ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 1 ЮЛИ 2022-петък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 1 ЮЛИ 2022-петък

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 1 ЮЛИ 2022-петък

Дневен хороскоп за 1 ЮЛИ 2022-петък за всички зодии: Днес ще ви бъде даден шанс да погледнете себе си отвън и да поправите грешките, които сте допуснали. Не говорете с хора, за които не ви пука и не клюкарствайте. Пазете се от емоционално претоварване. Всичко, което правите днес, ще бъде лесно! Това е добър момент да започнете нещо ново.

1 ЮЛИ – необикновена среща със силата на зората 

Визуален тест: Какво ви очаква през юли? 

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

ОВЕН

ОВЕН – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

дневен хороскоп за 1 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 1 юли 2022: Овни, може би днес на работа ще ви бъде поверена отговорна задача, успешното изпълнение на която на практика ви гарантира солиден бонус! Няма да е лесно да се справите с тази задача, но вие сте напълно способни. Вечерта трябва да се съсредоточите върху домакинските задължения. Опитайте се да направите колкото можете, тъй като няма да имате време за това в близко бъдеще. Звездите предупреждават, че днес може да имате емоционални сътресения. Не пренебрегвайте изискванията на сърцето и душата.

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 1 юли 2022: Телци, не бива да прекалявате с всичко, което е свързано с работата. В близко бъдеще усилията ви едва ли ще бъдат оценени, така че не се преуморявайте. Разочарованието, причинено от невъзможността за изпълнение на планове, може да ви изнерви днес. За да не извършите необмислен акт под въздействието на духовни импулси, звездите препоръчват да получите емоционално освобождаване навреме – да кажете на любим човек за вашите трудности. Екстремните спортове не са безопасни за вас в момента. По-добре е да се даде предпочитание на леката физическа активност.

БЛИЗНАЦИ 

БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 1 юли 2022: Близнаци, сега е най-доброто време за вземане на решения, променящи живота. Изграждайте далечни и смели планове и ще можете да ги осъществите. Възможни са недоразумения с роднини, но бъдете търпеливи. Семейни Близнаци ще имат шанс да се забавляват в компанията на приятели. Обърнете внимание на детайлите през работното време. Днес ще бъде много лесно да направите грешка. Вашият зодиакален знак днес ще бъде склонен към променливи настроения. Не се поддавайте на това чувство – гледайте любимия си филм, прочетете интересна книга, това ще ви помогне да се отпуснете.

РАК

РАК – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

дневен хороскоп за 1 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 1 юли 2022: Раци, днешните планове могат да бъдат отменени или променени в последния момент. Но не се притеснявайте, всичко, което се случва, е за ваше добро! Звездите показват, че днес ще имате много интелектуална и творческа дейност, очаква ви късмет в любовта. Близкото бъдеще ще премине в неприятности и суетене и ще трябва да се примирите с това. Не се притеснявайте, нещата скоро ще се променят към по-добро. Това ще бъде динамичен ден, изпълнен с разнообразни събития. Следователно ще похарчите много енергия и усилия, за да постигнете целите си.

ЛЪВ

ЛЪВ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 1 юли 2022: Лъвове, правете това, което обичате днес – четете, рисувайте, посещавайте творчески събития, купете билет за концерт на любимия си изпълнител. Останете спокойни, каквото и да се случи! Вашето безпокойство може да доведе до грешни действия, за които по-късно съжалявате. Не вземайте назаем и не давайте пари. Не се впускайте в мисли за миналото, живейте тук и сега. Трябва да ускорите метаболизма си, за да избегнете наддаване на тегло. Не се плашете от физическа активност, особено ако професионалната ви дейност включва минимална мобилност.

ДЕВА

ДЕВА – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

дневен хороскоп за 1 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 1 юли 2022: Деви, най-доброто, което можете да направите днес, е да забравите за проблемите си за известно време и просто да започнете да живеете един ден. Направете това и пред вас ще се открият много благоприятни възможности. Скоро душата ви ще копнее за промяна. Този ден ще бъде изцяло зареден с бизнес и различни събития. Обърнете специално внимание на здравето си, особено на правилното хранене. Откажете се от невъздържаността в храната и употребата на алкохолни напитки.

ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ВЕЗНИ    

ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 1 юли 2022: Везни, ако настроението ви днес е далеч от идеалното, не забравяйте, че не трябва да прехвърляте собственото си раздразнение върху другите. Опитайте се да не давате никакви обещания. Не забравяйте, че нарушавайки задълженията, вие значително отслабвате своята карма. Ще трябва да забравите за собствените си интереси и да започнете да действате заедно. Имате нужда от време, за да се отпуснете, да се забавлявате и да попълните жизнеността, от която скоро ще имате нужда. Би било чудесно да отидете там, където никога не сте били до сега.

СКОРПИОН

СКОРПИОН – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 1 юли 2022: Скорпиони, днес е чудесно време за организиране на преговори, пътувания и търговски сделки. Но имайте предвид, че емоционалното ви състояние може да е нестабилно. Не поемайте прекалено голяма отговорност. Ако нещо не се получи или ако душата ви не се чувства на място в дадено начинание, оставете го. Този период ще бъде идеален за релакс, правене на това, което обичате, плюс кратки пътувания. Възможни са временни физически неразположения. В този ден вашият енергиен потенциал ще бъде нестабилен.

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 1 юли 2022: Стрелци, не е най-добрият ден за организиране на партита или участие в социални събития. Изчакайте до утре, когато понижаващата енергия на Марс ще бъде по-слабо интензивна. Този ден е идеален за пазаруване. Можете да актуализирате гардероба си, да купите нещо за къщата. Ако сте обзети от чувство на неудовлетвореност от случващото се, помислете какво бихте могли да промените в живота си? Внимателно проучете диетата си, опитайте се да изключите най-вредните храни от нея. Една проста и балансирана диета без екзотични храни ще бъде ключът към вашето добро здраве.

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 1 юли 2022: Козирози, пригответе се за неочаквана ситуация на работа днес. Ако успеете да повярвате в себе си и да подходите към въпроса с оптимизъм, всичко ще се оправи от само себе си. Звездите ви съветват да бъдете особено активни: посещавайте културни събития, срещи или отидете на романтична среща. Ресурсите на тялото не са неограничени, особено ако трябва да работите усилено в тези топли дни. Помнете нуждата от почивка, която ще ви е от полза! Ако имате бижута от кехлибар, носете ги в този ден – те ще ви дадат жизненост и енергия.

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

дневен хороскоп за 1 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 1 юли 2022: Водолеи, вашата импулсивност днес може да ви навреди в личните отношения. На този ден не са изключени недоразумения, изникнали от нищото. Възможно е да възникнат трудности във взаимоотношенията с колеги, особено с представители на противоположния пол. Самотният Водолей да очаква интересно запознанство. Но за да успеете в личен план, ще трябва да промените тактиката си. Добро време за експресна диета. Въпреки това, не е нужно да изключвате напълно храната.

РИБИ

РИБИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 1 юли 2022: Риби, понякога това, което изглежда като поражение, се оказва най-голямата победа. Основното нещо е да не се отказвате и упорито да вървите към целта си. Днес може да ви се прииска да спорите с другите. Опитайте се да намерите други начини да се отървете от негативността. От време на време ще трябва да коригирате пропуски, да променяте плановете. Бъдете методични в решенията си и тогава ще ви е лесно. Поради позицията на звездите, вашият жизнен потенциал в този ден ще спадне до ниско ниво. Обърнете внимание на вашето здраве и хранене. Препоръчително е да водите здравословен начин на живот и да сте физически активни, тогава няма да имате такива притеснения.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица