Частично слънчево затъмнение и новолуние на 25 октомври 2022: започва кармичен процес на промяна. Какво точно трябва да се направи и какво да се избягва?

частично слънчево затъмнение новолуние
Астрология Интересно

Частично слънчево затъмнение и новолуние на 25 октомври 2022: започва кармичен процес на промяна. Какво точно трябва да се направи и какво да се избягва?

Частично слънчево затъмнение и новолуние – две значими явления, които ще бъдат на 25 октомври 2022. Как новолунието и частичното слънчево затъмнение ще се отразят на Вселената и на нас, хората? Двете значими космически събития, които ще се случат на 25 октомври, ще позволят на хората, както на ниво физика, така и на ниво съзнание, да започнат решителен процес на трансформация и промяна в собствения живот.

Кои зодии ще имат голям късмет през седмицата 24-30 Октомври

Фантастичен успех: Три знака на зодиака, чийто живот ще се промени от Ноември

Трите най-успешни зодии за 2023 г

Хороскоп за 2023 зодия Везни

Хороскоп за 2023 зодия Скорпион  

Частично слънчево затъмнение и новолуние на 25 октомври 2022

частично слънчево затъмнение новолуние
Снимка: Pixabay.com

Какво събитие ни очаква на 25 октомври 2022?

На 25 октомври 2022 г. ще се случи ново и относително познато астрономическо събитие, по време на което месечният цикъл на луната ще бъде актуализиран и нулиран. Това явление се нарича Новолуние и ще се случи под егидата на зодиакалното съзвездие Скорпион.

Везните, като знак от зодиакалният кръг, ще тласкат хората към търсене на баланс и хармония, към справедливост, към свобода, равенство и честност.

Октомврийското новолуние ще бъде подсилено от друго много по-рядко случващо се космическо явление, това е частичното слънчево затъмнение. Частично слънчево затъмнение се нарича, защото слънчевият диск ще бъде блокиран по време на затъмнението не със 100 %, а с 86 %.

Самото затъмнение ще се състои около обяд.

Важно е да се знае, че слънчевото затъмнение и новолунието в тяхното единство имат потенциално опасна и дори разрушителна енергия. Тази енергия може да повлияе неблагоприятно на събитията, случващи се в света, на всичко, което се случва и на самите хора. Но вие бъдете предварително подготвени за този процес. Встъпете в този ден, според конкретни ясни правила, всички неприятности и грешки могат да бъдат избегнати, и то до голяма степен.

Какво точно трябва да се направи на 25 октомври при две явления в едно – частично слънчево затъмнение и новолуние в знака на Скорпион?

Новолунието е време за пълно обновяване, както физически, така и духовно. Ето защо, е силно препоръчително и по-добре да планирате дейностите си за близкото бъдеще в този ден, за да подредите възможно най-правилно приоритетите си.

В този ден се опитайте да се отървете от всички стари травми и обиди, всички скърби. Приемете с мъдрост случилото се и се опитайте психически да се настроите към начало на нов кръг от живота ви.

Най-добре е да се отървете от стари неща, които вече не използвате, както и от онези предмети, които ви напомнят за мъките от миналото. Така ще разчистите пространството около себе си и ще дадете възможност нещо добро да се настани в дома ви.

Частичното слънчево затъмнение в едно с новолунието, носи със себе си специална магическа сила, която може да се трансформира за наше добро. Този процес може да стане чрез извършване на ритуали, както и с четене на конспиративни текстове.

Простете в сърцето си на абсолютно всичките ви враговете. Ако намерите начин помирете се с хората, които някога сте обидили. Това ще свали тежкият товар от душата ви. Това ще осветли душата ви, защото ще отнеме тъмната енергия, идваща от негативните емоции, като гняв, яд, обида и т.н.

Какво да се избягва на 25 октомври при частично слънчево затъмнение и новолунието?

Не забравяйте, че на явлението, наречено новолуние, възможностите на човешкото тяло са леко ограничени, така че бъдете изключително внимателни с физическите и психо-емоционалните натоварвания.

В никакъв случай, не се поддавайте на резки промени в настроението и прояви на безпочвена и безполезна агресия.

Ако имате възможност в този ден си вземете почивка, особено от работа по собствена инициатива, както и от някои трудни за решаване задачи. По-добре съхранете силите си и се подгответе за друг ден.

Най-добре е в този ден да не се поддавате на апатия, понижено настроение или на лоши спомени и копнежи. Това може да доведе до задълбочаване на депресивното състояние.

Откажете се от реализиране на нови дела и проекти, включително ежедневни задачи, като почистване, ремонт, строителство. Защото в този ден енергийните потоци ще бъдат изключително мощни!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе