Любовен хороскоп 22 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 22 октомври 2022

любовен хороскоп 23 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 22 октомври 2022

Любовен хороскоп 22 октомври 2022: Този ден ще бъде изпълнен с неопределена мистична енергия. Това е почти като гледане на света през калейдоскоп – всичко блести в хиляди цветове. Силното желание за флирт ще ви даде смелостта да се обърнете към човека, който ви е привличал досега. Опитайте се да не правите действията си като военни маневри. Лекотата и остроумието ще бъдат най-добрата тактика.

Дневен хороскоп 22 октомври 2022

Пет неща, които той тайно иска да направите в леглото

Желанията на кои зодии винаги се сбъдват

Хороскоп за 2023 зодия Стрелец

Хороскоп за 2023 зодия Козирог

ДЕЦА СЕ УЧАТ С ЛЮБОВ, А НЕ С НАКАЗАНИЯ, КАЗВА 102-ГОДИШНА УЧИТЕЛКА

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

ЙОГА за двама: Да надникнем в сърцето

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Любовен хороскоп 22 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 22 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 22 октомври 2022, този ден, принуждава Овните да станат по-внимателни към детайлите на отношенията си с любимия човек. Трябва да започнете, да вниквате по-щателно в смисъла на думите му. Малките неща могат да натрупат тежест, на които не се придава голямо значение в други дни. Например, намеци за определени нюанси на живота или благополучието, молби за подкрепа и т.н.

Любовен хороскоп за 22 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 22 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Този ден позволява на Телците да си починат от напрегнатия ритъм в личният им живот. Разбира се това ви носи, не само ярки моменти на общуване с любим човек, но и донякъде излишно емоционално напрежение. Любовта ви днес по-често ще се изразява не чрез активни предизвикателни игри, а чрез малки признаци на внимание и приятелски жестове.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 22 октомври 2022, е препоръчително за влюбените Близнаци да се съобразят със скритата нарастваща нервност през тези дни. Много Близнаци ще бъдат нервни от необходимостта да се справят с детайлите от ежедневието или да се посветят на скучна работна рутина. Докато всичките ви мисли ще бъдат насочени към личният ви живот и развитието на отношенията с любимия човек.

Любовен хороскоп за днес, 22 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 22 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Има нещо наистина добродушно и сърдечно във вашите взаимоотношения. Астралната енергия днес улеснява отварянето към сродната душа, доверието и добротата. Ако напоследък сте се притеснявали от ниско самочувствие, днес ще се почувствате много по-добре. Ако има някого, когото искате да срещнете, ще можете да намерите смелостта да го направите. Дайте си шанс!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 22 октомври 2022, Лъвовете рискуват да пропуснат най-важното и интересното в своята любовна история. Възможно е очите им да бъдат привлечени от определени детайли, докато за тях картината като цяло ще бъде много по-важна. Ситуацията изисква да се консолидира постигнатата хармония, ако цените и държите на съществуващите в момента отношения.

Любовен хороскоп за 22 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес може би причината да изпитвате известна празнота в романтичните чувства е, че в момента в животът ви има прекалено малко място за връзката, която бихте искали да имате или която търсите. Астралната енергия на деня ви дава вяра в себе си и в способността ви да привлечете точният човек. Но най-важното нещо, което можете да направите в момента, е да пренаредите графика си и да отделите време за себе си.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 22.10.2022, небесното влияние прави любовта като вълшебна приказка. Това е време, в което може да откриете, че копнеете за тази перфектна връзка, тази, която ви изпълва на всякакво ниво. Ако е възможно да излезете на среща, човекът може да изглежда като отговор на най-сърдечните ви мечти, но имайте в предвид, че все пак би било нереалистично да очаквате това да се задържи завинаги, ще има и различни моменти.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

В този ден е по-добре Скорпионите да не използват своята силна интимна привлектелност и очарователност. Ще бъдете красноречиви и предприемчиви, но поне не трябва да го правите твърде упорито и открито. Преди да предприемете следващата стъпка в една връзка, звездите препоръчват да помислите за възможните обстоятелства и вероятните последствия.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 22.10.2022, вашата подкрепа за любимият човек е много необходима днес. Трябва да му кажете правилните действия в тази ситуация. Вашето мнение ще бъде основно за него днес. В зависимост от това колко добър съвет ще дадете на партньора си, ще зависи бъдещата ви връзка с него. Но звездите подсказват, че денят ще бъде благоприятен за вас.

Любовен хороскоп 22 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Спрете да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това чувствата ви са взаимни. Достатъчно, за да изпитате търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много интелигентно общуване.

Любовен хороскоп 22 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Опитайте се да общувате повече с вашата любовна половинка. Говорете за вашите дела в работата и слушайте също с толкова голям интерес какво ви казва. Необходимо е само да споделяте с него, да се консултирате и да си давате мъдри съвети. Ако връзката се развие към душевна близост, тогава всичко ще бъде наред с вас. Винаги ще намерите подкрепа един в друг, както и отговори на всякакви въпроси, които ви вълнуват.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 22 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 22.10.2022, ако нещо не се получава в любовните отношения, вие имате шанс да разберете какво точно трябва да се промени в тях, за да бъдат по-успешни. Не си заравяйте главата в пясъка и всичко ще се получи! Днес звездите насочват Рибите да бъдат честни със себе си и верни на собствената си природа. Бъдете откровени и решителни, това ще привлече в живота ви онези хора, чиято душа наистина резонира с вибрацията на вашата.

0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица