Визуален тест: Какво ви очаква през юли?

визуален тест
Психология

Визуален тест: Какво ви очаква през юли?

Визуален тест: Изберете си теменужка от снимките, която най-много ви харесва и привлича. Разберете какво ви очаква през предстоящият месец юли.

Прекрасното, с божествен аромат, цвете цъфти в началото на лятото. Теменугите разкриват своите тайни за предстоящия месец: за какво ще отворят очите ви, за да надникнете в близкото бъдеще?

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете си пръстен и научете каква жена сте! 

Визуален тест: Какъв подарък ще ви донесе това лято? 

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: изберете карта и тя ще ви „каже“ какво ви очаква в любовта 

Визуален тест: Какъв е вашият характер, според червилото, което използвате? 

Визуален тест: Какво ви очаква през юли?

Визуален тест: Какво ви очаква през юли?

Разгледайте снимките и изберете цветето, което искате да вплетете във вашия венец. Всички цветя са приказно красиви – насладете им се от сърце.

И така… към теста…

Снимки към визуален тест: Какво ви очаква през юли?

визуален тест
СНИМКА № 1
визуален тест
СНИМКА № 2
Визуален тест: Какво ви очаква през юли?
СНИМКА № 3
Визуален тест: Какво ви очаква през юли?
СНИМКА № 4
визуален тест
СНИМКА № 5

Ако сте си избрали снимка № 1: Жълта теменуга с кафяви „очи“.

За вас настъпва период на прогрес в бизнеса и личните отношения. Ще изгладите разногласията с човек, с който взаимно сте похарчили много енергия и усилия, заради това. Имало е конфликт, тогава ви очаква помирение. Около вас ще съзрете много съюзници, а старите ще ви напомнят за себе си с вълшебни и неочаквани изненади.

Ако нещо ви притеснява и нарушава спокойствието на душата ви, изисквайки изход, погледнете в кафявото око на теменужката, която сте избрали, и вашето недоволство постепенно ще се разсее.

Снимка № 2 към този визуален тест: Теменуга събрала в себе си небесната синева.

Вие сте творец и в повечето случаи всичко зависи само от вас. Ако можете ясно да вземете решение за избора, защото ви очакват много ангажименти, това ще послужи като обрат в кариерата ви или ще увеличи доходите ви. Силите на природата са на ваша страна, просто се огледайте и рискувайте.

Околният свят за вас е не само вдъхновение, но и материал за бъдещите ви планове, които носят истината и свободата на вашия собствен път. Точно това олицетворява и самата небесно красива теменуга.

Теменугата от снимка № 3 вещае пробив към целта.

Здравият инат и концентрацията са основните ви качества през юли. Тяхното проявление ще реши един много наболял и продължителен въпрос. В животът ви ще се появи влиятелен човек, който ще предостави възможност за разрешаване на проблема, но все пак си струва да положите собствени усилия.

Така че, този месец ще ви предостави няколко незабравими срещи. Използвайте ги в своя полза и постигане на целите.

Теменуга от снимка № 4: Истински и неповторим чар.

За вас през месец юли ви очаква натоварен период. Може би, дори, здравината на близките взаимоотношения ще бъдат подложени на изпитание. Но всичко ще завърши добре, както в приказките, защото ще получите подкрепата на хора, които познавате, които ще са готови да ви помогнат.

Вашата проява на инициатива ще бъде оценена. В крайна сметка във вашите ръце е такъв коз – вашият чар! Той е в състояние да ви популяризира, да установи връзки, бързо да очарова всеки, който е в полезрението ви.

Теменуга от снимка № 5 – очертава се благоприятна атмосфера.

Благоприятен момент за вълшебства и любов, но само ако сте сериозни и упорити. Необвързаните да очакват приятна, а може би, и съдбовна среща. Това запознанство може да продължи много дълго време. Имате ли желание, тогава през юли се огледайте около себе си и ще съзрете вашият потенциален партньор?

При семейните двойки се очаква любовен авантюризъм. Дали ще си позволите да се поддадете на тези чувства, зависи от вас. Може би това е любовен експеримент, който ще подобри топлите ви отношения със съпруга (съпругата), като им даде нотки на романтика и интимност.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе