира се, ще бъде много по-добре, ако усмивката ви е истинска и удоволствието ви е взаимно.

Любовен хороскоп за днес, 23 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 23 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

В този ден метеорологичните условия ще са прекрасни – октомврийско лято, а вие ще сте в приповдигнато настроение, весели и сияещи. И трябва да благодарите на вашата мила половинка за това. Благодарение на любимия човек се появяват много сили, идеи и планове. И за това не е нужно да полагате много усилия, просто е добре, когато любимия човек е наблизо, когато той присъства в живота ви.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 23 октомври 2022, ще си струва да обърнете специално внимание на външния си вид. Разбира се, вашият любим човек ви обича заради душата, която имате, но той също не е безразличен към прическата и дрехите. Възможно е да не ви каже за това, но винаги е приятно да видите любимия си човек очарователен и привлекателен. Трудно ли е да направите такъв подарък на другата си половинка? Никак не е трудно, нали?

Любовен хороскоп за 23 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Във ваш интерес е да направите, така че днес вашият любим човек да се чувства като истински герой от най-романтичните и вълшебни приказки. Трябва да остане с впечатление, че съществото, което обича, се възхищава и се гордее с него, радва се, че е успял да постигне много в живота. Той наистина се нуждае от вашата подкрепа, особено днес. И няма да ви е трудно да го направите приятно за любимото ви същество.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 23.10.2022, ще установите, че сънят, който ви се присъни тази нощ, ще се окаже пророчески. Опитайте се да си спомните за какво сте мечтали. Разкрил ви е какво ще се случи с вас в бъдеще. Но, ако не можете да си спомните съдържанието на съня, тогава със сигурност е за ваше добро. В крайна сметка, надникването в бъдещето не винаги е добро. Няма нужда да се подготвяте за лош сън или добра новина – винаги се радвайте на красивите мигове.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес хората около вас явно няма да ви гледат с привързан поглед и това ще бъде свързано със завист. Но не си позволявайте да се ядосвате, опитайте се да не обръщате внимание. Игнорирайте завистливите погледи на околните, но в никакъв случай не им давайте повод да злорадстват още веднъж. Ще имате страхотни отношения в личния си живот, любимият ви ще може да поддържа настроението ви дълго време.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 23.10.2022, вашата сродна душа ще разбере, че вие сте толкова романтична душа, която мечтае за истинска и съвършена любов. Само във вашия живот това не винаги е така. Да, и днес не може да се нарече благоприятен. Ако имате любовен партньор, той или тя скоро ще стане малко по-различен от вас. В случай, че все-още сте самотни, тогава едва ли си струва да чакате промяна към по-добро, докато съветът на близките роднини е ваш приоритет.

Любовен хороскоп 23 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес не е препоръчително и звездите ви съветват да поемате инициативата. Именно в този ден това може да се окаже непредсказуемо за вас. И най-добрият изход от тази ситуация ще ви помогне да намерите любимия човек. Вие, разбира се, също ще вземете участие в този или онзи въпрос. Но окончателното решение все-още остава в ръцете на вашата половинка. Бъдете сигурни, че ще се справи.

Любовен хороскоп 23 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Най-вероятно днес вашият любим човек ще бърза с неща, които влияят върху развитието на връзката ви. Вероятно търси начин за бърза крачка напред, където няма да има нужда от много усилия. Като цяло иска да свърши нещата бързо и лесно. Но, ако това не ви притеснява, тогава му го обяснете. Нека знае, че с този метод, така или иначе, няма да му бъде много лесно.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 23 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 23.10.2022, ще ви се стори, че вашият любим човек е толкова подобен на забавно и сладко животинче: коте, зайче или мило пухкаво птиченце. Би било хубаво да си купите фигурка на животното, на което прилича. И нека тя стане негов талисман. Очакват ви вълшебни мигове, ще имате много поводи за разходки и романтични вечери. Опитайте се не само да се оттеглите, но и да намерите време за общуване помежду ви.

0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица