КОЗИРОГ - ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

хороскоп за октомври 2022 козирог
Астрология

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

КОЗИРОГ – Хороскоп за месец Юли 2022: Козирози, за вас месец юли 2022 е месец на смесени енергии. Ако през първата половина на месеца продължавате да залагате как да се развивате, да правите пари, то втората половина на ви дава склонност да залагате на себе си, личността си, опита си.

Разбира се, не всичко е толкова просто, има някои съмнения за парите, може би ще има някаква известна нестабилност, но през втората половина на периода могат да ви връхлетят мисли и съмнения, относно нечии сили и възможности.

ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ОВЕН – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

РАК – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ЛЪВ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ДЕВА – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

СКОРПИОН – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

РИБИ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 

Зодия КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

козирог - хороскоп за юли 2022

Всичко това е от влиянието на планетите, което ви дава възможност да се съмнявате, да се тревожите и да чувствате, че всичко може да не върви по план.

Като цяло месец юли ви дава възможност да работите. Ето защо, запретнете смело ръкави и работете с пълна сила, ако първата половина на месеца предоставя много добри възможности за работа и извличане на ползи от кариерата, то втората се очертава, че ще има още повече работа, отколкото сте планирали.

По-добре този месец да се погрижите за здравето си, вземете превантивни мерки, подложете се на преглед, консултирайте се с лекар, ако нещо започне да ви притеснява.

Козирог – юли 2022: финанси, имущество, кариера, семейство…

Връзките през месец юли също ще бъдат със смесен характер. Ако през първата половина това е по-скоро неутрална страна от живота ви, то през втората може да има разногласия, недоразумения, както с вашия съпруг/съпруга, така и с вашия бизнес партньор.

Ето защо е по-добре да избягвате острите реплики и да се опитате да намерите компромис.

По принцип това е месец юли за вас Козирозите, който ще ви донесе, както много плюсове, но така и известна доза минуси, има възможност да работите усилено, да отидете на път и да се тревожите за финансовата стабилност.

0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица