Удовлетворението: Да накараш бившият да те ревнува
Любов и партньорство

Удовлетворението: Да накараш бившият да те ревнува

Нека бъдем честни – колкото и да обичаме един мъж, когато се разделим с него и се преструваме, че му желаем най-доброто, истината е, че това, което всъщност искаме е той да осъзнае какво е изгубил (нас) и да ни умолява да се върнем при него. Не само да съжалява, че ни е изпуснал, а също и да умира от яд при мисълта, че ние може да сме вече с някой друг и бързо да сме намерили негов заместител и да изглеждаме така, сякаш той никога не е съществувал за нас.

Да, искаме този, който ни е зарязал да ни види щастливи, красиви и удовлетворени от живота. И не само да ни види такива, но и да започне да ни ревнува и да съжалява какво е направил. Колкото и да се преструваме на добри и мили, жените винаги искаме това. И не, няма нищо нередно в нашето желание, то ни е заложено по природа. Така че, скъпи дами, запазете спокойствие!

Ако искате да накарате бившият да съжалява, че ви е загубил и да умира от яд при мисълта, че вие сте щастливи и без него, то останете с нас, за да разберете как може да го постигнете.

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Начини да го накарате да ревнува

 

Бъдете учтиви, но дистанцирани

Вместо да се държите наистина щастливи и оптимистични, останете приятелски настроени, но и малко дистанцирани към бившите. Вие сте учтиви с тях в процеса на комуникация, но не бива да се стараете да сте нещо повече.

Вместо да им оставите напълно хладнокръвното рамо – което само ще покаже, че ви е грижа – вие оттегляте интимността, която някога сте споделяли с тях. Когато се разделим с някого, най-трудната част е как някой, с когото някога сте се чувствали толкова близки, вече няма важна роля в живота ви.

Тази по-близка връзка е прекъсната. И като сте учтиви, но дистанцирани, вие се отнасяте към бившия си, сякаш той вече не е важен за вас. Определено това ще го накара да се почувства вече не чак толкова значима част от вашия живот. И ще изпита неприятни чувства.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Без контакт

Това е един от най-очевидните начини да накарате бившия си да ревнува, но работи всеки път доказано. Без контакт означава никаква комуникация с бившия ви. Избягвате всякаква форма на взаимодействие.

Идеята зад това е да накарате бившия си да мисли, че продължавате напред. Не е лесно да се направи, но резултатите могат да бъдат невероятни. Може да отнеме няколко седмици, преди бившият ви да разбере какво правите. Но когато той осъзнае това, вие вече сте продължили напред. И бившият ви все още ще е в невидение защо не го търсиш.

Много експерти препоръчват да няма контакт след раздяла, защото това може да накара бившият ви да осъзнае какво е загубил и да започне да съжалява. Но най-хубавото е, че също така ви дава шанс да продължите с живота си и да се съсредоточите върху себе си.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

 

Старайте се да изглеждате добре

Друг страхотен начин да накарате бившия си да ревнува е да изглеждате добре. Само така ще му покажете какво всъщност е изпуснал, а именно жена като вас. Това може да включва поддържането на форма, преобразяване, смяна на стила, нова визия, прическа, маникюр и още куп глезотии.

Освен, че тези неща ще ви помогнат в любовната депресия, те не само ще ви накарат външно да изглеждате по-красива, но и също така ще се чувствате много по-добре, много по-уверена в кожата си, а това е от съществено значение, защото красотата идва отвътре навън и е важна нашата аура и излъчване за това как ни възприемат околните, още повече тези, които ни познават и тези, които ще изненадаме приятно с нашата малка и положителна промяна.

Да бъдеш привлекателен далеч не е само как изглеждаш на външен вид. Колкото по-добре се чувствате за начина, по който изглеждате, толкова по-уверени ще се чувствате. Което е супер секси. Сега е моментът да си дадете този малък тласък.

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през следващата седмица за 4 зодии

Срещи с някой друг

Казват, че любов с любов се забравя и има много истина в тези думи. Достатъчно време, енергия и любов си давала на някой, който с лека ръка е сложил край на вашите отношения и те е заменил с друга. Сега е моментът да си дадеш и ти този шанс. Шанс, който заслужаваш, но ти самата не искаш да опиташ.

Излез на среща с някой друг. Светът е пълен с мъже и все някъде се крие и твоя човек, чакайте подходящия момент, в който просто ще ти каже „Здравей“ и нещата ще се подредят. Не само всичко ще си дойде на мястото, но и докато го гледаш всеки път ще се питаш къде е бил той до сега и ще осъзнаваш защо не се е получавало с предишните. Почакай, мила! И твоето щастие ще дойде! Просто вярвай! Бог си знае работата!

Вижте още ⤵️

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе