ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота

Любовен хороскоп за 23 ЮЛИ 2022-събота за всички зодии: Обърнете внимание на любимата си душа, може би тя има проблеми и само вие можете да й помогнете с това. В крайна сметка е много по-лесно да поддържате топла и нежна връзка, когато е добре и мъжът, и жената да са заедно. Но в живота могат да се случат трудни ситуации, в които също е важно да се запази спокойствието и хармонията. Какъв фон си поставите, такъв резултат ще получите. Ако сте самотни, тогава ще бъдете привлечени от приятни и интересни разговори.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23 ЮЛИ 2022-събота

Рупите, вихър от космически енергии

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Недостиг на магнезий

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Никога повече страх от бременност и раждане!

ОВЕН

любовен хороскоп за 23 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 23 юли 2022: Спрете да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това чувствата ви са взаимни. Достатъчно, за да изпитате търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И изобщо няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер на света. Време е да покажете истинските си чувства на онези хора, които са ви скъпи. Не се страхувайте да говорите от сърце с любимия човек. Разкажете за всичко, за което мечтаете. Възможно е вашите идеи и мисли да са едни и същи. Направете романтична вечер на свещи.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 23 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 23 юли 2022: Днес ще привлечете, като с магнит, нечие внимание в работа. Може да сте в центъра на привързаността на колега, която може да се прояви. Така че, е твърде вероятно днес да се окажете в центъра на клюките по време на работа за вашия процъфтяващ романс. Може да ви е трудно да се справите с това, но ако няма нещо съществено, което да ви стимулира да продължите, просто се успокойте. За предпочитане е да разделите личният от служебният живот.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 23 юли 2022: Любовната ви връзка ще тръгне нагоре. Вашият партньор може да ви бъде добър съветник по много въпроси. Чувствайте се свободни, да си поговорите по всякакви въпроси. Очевидно ще оцените искреното му внимание към вашите интереси. И, ако наскоро сте били в не добри отношения, тогава в този ден ще забравите за всичко. В дома ви ще се настани идилията. Днес не е нужно да сте безразлични и да губите от поглед какво се случва с любимия човек. Изслушайте го. Може би, съдбата иска да ви изпита силата на чувствата.

РАК 

любовен хороскоп за 23 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 23 юли 2022: Огнените чувства между вас могат да станат по-силни, когато са минали през пещта. Ангажиментът не винаги е лесен за поддържане и това може да се види във възходите и паденията на връзките и съюзите. Вярата и оптимизмът в бъдещето могат да ви помогнат да преминете през трудните етапи на връзката. Ако възнамерявате да се съберете отново, може първо да се нуждаете от малко раздалечаване. Поддържайте оптимистична нагласа в тази ситуация.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 23 юли 2022: Днес Лъвът може да почувства горчивият вкус на разочарованието върху устните си. Може да ви се стори, че връзката с любимия човек не е толкова ярка, както преди. Недоволството от личният живот ще повлияе на настроението ви, въпреки че, ако се погледнете отстрани, вие днес сте малко по-капризни и взискателни. Хороскопът предлага да поемете ситуацията в свои ръце и да организирате мини романтична почивка за двама. Мила вечеря или просто разходка в парка ще помогне да върнете хармонията, която е изчезнала.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 23 юли 2022: Животът ви се нуждае от някои промени, тъй като изглежда сте загубили връзка със себе си и вътрешните ви чувства. Може да усещате известни ограничения, наложени от вашето семейство, които ви пречат да живеете и обичате според собствените си предпочитания. Поради това е важно да поставите всичко обратно на правилното му място, за да избегнете разочарованието. Започнете сега без много шум!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 23 юли 2022: Добрият ден може да има значителен ефект върху начина, по който се развива романтичният ви живот. Ако вие и вашият партньор, вече се намирате на етап в ангажирано партньорство, това ще разпали отново страстта, която е от съществено значение, за да направите връзката значима. Ако в момента сте несемейни, участието в голямо разнообразие от развлекателни дейности може да увеличи шансовете ви да срещнете човека на мечтите си.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 23 юли 2022: Ако личният ви живот се е превърнал в сиво ежедневие, време е да добавите ярки цветове към него! Кажете „Не“ на скуката и рутината! Време е да вдъхнете нов живот на връзката и ако сърцето ви е свободно, значи е време за лов. Дори и да имате хиляди дела за вършене, отделете малко време в натоварения си график, за да изпиете чаша кафе с приятен колега или да купите за любимата на сърцето си торта на път за вкъщи. За да почувства приятното чувство – да си влюбен, Скорпионът ще има нужда от няколко романтични докосвания, които може да режисира сам!

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 23 юли 2022: Днес е добър повод да оставите някои от най-емоционалните си чувства да излязат наяве и да ги споделите с някого, когото наистина обичате и на когото се възхищавате. Ако все още ви е трудно да общувате директно, поради някакви бариери, тогава можете да използвате други методи за комуникация, за да накарате партньора си да се почувства така, сякаш е наистина специален. Вашият човек ще бъде истински щастлив.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 23 юли 2022: Днес звездите съветват Козирозите да се вслушат в своите фантазии и мечти. Особено, в най-ярките от тях или в тези, които са настанили отдавна в главите ви. Днес вашата интуицията ще ви позволи да проникнете в скрития смисъл на вашите дълбоки фантазии и мечти. В тях можете да намерите съвет, за това, как да се държите с човека, който ви интересува или указание къде и кога можете да намерите любовта си.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 23 юли 2022: На дневен ред е тежък разговор с любимата ви сродна душа. Сега обаче не е подходящото време да повдигате някакви служебни теми с любимия. Отпуснете се и се откажете от прагматичния си възглед. Оставете чувствата си да ви водят, когато става въпрос за любимия човек. Вместо това си говорете за по-приятните аспекти на живота, които засягат и двама ви. Създайте си радостта да бъдете обичани и ще бъдете приятно изненадани.

РИБИ

любовен хороскоп за 23 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 23 юли 2022: Днес въздухът около Рибите ще бъде буквално наелектризиран от страст и любимият им човек определено ще бъде обхванат от този заряд. Въпреки това много представители от противоположния пол ще ви обърнат повишено  и специално внимание. Вие трябва да се възползвате от това, за да подарите на вашата сродна душа една незабравима романтична нощ! Ако някои от вас са все-още е сами, днес ще имате много възможности да промените този статус.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица