ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота

Дневен хороскоп за 23 ЮЛИ 2022-събота за всички зодии: Днес във всички ще се събудят предприемчивостта и бизнес нюхът. Звездите вещаят ​​успех във финансовите дела. Вие, като танк, ще можете да съборите всички препятствия, които са възникнали пред вас. Денят ще ви зареди с много енергия за общуване, от което можете да се обогатите с интересни идеи. Децата или по-възрастните роднини ще изискват повишено внимание.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Магнитни бури 21 и 22 юли 2022

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ДЕЦА СЕ УЧАТ С ЛЮБОВ, А НЕ С НАКАЗАНИЯ, КАЗВА 102-ГОДИШНА УЧИТЕЛКА

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

ОВЕН

дневен хороскоп за 23 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 23 юли 2022: Овни, днес изкуството може да ви се стори особено привлекателно. Освен това лесно можете да се влюбите. Ако в момента сте увлечени, очаквайте така да се подредят обстоятелствата, че да покажат страна на партньора ви, за която понякога забравяте или не забелязвате. Ако все още не сте влюбени, очаквайте някой прекрасен да се появи. Не забравяйте да опознаете човека по-добре, преди да се пристрастите. Без значение колко перфектен може да изглежда един приятел сега, той или тя все пак е човек, имащ своите слабости.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 23 юли 2022: Телци, поредица от силни събития може да повиши нивото на любовта и положителната енергия във вашия дом и личен живот. Хората с духовен или метафизичен фокус могат да донесат нова и вълнуваща информация. Добрите новини, които никога не сте очаквали, могат да развеселят всички. Има вероятност за комуникация с хуманитарна или духовна цел. Каквото и да е, очаквайте домът ви да бъде изпълнен с красиви вибрации. Наслаждавайте се на такива дни.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 23 юли 2022: Близнаци, може би ще срещнете нови хора, които ще ви се сторят интересни и ще събудят любопитството ви. Днес могат да се провеждат духовни или метафизични разговори по телефона или видео чат. Концепциите могат да бъдат дълбоки, възвишени и вдъхновяващи, но същевременно повдигат повече въпроси, отколкото отговори. Книгите по темата могат да бъдат образователни. Може дори да искате да запишете мислите си или да ги запечатите в рисунка или снимка.

РАК

дневен хороскоп за 23 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 23 юли 2022: Раци, днес може да имате преживяване, което никога не сте очаквали. Талант, за който дори не сте подозирали, че може да се прояви. Това може да се дължи на комбинацията между изкуство и технологии, като компютърна графика или анимация, както и духовни или хуманитарни дейности. Също така, можете да опитате да съберете средства за благотворителност или социални и политически дейности. Не се колебайте. Захващайте се за работа.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 23 юли 2022: Лъвове, обикновено сте склонни към рационален и научен начин на мислене. Но, точно, днес можете да бъдете толкова интуитивни, че най-вероятно ще използвате своите психически способности. Това може да бъде двусмислена благословия. Вашата рационална природа ви предпазва от твърде много социализиране с по-малко щастливи хора. Днес тази защита е силно отслабена, така че бъдете готови да се идентифицирате емоционално с всички. И все пак, бъдете дисциплинирани със самите себе си.

ДЕВА

дневен хороскоп за 23 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 23 юли 2022: Деви, обикновено сте интуитивни, но днес може да се почувствате още по-способни, отколкото някога сте предполагали или мечтали. Медийната информация може да ви накара да разберете мислите и чувствата на хора, които никога не сте срещали. Това може да бъде емоционално завладяващо, така че се предпазете, като запазите бялата светлина около вас. Насочете мислите и чувствата си към някакъв вид изкуство. Това ще ви помогне.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 23 юли 2022: Везни, днес може да се почувствате особено интуитивни и по-чувствителни от обикновено, по-силно към неприемливи социални и политически условия. Може да ви хрумнат идеи за нови цели, може би социални. Трябва да сте в особено идеалистично настроение, така че може да измислите чудесни възможности, които не са осъществими в момента. Запишете идеите си и се консултирайте с някой, който споделя вашите интереси. След това решете как да продължите.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 23 юли 2022: Скорпиони, днес може да реализирате на практика идеята, а именно да осъществите своята страст, изкуство или талант, или да обогатите още висшето си съзнание. Бизнесът и парите вървят добре за вас, Скорпиони. Можете да мислите за бъдеще, в което можете да напишете свой собствен билет за кариера. Въпреки, че времето все още не е дошло за това, трябва да разработите план за действие за бъдещето ви.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 23 юли 2022: Стрелци, умът ви може да бъде съсредоточен върху извисени духовни концепции. Може да решите да опитате да изучавате духовни или метафизични материали, да посетите виртуална лекция, семинар или сесия за медитация с хора, които споделят този интерес. Можете, също така, да обмислите пътуване до страна, свързана с определена духовна традиция, в някакъв момент от вашето бъдещо развитие. Запишете констатациите си, за да можете да ги използвате по-късно.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 23 юли 2022: Козирози, въпреки че по природа сте склонни да бъдете чувствителни към чувствата на другите хора, днес можете да станете толкова проникнати от нуждите и желанията на хората около вас, че да почувствате какво искат, дори преди те да го осъзнаят. Духовни, емоционални или психологически прозрения може да чувствате, че се спускат към вас през целия ден. Може дори да имате пророчески сънища. Запишете всичко, което ви се струва особено важно. Ще искате да си спомните или да обсъдите това на по-късен етап.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 23 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 23 юли 2022: Водолеи, днес може да се почувствате особено идеалистични в отношенията си. Най-вероятно ще видите любимите си хора във възможно най-добрата им светлина. Романтичните партньори може да ви изглеждат като герои от приказка. Това е добър момент да издигнете любовната си връзка на следващото ниво на ангажираност, стига да не забравяте недостатъците на партньора си. Лесно е да обичате човек, който изглежда перфектен, но е по-реалистично да обичате и недостатъците му.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 23 юли 2022: Риби, днес може да почувствате нужда да бъдете полезни на другите. Вашите хуманитарни инстинкти, Риби, са много високи. Въпреки че, може да сте склонни да надценявате малко тази концепция. Да помагате на по-малко щастливите е страхотно, но често отнема много време и енергия. Ако решите да направите това, това може драстично да промени живота ви. Пригответе се за някои доста големи и положителни промени.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица