ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

любовен хороскоп за месец юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за всички зодии: Радвайте се, защото ви очаква един безумно романтичен месец! Любовният живот ще прелива от страст, така че се пригответе да се изчервявате без прекъсване. Докато всичко свърши, може дори да сте на прага на любовна история, която ще разказвате отново и отново. Използвайте това време, за да се срещнете с хора, да посетите музеи на изкуството или да посетите местния бар. И тъй като юли започва с такава ослепителна атмосфера, вече усещате енергията на любовта. Времето за прегръдки би било сладката черешка на тортата!

ХОРОСКОП за месец ЮЛИ 2022 г.  

Визуален тест: Какво ви очаква през юли? 

Сродни души – хора преродили се от миналото 

Защо съдбата затваря врати? 

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов 

Етапи на развитие на връзката 

ОВЕН

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Овен: О, колко места ще посетите! Небесните тела „работят“ извънредно този месец, за да ви дадат точно това, което искате. Сезонът на Раците винаги е забавно време за вас, тъй като насърчава комуникацията и ви помага да намерите нови начини да се насладите на летните нощи.

Отделете време, за да опишете, да изразите истинските си чувства. Това ще ви помогне да подредите нещата. Част от пасивната енергия, която може да изпитвате, може да се дължи на това, че не споделяте достатъчно себе си с хората, които обичате.

Около 16 юли планетите ще ви помагат да правите планове за следващата фаза на връзката ви. Не жертвайте ценностите си! На 23 юни Луната ще се обедини с Марс, което ще ви накара да се почувствате магнетични и енергични. Покажете на любовната ви половинка кой е шефът в спалнята!

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Телец: Венера е вашата управляваща планета и докато минава през вашия зодиакален знак този месец, вие се чувствате по-горещи и от най-нажеженото желязо! Ако сте в настроение за актуализация, може би добавяне на нов цвят или нов аксесоар към гардероба ви ще повиши самочувствието, като издигне увереността ви на съвсем ново ниво.

Отделете време, за да преоцените текущата динамика на срещи, когато Венера в Телец се противопоставя на Луна в Скорпион. Ако партньорът ви започне да изглежда като воин от вражеската армия, а не като съюзник, може да се наложи да преосмислите какво получавате от връзката. Без доверие нищо няма смисъл!

Венера ще ви помогне да премахнете препятствията в любовния си живот и да повдигнете духа си. Около средната на месеца, ще изпитвате необходимост от разходка по лунната пътека – вие и вашата сродна сплели пръсти, стъпвайки едва допирайки се до земята от любовната енергия, която ви е завладяла като магия.

Ще ви хрумнат някои нови идеи за това как вие и вашият любовен партньор можете да повишите нивото на стабилност и надеждност във вашите отношения.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Близнаци: Не се колебайте, а бъдете готови – този месец наистина може да промени личният ви любовен живот! В крайна сметка Меркурий – вашата управляваща планета – вече няма да бъде ретрограден, което ще проправи пътя за по-дълбоко и по-ясно ниво на комуникация във вашите отношения.

Заради енергията на някои планети може да не сте в настроение за сантименталности, но любовта понякога, която е колкото тиха, е толкова и потайна, сладка. Само не споделяйте пред завистливи и недостойни хора свещените подробности от личния ви живот.

Въпреки това, тъй като небето ще бушува от летни страсти, може да имате по-ясна представа кой да остава в живота ви и кой си тръгва. Това пълнолуние ще освети вашият седми дом на партньорства, като приведе връзката в пълна хармония! Това е вашият момент да действате по един или друг начин.

Ако усещате положителни вибрации в зараждащата се страст, може би е време да сключите сделката и да й сложите етикет. Ако вече не се чувствате така, може би е време да продължите напред, защото кой близнак остава в застояла връзка? Вие се чувствате готови да дадете приоритет на стабилността пред хаоса. Оставете драмата настрана, Близнаци!

РАК

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Рак: Този месец може да не е лесен за Раците и техните любовни вълнения. Ако нещо ви се струва нередно, ще трябва директно да го кажете! Може да си пожелаете да мислите за това партньорство, когато насочите поглед нагоре към звездното небе. Може да сте доста потайни, но ако се чувствате неудобно в партньорството си, мълчанието, вместо да говорите, само ще натовари емоциите.

Не оставяйте нищо отворено за тълкуване, защото Меркурий все още си проправя път, призовавайки ви да признаете за тревогите, които държите в себе си. Вашият партньор трябва да бъде на ваша страна, така че бъдете готови да споделите притесненията си. Ще имате шанс да разберете, дали отговаря на вас с емпатия и желание за разбиране, или ви съди и задава въпроси.

Около края юли ще изясните значението на чувствата си, когато луната се свърже с Марс. И все пак, мили Рачета, позволете си да грабнете четката и да нарисувате най-прекрасната романтична картина на небосвода. Хванете заедно с партньора и рисувайте, рисувайте…

ЛЪВ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Лъв: Имате толкова много фенове и фенки на хоризонта! Луната, създавайки красива връзка със слънцето в Близнаци, може да ви вдъхнови за нови приключения в любовта. Седнете и говорете за мечтите си, за тропическо бягство с книга и решете какви стъпки трябва да предприемете, за да го осъществите!

Ще се радвате, че сте започнали да планирате някои приключения. Това е идеалният момент да изразите благодарност към любимия си човек и може би да го изненадате с подарък, който ще го взриви от страст и чувства.

В средата на месеца има реален шанс да получите много положително подкрепление и одобрение от партньора си. Приемете всичко това, защото вие сте неизчерпаем източник на вдъхновение. Венера в Близнаци ще ви накара да мислите мащабно. Действайте, защото няма как да стигнете до финалната линия, ако не искате да започнете състезанието.

ДЕВА

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Дева: Когато става въпрос за вас и вашия партньор, този месец ще проправи път и там, където не може, за важни разговори свързани с вашето общо бъдеще. Бъдете честни и отворени за всякакви теми, които толкова дълго чакахте, за да изясните. Ще можете да се успокоите, след като изясните всичко и намерите истината, която търсите в момента, защото вашите дългосрочни планове заслужават да бъдат взети сериозно!

Едно от най-големите ви умения е да организирате и този месец ще имате страхотна възможност да организирате всичко заедно с партньора си, особено ако живеете заедно. По време на пълнолуние, можете да бъдете практични и търпеливи в любовта. Това е чудесно време да се изчистите от всякакви вътрешни страхове, свързани със способността ви да обичате и да бъдете обичани докрай. Към края на месеца, когато Луната срещне Венера, ще имате инструментите, за да направите връзката си по-силна от всякога. Ако сте готови да се примирите с истините си, ще разберете по-добре накъде ще ви отведат.

Време е да разграничите кои сте вие и вашият партньор като личности, извън връзката. Заслужавате да ви видят такива, каквито сте – в цялата си прелест, красота, нежност, талант…

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Везни: Този месец любовта може да изглежда като бойно поле. Тъй като Марс и Юпитер са във вашата зона на партньорство, вие или вашият любовен партньор може да се чувствате много емоционално заредени в момента. Време е да направите някои сериозни промени, особено около 10 юли 2022 г.

Тази енергия ви гарантира, че никой от вас няма да пресече съответните граници на поведение. Въпреки това, един от двамата може да установи, че тази енергийна промяна ви носи откровение относно връзката ви. Няма нищо по-хубаво от истината.

Твърде много пробиви могат да сигнализират за сериозно разграничение на комуникационния блок във вашата връзка. Това обаче може да е последната капка, която пречупва гърба на камилата. Венера влиза в Близнаци, което ви дава идеалната възможност да създадете нови цели във връзката. Това също може да бъде чудесен момент да се изпитате и да се уверите, че приоритизирате своите собствени цели.

В крайна сметка, прегърнете с топлина и благодарност вашето романтично и страстно партньорство.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Скорпион: Прегърнете късмета си, защото вие сте този, който дава и получава това, което иска този месец. Ако нещата вървят малко бавно по отношение на любовта, сега е идеалният момент да си възвърнете предаността. Планирайте романтична среща или бягство (без работа, лаптоп или телефон) и прекарайте малко време един с друг.

