Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни

Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни
Мода Лайфстайл

Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни

Какво трябва да облечем през новия сезон, за да бъдем стилни и предпазени от студа?

Препоръчваме през есента на 2022 да носите подходящи дрехи, с които да подчертаете красотата на есенния сезон и да внесете цвят и топлина.

Едно е ясно – есента се завръща, а с нея и есенната мода.

Това е времето, което приятелски наричме: „сезонът на звръщане в училище“.

Заедно с промените в приридата, настъпват промени и в модата.

Тук накратко ще представим новите модните тенденции за есен 2022.

Ето най-важните акценти в модата през есента и зимата:

  1. Пуловерите

  2. Изключително удобни дрехи, определено пуловерите с по-голям размер (oversized pullover) ще бъдат основен елемент в дамското облекло и през тази есен и зима – можете да изберете по-семпъл модел или да покажете своята индивидуалност като подберете модел с оригинален принт или кройка.
  3. Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни

Лятото вече отмина и сега всяка суртин се чудим каква ще бъде температурата днес. Ако все още пазите носталгията по слънчевите дни, винаги може да добавите свеж акцент към зимното облеклото, който ще ви зарадва.

Друг елемент в модните тенденции есен 2022 са панталоните.

  1. Карго панталоните

  2. Те са вашият моден приятел и са основна част на преходния стил: леки, удобни и лесни за носене. Minga London е марката, известна специално със своите карго панталони и поли. Белите карго панталони също са много добра идея. Съчетайте ги в изцяло бял тоалет и така те ще се откроят.
  3. Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни

Свеж и неповторим акцент в модните тенденции есен 2022 ще бъдат дългите рокли.

Дълга рокля

Нека да е свободна и по-голям размер. Макси роклята. Тя е едновременно стилна и семпла. Само се нуждае от няколко модни промени: дълги ръкави, за да ви предпазват от вятъра през есента; широки силуети и носене на слоеве. Може да обличате роклите по всички правила на бохемския блясък и стил. Комбинирайте ги с ботуши и златни бижута за една невероятна, стилна визия.

  1. Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни

Всичко, от което се нуждаят роклите сега, е сезонен принт, повече бижута и метални аксесоари, за да ги пренесете в есента.

  1. Ще добавите акцент в модните тенденции, ако се обличате на слоеве.
  2. Слоеве

  3. Носете дрехите на слоеве. Обличането на слоеве, особено в студените зимни дни, е от решаващо значение. Използвайте меко подплатени жилетки и леки, ватирани палта, тренчкоти, за да се изолирате от студа, но без да правите компромис със стила.

В комбинирането на облеклото на слоеве се използват жилетките. Идеята е да ги направите да изглеждат каширани и широки, или просто трябва да добавите някои подходящи аксесоари.

Акцент в новите модни тенденции есен 2022 са ватираните якета.

Ватираните якета

Те са предпочитан моден елемент от стила на много северни държави, заради студения климат, защото са лесни за прибиране в чанта, а също и за сгушване, ако есенното време се промени.

Ще акцентираме в модните тенденции за есен/зима 2022 и върху ботушите.

  1. Ботушите

  2. Колкото по-големи, толкова по-добре. Краката ви все още може да са свикнали с любимите ви летни сандали, но ботушите скоро ще се завърнат. Добрата новина тази година е, че всички модели ботуши са добре приети: модни през есента и зимата са ботуши с ток, но и удобни ботуши за разходка. Ниските, опростени модели обувките със скъсена задна част, също са много елегантни. Носете ботушите с широки дънки и пуловери за лесен и супер моден стил.
  3. Модни тенденции есен 2022: какво да облечете в студените дни
  4. Горна дреха до талията. Тоалетът до кръста е идеален за есента. Блузи или ярък топ в ябълково зелено, винаги е добре подбран аксесоар към едни сини дънки. Добавете чифт ефектни обеци и смело червило.

Топ моделът Джиджи Хадид и Седмицата на модата в Ню Йорк

5-те десена и цвята, които ни правят по-слаби (и винаги са на мода)

Любимото нещо в есента на всеки зодиакален знак

Tagged , , , ,
на горе