Небесните тела ви призовават да бъдете обсебени един от друг. Обичате да навлизате дълбоко и това може да бъде чудесна възможност да обсъдите някои от вътрешните манипулации на ума на партньора и да проучите някои от мислите, които го подтикват към определени действия по време на интимност.

Идеалният ден за сериозен разговор е 17 юли. Не пропускайте тази рядка възможност, да се изслушате с разбиране! Към края на месеца, когато Венера влезе в Близнаци, ще се насладите на нова глава във вашия любовен роман, която може да включва обединяване на ресурси и поставяне на нещата на светло.

Готови ли сте да споделите физическото си пространство по същия начин, по който разделихте умственото си пространство? До края на месеца може да станете по-отворени към ситуацията по създаване на семейно гнездо. Търсенето на къща/апартамент може да започне в най-близко бъдеще.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Стрелец: Когато става въпрос за вашия любовен живот, този месец е перфектен. И това говори много, защото вие сте буквално огнен знак. Ако не се срещате, имайте предвид, че в момента опциите ви са напълно отворени, така че трябва да направите задълбочена самоанализа. Владейте силата си! Излезте, направете своето и уведомете целия свят за романтичното запознанство. И ако сте във връзка, уверете се, че сте креативни, когато става въпрос за вашите планове.

Може би е време да изразите себе си напълно, както и да размислите в кой се превръщате. Най-вероятно вашите романтични чувства се развиват стремглаво, направо избухват като вулкан. Ако не получавате това, което искате от връзката си, поискайте го! Бъдете смели и тактични в думите си и гледайте как искрите прелитат. Свободата ви вдъхновява да се развивате.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Козирог: Вие ще създадете партньорство, което ще бъде близо до успех този месец. Съсредоточете се върху прекарването на повече време у дома и създаването на по-силна емоционална връзка с любовта на животът ви. Вечеря на свещи, изпълнена с грандиозни жестове, а може би дори и малка среща на закрито, ще ви напомнят, че романтиката не изисква изискана вечеря и вечер навън в града. Всичко, от което се нуждаете, е уютен диван и сатенено легло!

Настоящата ви реалност е оформена от миналото ви, което ви помага да разберете защо трябва (или не трябва) да се доверите на партньора си. Ако се чувствате готови, защо не поканите любовта си по-дълбоко в сърцето си? Обстоятелствата за всички правилни пробиви в отношенията ще се съберат, когато Венера и Плутон се срещнат.

Имате високи стандарти и заслужавате партньорство, което отговаря на тях. Уверете се обаче, че стандартите, които задавате, са напълно реалистични. Няма по-добро време да си поставите цели във връзката, за да се подготвите и изживеете страхотно лято.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Водолей: Този месец можете да правите каквото искате, стига да сте готови за приключения!

Още в началото на месеца трябва да се обадите на партньора си и да му кажете да си опакова багажа и да ви изчака в колата за забавно 3-дневно пътуване. Защо не? Имате нужда от малко радост и забавление, а Вселената ви го предоставя! Вие сте уникални романтици, така че мистериозните вечери могат да бъдат достатъчно интересни, за да ви забавляват, като същевременно избягвате клишетата.

Пътувайте до красиво място, с много исторически забележителности. Докато Венера премине в Близнаци, може да сте в понижено настроение. Някои от вас може дори да мислят за деца. Просто се уверете, че и двамата сте на една и съща страница.

РИБИ

Любовен хороскоп за месец Юли 2022 за зодия Риби: Чувствате ли се малко самовглъбени този месец, Риби? Няма нищо лошо в това да се отдадете на любовта, но даването на същата любов на някой друг може да бъде още по-възнаграждаващо. Запомнете – безкористните действия в любовта могат да бъдат невероятно романтично изживяване!

Още първите дни на юли 2022 г. може да се окажат чудесен момент да поговорите с партньора си, за това какво мисли за вас като ваша сродна душа. Тази открита честност укрепва основите на връзката и ви дава възможност да станете по-самоосъзнати.

Конструктивната критика влияе към това, към което се стремите с партньора си и какво ще означава това за бъдещето ви заедно. Може да се почувствате флиртуващи, палави и игриви. Дайте приоритет на романтиката във вашето партньорство! Поканете се един друг на вечеря на свещи, за което и двамата няма да съжалявате.

0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица